Как да разбера дали ми се подслушва телефонът?

• 26 013
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Ако сим-картата не е от шефа, продай апарата и си купи същия модел, щом ти харесва.
Ще се набуташ от разликата, но то  и параноята има цена.

# 31
Това са БГ сайтовете, на които съм попадала за ПОДСЛУШВАНЕ НА GSM ТЕЛЕФОНИ:

http://www.PodslushvanenaGSM.com
http://www.SmartSpy.BG

До колкото разбирам се инсталира софтуер на телефона и така се подслушва телефона Simple Smile

# 32
  • София
Два важни въпроса биха били по- важни, според мен, има ли причина да ви подслушват телефона и водите ли разговори свързани с точно тази причина по телефона. Останалото е без значение, надали някой ще прослушва часове разговори по други теми. А дори някой да е толкова откачен, че да го направи едва ли ще има време да осмисли чутото и да го използва във ваша вреда.

ПП Иначе много офиси и работни места са не само под аудио, но и под видеонаблюдение денонощно и това е официално известно на служителите. Ред причини има за подобна практика. Същото важи и за мониторинга на дейността по компютрите в офиса.

# 33
Ей,вкарвате ми параноя с тази тема.

# 34
На това му се вика изваден скелет от гардероба - дърта тема отпреди седем месеца.

# 35
На това му се вика изваден скелет от гардероба - дърта тема отпреди седем месеца.
Година и седем месеца! newsm53

# 36
Подслушването(евентуално) е от шефа му, и точно това се опитваме да разберем, въпросния телефон ли е..... Rolling Eyes

Теглете една яка на шефа и ако уволнят мъжа ти, значи са го подслушвали.

# 37
Я каква тема  Mr. Green
Снощи хванах по ТВто някакво повторение вероятно на предаване, в което обсъждаха точно това подслушване и разните му там устройства (вероятно е било по някакъв канал "сроден" на БТВ, защото след това почнаха "Хрътките")
Та там имаше нещо за програма, която се слага на телефона и може от компа да следиш къде се намира другия телефон (по клетката се лови вероятно).
Някой нещо да знае?
Практично да зная някоИ къде ходят и какво ми казват...  Laughing това в кръга на майтапа, но понякога, когато тел на госпожицата е изключен, защото е проспала да го зареди или прекалено дълго е слушала музика вземам да се вкарвам във филми какво се е случило.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт