"Юнче, дай на мама знак!- удари коремчето й с крак! - тема 11

• 22 006
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Елдра, не ти личат къде си ги сложила тези 16кг?  Rolling Eyes
Мисля, че и моите 5 не личат, но ... те си знаят къде да отидат.
3 дни подред закусвам торти, станах основен спонсор на сладкарница Неделя, а както ми е и близо...
ПИпИрудо, пуЩай шкИмбака да го виИим.   bouquet

# 691
PaO, много ти благодаря за линка, сега като имам повече време ми е много интересно да чета всякакви бебешки неща  baby_neutral, а мъжо не мога да го отлепя от сайтовете за детски колички (допреди няколко месеца гледаше само сайтове за коли, сега е посмалил размерите на возилата)  Laughing

# 692
Ох, Чин, те килата не се виждат, ама са си там Rolling Eyes.Аз ги усещам все повече.Като знам, че до края на бремеността ще кача поне още толкова ooooh!, лошо ми става.Единственото успокоително в моя случай е, че почнах от 49,50 кг, което е с около 10 по-малко от нормалните за ръста ми(според моя доктор).Така че, както казва той, да си дебелея спокойно.. Laughing.

# 693
  • София
Ох, Ана2 така хубаво обясняваш за кърменето, че чак ми се прикърми. Освен всичко много лесно изглежда както си го обяснила...  Hug Почвам да си изяснявам някои работи Wink

# 694
Чин и на теб като при Елдра, как да ти проличат като си толкова слабичка  Simple Smile Ти си ги качила на шкембето само май preggo
Пък и колкото толкова в крайна сметка. Аз досега съм качила 5-6 кг и също ми казват, че не ми личи, но и аз си ги знам, особено като нормално си поддържам около 47 кг.  Thinking
Успокоявам се, че живот и здраве като дойдат мъниците, ще се постараят мамите да изглеждат добре  Laughing Пък и ще е лято, по-лесно се сваля  Naughty

# 695
Момичета може ли и аз да си изпрося една парола за албума, че да ви се порадвам и аз  Party
Пък и да си цопна и аз моето заоблено дупе там при вас  Crazy

# 696
Здравейте,скъпи Юнски майчета Simple Smileдано приемате нови попълнения,чета Ви всеки ден ,но не съм писала досега...искам да разгледам албума,но не виждам къде е ,а и не знам как Embarassed

# 697
Момичета, да докладвам- възхитена съм от д-р Д.Марков, изключително мил и любезен човек Hug Бебчо е наред и със сигурност ще е малка принцеса  Praynig В тази връзка мога ли да помоля за един розов щъркел в началото на новата тема  Party (и да ми дадете парола, едва ли ще се справя  Cry)

ЧИН, страхотно коремче Hug

ЕЛДРА, изглеждаш превъзходно   bouquet аз засега смело те гоня- вече съм 15 отгоре, но и моят доктор каза, че съм стартирала от доста ниско ниво  Laughing, но съм доволна, че малката принцеса е наред, после ще му мисля!

ОРНЕЛА, изглеждате толкова щастливи Peace

ДЕСКАТА, аз вече 1 месец съм с хрема, лекувам я само с тампони със спирт в носа- действа, макар и временно...

ЛОНИТА, и аз съм така с течението, получи се, когато за първи път настинах по Коледа и от тогава (едно, че все още ми тече носа) все си го има- понякога повече, понякога по-малко, моят лекар ме успокои, че засега няма нищо притеснително, дано си остана само с дискомфорта  Praynig

# 698
Ох, Ана2 така хубаво обясняваш за кърменето, че чак ми се прикърми. Освен всичко много лесно изглежда както си го обяснила...  Hug Почвам да си изяснявам някои работи Wink
  Mr. Green
Вачеее, как прекара рождения ден ?   bouquet
Орнелка, както и вчера обсъждахме - на крос с количките... Simple Smile Ще влезем у форма, само живи и здрави бебчета да имаме.

Ичката83, добре дошла при нас и леко бременеене Simple Smile

Китикат, честит розов щъркел...  newsm51

# 699
http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=165895556764212&comments

Аз се просълзих  cry

# 700
http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=165895556764212&comments

Аз се просълзих  cry
На мен нищо не ми излиза, излиза ми моят профил.

# 701
ichkata83 добре дошла в темата.
kitikat днес такова кихане от тая хрема. Сигурно половината квартал огласях, ама сега поне съм по-добре.
Чин, може да си направим едно албумче преди и след та да видим коя как се справя. Въпреки че аз като не ходя никъде нямам ни една снимка за сега с тумбака. Тез дни ще взема да се снимам, че да се изтипосам и аз в албума. Между другото ако искаш прати ми паролата за общия акаунт. Така и така съм у нас, мога да се пробвам да помагам с каквото мога.
Пробвай така:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=165895556764212&comments

# 702
Пробвай така:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=165895556764212&comments
[/quote]
Грешката е била при мене в публикуването  Embarassed
Deskatta мноооого ти благодаря   bouquet

# 703
Момичета дайте и на мен една парола.........да пусна и аз някоя снимка Simple Smile, а и да ви видя

# 704
Хайде, момчетата пак се изравниха с момичетата  Simple Smile
33 момчета и 33 момичета

Биби, това клипче е много хубаво, и преди съм го гледала...

Общи условия

Активация на акаунт