Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 39

• 37 629
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Разград
lara and hakan and pelin are watching a movie. lara is sitting near her dad between pelin and hakan.
pelin asks if they want more popcorn.lara says it was too oily anyway.
pelin realizes she is not wanted she wants to go. lara is happy pelin is leaving.
**
savas comes home..
he starts shouting at his mom. he says how can you tell her to come here as a mistress?
he says she knows I am a leader he says she knows of all the dangers. he says you cannot go and tell her what to do.
sahnur says she wants her grandson here in the house in safety. she says either you do this. or I will.
he says if you do anything about ömer or talk to yasemin ever again I will make you pay.
**
çiçek also hears the whole conversation.
**
yasemin is reading a story to ömer.
**
çiçek is talking to fidan. and she says sahnur was preparing a room for yasemin as a bride. she should have at least let me go first.. why doesn't anyone value me at all?
**
pala says why didn't you tell me you were going to talk to yasemin. he says savas is the leader you are not. let him solve his problems don't meddle with his affairs.

# 526
Явуз много прилича в определени моменти на АМ,леко поклаща глава и поглед и усмивка докарва ..

# 527
Извика Ешреф от Ван, имало много работа в Истанбул.

Хакан му каза за Бора. Бора зае първото място в сърцето на Саваш. Мисля, че изпревари Шахнур ана. Исмаил става сянка на Бора. Този глас на Саваш барабар с удрянето на юмрука по масата ме карат да мисля, че ни чакат хубави моменти.

# 528
Назан бременна ли е или не е, разбрахте ли.

# 529
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лелелеле, Саваш разбра за Бора... Mr. Green

Само Китка ся да не се обади на Абито. Crazy

# 530
Ооох, нищо не разбирам от турския, но май Лейля, запя друга песен - така ли е мацки и според Вас????? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 531
Бора ще яде бой най-накрая.

# 532
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ооох, нищо не разбирам от турския, но май Лейля, запя друга песен - така ли е мацки и според Вас????? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Направо запя минорно за Саваш. Аз така разбрах. Rolling Eyes

# 533
Ейййй, Явуз големо долнище ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това като го прочета и винаги ми става готино, смешно и си представям окъсан шушляк. Mr. Green  bouquet

# 534
Ейййй, Явуз големо долнище ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това като го прочета и винаги ми става готино, смешно и си представям окъсан шушляк. Mr. Green  bouquet

И то с качулка  Peace Joy hahaha Joy

# 535

И то с качулка  Peace Joy hahaha Joy
Неее долнище, протрито от носене между краката. Joy Joy Joy

# 536
Изловиха Бора с друга мацка. Ясемин метна Джейда на рогата. Ясемин даде работата с Балдар холдинг на Джейда. Саваш отказа на Пала и Хакан да отиде на срещата с агенцията на Ясемин - имал друга работа. А, да взема една гьостерица, че ще му дам една друга работа! Джейда ги кара да сменят марката /името/. Ясемин почва де се присеща, че интереса на Явуз не е само за работа.

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 21:55 от sunny67

# 537
Момичета, Бора май е обрал тотално Назан, май?

# 538
Знаех си, че Явуз не е влюбен. Няма такава гад просто, други са му намеренията май към Ясемин #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 539
Ще дойде ред и на Бора б Joyей най после

Общи условия

Активация на акаунт