Исторически романи

• 90 556
  • 471
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте,
искам да питам тези, които са поръчвали с booktraffic - има ли някакъв часови диапазон за доставката им? Предварително обаждат ли се, за да има човек на адреса?
Благодаря!

# 256
  • София
Малката Ида, аз съм посочила служебен адрес и куриерските служби в района ни знаят работното време. При поръчване на книгата има поле за забележки и там би могла да посочиш някакво време, удобно за теб. А и по телефон да звъннеш и да направиш поръчка, сигурна съм, че ще ти окажат съдействие и няма да имаш проблеми.
Само имай предвид, че не доставят супер бързо, а в рамките на 2-3 работни дни.

# 257
  • София
Благодаря Вени! Вчера получих от тях мейл, че поръчката е изпратена. Аз също съм дала служебен адрес и се надявам до 17.00 да пристигне, евентуално. Чаках ги днес, ама май много бързам (голямо нетърпение Simple Smile )

# 258
Или утре, или в понеделник я чакай  Peace
Пращат с "Рапидо", много съм доволна от Буктрафик  Simple Smile

# 259
  • София
И аз получих такъв мейл, но сякаш е по-вероятно утре да получим книгите. Идват или с Рапидо, или със Спиди.
И ти ли си поръча Изабел на Фалконър  Grinning?

А, и Миж е писала същото.

# 260
  • София
Чудесно, че казахте с коя фирма пристигат Simple Smile Портиера ме пита от къде да чака пратка и аз не знаех, а забравих освен адреса да напиша и името на фирмата  Embarassed
И аз си поръчах Изабел и на Анри Троая още две (обожавам стила му на писане, Екатерина Велика съм я чела сигурно 5 пъти  Peace )

# 261
  • София
О, да! Вярно, ти дори ги беше постнала по-напред, сега се сетих.
И аз много харесвам Анри Троая. Чела съм романите му за Анри ІV и трилогията за Ейглетиерови.

# 262
  • София
Ида, като каза Анри Троая, чела ли си Гогол?
Че съм я купила преди сто години и все я подминавам ...  Embarassed

# 263
  • София
Ида, като каза Анри Троая, чела ли си Гогол?
Че съм я купила преди сто години и все я подминавам ...  Embarassed
Не съм я чела и нямам отзиви, но мисля да стигна и до нея  Peace Преди това съм набелязала "Распутин" - скоро гледах филм за него и сега ми се иска да видя и още една гледна точка за историята му.

# 264
  • София
Донесоха ми поръчката, но нещо са объркали. Донесли са ми само една книга  #Cussing out
А вече я платих и отворих пакета впоследствие.

# 265
  • София
Донесоха ми поръчката, но нещо са объркали. Донесли са ми само една книга  #Cussing out
А вече я платих и отворих пакета впоследствие.
Ида, току що ми позвъниха от бууктрафик - предупредиха ме, че са объркали поръчките и вместо една, ще получа три книги. Явно са се усетили много късно хората, помолиха ме да приема поръчката и да им позвъня, за да дойдат и да вземат другите две заглавия.
Съжалявам за грешката  Hug, но не се притеснявай, ще коригират нещата и съм сигурна, че ще си получиш заглавията, но сигурно със закъснение...

# 266
  • София
Вени, ето къде са изпратили другите книги (на Анри Троая са) Laughing  Hug
Нищо, ако решиш да ги задържиш да знаеш - добър избор са  Peace
Междувременно ми се обадиха и ми казаха, че до края на деня ще се опитат да ми донесат другите две книги. Надявам се много, че така се бях настроила за два дни маратонско четене... Но поне имам Изабела и мога да започна нея Simple Smile

# 267
Вени, сигурно на теб са пратили и книгите на Малката Ида  Thinking

# 268
  • София
Най вероятно така е станало Simple Smile

# 269
  • София
Ида, благодаря ти за отговора за Гогол  Hug

А съвпадението за поръчките е наистина доста голямо  Blush
Представяте ли си да е точно така?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт