пердета-8

• 211 361
  • 887
  •   1
Отговори
# 735
mioki, сетих се с малко закъснение какво имаш предвид да се закрепят отдолу, но не ми харесва  Blush, точно бабешко ми е..

А за балконска врата и прозорец колкото повече го мисля, ми е струва, че най красивата комбинация е щори - роло или римски и 3 дълги пердета само за декорация, може да са и съвсем ефирни за да не спират светлината.

и още , 2, 3, 4, 5, 6

Плисето е хубаво, но не е за мен, аз обичам плат да има да се вее  Crazy

# 736
Шанта, е ми тогава сложи едни римски щори и перденце за декорация - класика в жанра и много плат и много красиво  Grinning

# 737
Шанта, е ми тогава сложи едни римски щори и перденце за декорация - класика в жанра и много плат и много красиво  Grinning

Моето е само врата, прозорец до нея няма, пак може да е хубаво, но мисля, че едното от двете е предостатъчно. За целта обаче ще трябва да чакам да избледнеят спомените от последното дупчене... Някой да има хубав линк как може да си направиш сам римска щора?

А за късите пердета ме амбицира и ще взема да снимам ей сега моята изг**ица  Crazy

# 738
mioki, сетих се с малко закъснение какво имаш предвид да се закрепят отдолу, но не ми харесва  Blush, точно бабешко ми е..

А за балконска врата и прозорец колкото повече го мисля, ми е струва, че най красивата комбинация е щори - роло или римски и 3 дълги пердета само за декорация, може да са и съвсем ефирни за да не спират светлината.

и още , 2, 3, 4, 5, 6

Плисето е хубаво, но не е за мен, аз обичам плат да има да се вее  Crazy

И в нейния случай къде точно ще сложиш такъв модел  newsm78

Шанта - в Явор има чарковете - само плат отделно избираш  Peace

# 739

И в нейния случай къде точно ще сложиш такъв модел  newsm78

Това въпрос към мен ли беше не разбрах.

# 740
Цитирам Шанта.  Rolling Eyes
Но може и ти да кажеш  Laughing

# 741
Aми според мен става  Rolling Eyes, в най-лошия случай да отпадне средното перде.

Аз снимах, но нещо не ми се получи, стаята прилича на някакво мракобесище. Но карай, ето снимката. Сега предполагам,. че може и да паднете от смях, но аз страшно си ги обичам тези пердета, да не кажа че са ми най-любимото нещо в къщи - много ме зареждат. Тънките пердета (преди съм ги показвала) са всъщност две едно зад друго - едно оранжево и едно розово, от тюл. Така става един супер преливащ ефект (на снимката не си личи...)

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 21:18 от Шанта

# 742
Ама нали жената казва, че от единия край ще има етажерка, в другия край е вратата и тя почти опира в съседнат астена, затова питах. Та вероятно ще има място за едно дълго и така ще се развали визията - на комбинацията с късото  Thinking

А ти искаш да ги сменяш тези ли? Помня снимките ти аз, на светло е много по-шик  Peace

# 743
Аз спирам да пиша, че нещо се обърках кой за какво говори  Laughing

# 744
Zdraveite :Simple Smile
Preshno se nujdaq ot takova perde,kato mreja e..

molq vi ako nqkoi znae ot kade da se sdobiq s nego da pishe..tarsila sam kade li ne ooooh!
Ushiha mi leneno platno perde i tova trqbvashe da e vsredata mrejata,no plata ne stiga i sega tarsq za da se dovarshat perdetata::Sad

# 745
Zdraveite :Simple Smile
Preshno se nujdaq ot takova perde,kato mreja e..

molq vi ako nqkoi znae ot kade da se sdobiq s nego da pishe..tarsila sam kade li ne ooooh!
Ushiha mi leneno platno perde i tova trqbvashe da e vsredata mrejata,no plata ne stiga i sega tarsq za da se dovarshat perdetata::Sad
аз не виждам снимката

# 746

dano se vijda sega:Simple Smile

# 747
  • Sofia
Видях подобно днес в "Тапетия" - в бяло или в екрю, около 15лв, на "Мадрид", до Била.
И на мен много ми хареса, дано е същото!  Peace

# 748
В Дом хармония на Пиротнска също имаше подобна мрежа, но не я загледах по-детайлно, защото беше едра за мен.

# 749
Dosta sam dalech ot Sofiq ,dali moga da poracham onlain...

Общи условия

Активация на акаунт