Стара Загора 70 - Ла донна е мобиле с... Кисело зеле...

• 45 946
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Стара Загора
Че това е точно до Хера.
Херолин, кажи комшийката практикува ли още? Grinning
Комшийка ми била ама незнам точно къде е. Днес ако мога ще проверя защото съм пак с двмата и ми е трудно малко ходенето по улиците...само по градинките са шест Crazy

# 526
  • Beyond the Frontiers
Извинявам се за нахълтането в темата, но имам питане - търся фирма, която отдава пътнически автобуси под наем. Работя с такива в София, но сега ми трябват за пътуване в район Стара Загора. Ще съм изключително благодарна за всякаква информация. Peace

# 527
Давам 5 лева Mr. Green
Трябва ми спешно инфо, от де мога да купя стъклени бурканчета с винтови капачки...лееееко по-големи от онези най-малките за бебешки пюрета Crazy
Помагайте плсссс Praynig

# 528
  • Стара Загора
Давам 5 лева Mr. Green
Трябва ми спешно инфо, от де мога да купя стъклени бурканчета с винтови капачки...лееееко по-големи от онези най-малките за бебешки пюрета Crazy
Помагайте плсссс Praynig

И 20лв. да даваш все тая за мене...изтървах парата Mr. Green

# 529
Извинявам се за нахълтането в темата, но имам питане - търся фирма, която отдава пътнически автобуси под наем. Работя с такива в София, но сега ми трябват за пътуване в район Стара Загора. Ще съм изключително благодарна за всякаква информация. Peace
аз като кореняк старозагорка, ще ти кажа, ама ми е в другия тефтер името и тел - има фирма с добри условия, лицензи и са точни. работих с тях, не мога да се оплача

# 530
  • Стара Загора
Давам 5 лева Mr. Green
Помагайте плсссс Praynig

В Метро няма ли? Там по принцип продават бурканЯ.
Аз съм купувала буркани от една леля  на пазара в Казанлък, ама не знам дали има точно такива.

# 531
Лалич, благодаря за идеята за Казанлък Hug иначе на Метро не съм виждала Rolling Eyes  (в Карфур съм виждала, ама пусто-много далеч)

# 532
Фръц-пръц да сепохваля-
Вчера изкарахме един страхотен 1 юни с Ивайлата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
НА центъра имаше концерт на детски градини, та не нагледахме на красоти, наслушахме на детска музика и танцувахме. Много красив балон с хелий от Универсалния ми излезе 2 лв, а не като тия тъпотии по 5-7 лв по улиците. Купихме си и сапунени балони(как се казва тая джаджа, дето духаш?  Sunglasses
След това се прибрахме, правихме хляб, сладкиш, тя спа и надвечер...
ОТКРИХМЕ 21 ВЕК!
Еххххх, това Хрищени  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тая зелена трева, тия пържени картофи, тая пъстърва...
Тоя пусти теферич!
Децата полудяха от кеф!  Crazy

# 533
  • Стара Загора

ОТКРИХМЕ 21 ВЕК!
Еххххх, това Хрищени  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тая зелена трева, тия пържени картофи, тая пъстърва...
Тоя пусти теферич!

Еми телефона ми да не го загуби...баси.
Честито ви откриване дет се вика...със здраве да си ходите там Laughing

# 534

ОТКРИХМЕ 21 ВЕК!
Тоя пусти теферич!

Еми телефона ми да не го загуби...баси.
Честито ви откриване дет се вика...със здраве да си ходите там Laughing

НЕ съм ти изгубила телефона, просто имахме уговорка с приятели и деца, които не бяхме виждали от много отдавна. Обмислях да се обадя и на други, но нямаше да можем да си обърнем внимание  и да се видим като хората...А и минаваше 20.оо часа...
И да, благодаря, ще си ходя където си искам със здраве! Simple Smile

# 535
  • Стара Загора
Здравето е най-важно! Другото майната му.

# 536
  • Стара Загора

Ти май си си изкарала по-добре и от децата...? Grinning
Чудничко, нали...?
Детското в нас трябва да живее...!

# 537

Ти май си си изкарала по-добре и от децата...? Grinning
Чудничко, нали...?
Детското в нас трябва да живее...!
Аз наистина летях вчера...Направих си и снимка с децата във фотото...Подарихме си страхотен ден  Heart Eyes

# 538
  • Стара Загора
Ми така се прави, де...
Другите са нек'ви сдухани възрастни...
 smile3534

# 539
Миле, много се радвам, че сте имали такъв прекрасен ден  Heart Eyes
И още повече, че го сподели с нас  Hug
Херче, не тъгувай, казвай кога искаш и забягваме всички дружно на Хрищени...макар че ние си имаме теферич и посрещаме гости с огромна радост...винаги... Grinning Рибата е по избор, може и на дървена скара, а картофките-пресни със зехтинче, вече имаме готови марулки, репички, лук и чесън, а тиквичките и краставичките са вързали и с нетърпение чакам да пораснат за да ги опитам Grinning И всичко това без пари, насред боровата гора  Hug

Общи условия

Активация на акаунт