Стара Загора 70 - Ла донна е мобиле с... Кисело зеле...

• 45 952
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
След 3 седмици пристигам с всите природни бедствия.
Мислете му, ако не намерите време за по една бира с цаца на Хрищени! Naughty

# 541
Ползвате ли facebook?  Да си направим една група bg-mamma_STZ?

# 542
  • Стара Загора
Ползваме, ама защо ни е тази група...?
Ние и без нея сме постоянно заедно...

# 543
  • Стара Загора
Ползваме, ама защо ни е тази група...?

Гравираме си дъските, дет' се вика  Laughing

# 544
  • Стара Загора
Пиле, от не спиш, ма...?
Пък ко трябва и при гравираните дъски, дет са вика... Mr. Green

# 545
  • Стара Загора

За да може тези дето не сме постоянно с вас да ви следим...клъв Mr. Green и добро утро  Laughing

П.П не се стърпях...сержа излезе рано и нямаше кой да кълва тази сутрин. Heart Eyes

# 546
Херо, за никъде не си с това добро сърце. Mr. Green

# 547
  • Обетованата земя
Здравейте!
 От къде поръчвате торти за вашите деца за специалните им поводи? Моето момче става на годинка скоро, и се чудя от къде да му поръчам най-хубавата торта  Mr. Green
За ФБ идеята съм ЗА! Wink

# 548
  • Стара Загора
АЗ поръчвам от едно магазинче до нас...Рио се казва. Зад Енергото в малката уличка е. Винаги са пресни и има доста избор...аз лично съм доволна много.

# 549
Аз поръчвам от Пламен Ганчев за детската градина, защото ги доставят на място, а и цените не са им много високи, имат и голям избор.

А най-хубавите са тия, които им правя аз. Само че заради тъпотията със сертификатите се налага и да поръчвам.

# 550
Аз поръчвам от Пламен Ганчев за детската градина, защото ги доставят на място, а и цените не са им много високи, имат и голям избор.

А най-хубавите са тия, които им правя аз. Само че заради тъпотията със сертификатите се налага и да поръчвам.
А мога ли да си направя устата за една торта по повод идването ми? Един вид за втори денден на каката. Praynig

# 551
За тебе-винаги! А за снахата - безусловно!

# 552
  • Стара Загора
Вижте кво...ако ще има торта пишете и мен.  Mr. Green

# 553
Вижте кво...ако ще има торта пишете и мен.  Mr. Green
Пиша те, кво да те правя, нали си "бяла и добра"  Joy
Сега сериозно. Предлагам на 29 да се съберем за по едно кафе и парче торта с хайванчетата - колко ще се видим е друг въпрос, ама поне едни свещи да духнем - пак е радост. Подаръци не щем!

# 554
Добре де, направих една група - bg-mamma_STZ -  който иска да заповяда Simple Smile Групата е отворена и всеки може да се включи. Ако все пак искате мога да ви пратя и покана, но трябва преди това да ме добавите като приятел /Vesela Mareva/ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт