Стара Загора 70 - Ла донна е мобиле с... Кисело зеле...

• 45 946
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
ЧРД на Ивка! Да слуша мама умерено!

# 676
Хм къде е това 21 век?

# 677
# 678
Девойки и Експри (не че това те интересува, ама си станал много докачлив по тоя въпрос),
днес видях в Кауфланд тава за мини мъфини на цена 3 и нещо. Намира се на стелажите, където продават боклучки по 1,99 лв - или срещу пиенето или срещу ядките, не помня.

Тавата е с по-плитки гнезда от моята (аз имам една на Уилтън) и самите гнезда са малко по-заоблени. Това ми е най-слабо използваната тава, защото е голяма играчка разсипването на тестото в тия малки дупки, а и вместо на 2ва пъти, една доза я пека хиляда пъти, щото кексчетата са като залъци. Обаче децата много ги харесват и само заради това чат-пат се прежалвам.

Та предвид супер ниската цена, имайте го предвид.
Ето как изглеждат моите мини-кексчета за илюстрация, ако  някой не може да си представи:

all the small things ... by sladka hapka, on Flickr

Хартийките са от китайския м-н в София, от където от години си купувам хартийките. Ако на някой му представляват интерес, мога да се пробвам да обясня къде се намира.

# 679
Честит Рожден Ден Иве! Бъди усмихнато, палаво и будно дете! Весел празник!

# 680
Честит Рожден ден на Ивка,
много здрава и палава.
  bouquet

# 681
Хора, голямо мерси за поздравите  Hug
Нали знаете, че ви обичам  Heart Eyes

Тортата (пробната) стана чудна. Останаха трохички(защото съм на диета)-който е най на зор да идва  Laughing
Сега обмисляме къде ще е купона. Много преобладаващо го дават времето. Ако ни запука някой дъжд...

# 682
  • Стара Загора
Утре ида...запази ми едно парченченце 4470
Роси кексчетата изглеждат много вкусни Hug....но аз не съм за такива покукпки за тавичка за мъфинки...нали знаете де са ми ръцете Crazy Mr. Green

# 683
  • Стара Загора
Айде айде, големите нали ги правиш.  Mr. Green
И на мен тази  тава ми е почти неизползвана. Аз от мерак я купих за 8 лева.
Много дребни бре... Голямо мазало настава като почна да сипвам.
Някой ако си купи - мога да му подаря хартийки, мойте ги взех от Джъмбо.

Утре ида...запази ми едно парченченце 4470
Да ми донесеш и на мен  Mr. Green

# 684
Този път ще се въздържасамо с едно ГАДНЯРИ Simple Smile
По стечение на обстоятелствата, ще си дойдем в Петък и се надявам да опитам официалната торта   Rolling Eyes

# 685
# 686
Честит рожден ден и от нас на малката чаровница!
Желаем и щастливо детство и безброй усмивки! Hug Hug Hug

# 687
Мила, жива и здрава да ти е малката, а на теб нерви от въжета!

Да напомня за някои от вас - утре в 17 ч в детския клуб в новия мол. Каката ще си чака гостите.
Междудругото вече сме на ваша територия - целокупно. Joy

# 688
  • Стара Загора
Добре дошли или търкулили....все тая...на наша земя Mr. Green

# 689
Джанко, ЧРД на малката Джанка! Heart Eyes Много да е щастлива, и леееко по-послушна Hug! (сори, че на патерица, но сега си вкл. компа..понеже е облачно и не сме на плаж Sunglasses)

Вечи-добре дошли! Hug

Хапке, страхотни са кексчетата, ама някой друг да ги цвъка Mr. Green..то това май със шприц требе да се пълни  Crazy

Мокри, солени и слънчеви (последното е оскъдно днес тук) поздрави от мен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт