Стара Загора 70 - Ла донна е мобиле с... Кисело зеле...

• 45 928
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Леле, Мони, господ здраве да ти дава. Как не съм се сетила за шприца   bouquet Това ме подсеща, че имам (купена от Холандия), специална бутилка с остър връх за правене на мини - палачинки, тя също ще става да си пълня тавата за кексчетата. Жива и здрава да си  Heart Eyes

(Ето това са шишето и тигана за поферчес, да не се чудите, че малко несвързано стана това, дето го избълвах:

)

# 691
  • Стара Загора
Пофе... Ко беше...? newsm78

# 692
Ей, най-сетне нещо да не знаеш  Laughing
Поферчес. Pofferjes.

# 693
Хапке, недей, то ся ще иска и да опита  Mr. Green
Искам да благодаря на Вечерницата, партито беше чудесно, ние се накудкудякахме доволно, а децата полудуваха на воля. Бяха такава ентусиазирана група и такъв мощен рев изригна при вида на тортата, че засенчиха цяла футболна агитка  Laughing
Роси, тортата беше вълшебство. Добре, че не опитвам често твои торти, че ще проям И шоколад  Heart Eyes

# 694
Присъединявам се към горното - децата и мамите си изкарахме вълшебно.
Августе, трогната съм от комплимента. Оценям това, че ми опита произведението.
(Хапков благодари за поздравите. Като слон помни той, даже ме върна към един ранен РД на Никола, когато децата бесняха по двора).

# 695
Присъединявам се към горното - децата и мамите си изкарахме вълшебно.
Августе, трогната съм от комплимента. Оценям това, че ми опита произведението.
(Хапков благодари за поздравите. Като слон помни той, даже ме върна към един ранен РД на Никола, когато децата бесняха по двора).
Нали Grinning Радвам се, че ни помни  Heart Eyes Ама опресняване си трябва, време е за нова организация  Wink Аз за една от ония пърленки човек убивам, не знам за вас мммммм супер бяха  Crazy
Виж си личните Grinning Цял трактат дръпнах и ...ще се изпитваме ...хм  Laughing

# 696
Честит Имен Ден на Павел!
Да е здраво, жизнерадостно и палаво дете!
Весел празник!

# 697
  • Стара Загора
Ама ти ми говориш за датските палачинки от елда...
Честно казано, такова спелуване не бях срещал... Поферчес... Laughing
Правилно произнесеното е "пОфърчъс", с ударението на О...
А на ингилизки - рoffertjes... Wink
 smile3534

# 698
  • Стара Загора
Веч, да ти е жива, здрава и креативна рожденичката   bouquet

Честит ти именник и на теб, Танче!
да ти е жив и здрав и по-малко да се кара със сестра си Wink

# 699
Августе, получих го, по-късно ще го разуча в детайли. Обаче концепцията за пърленките не се връзва с това, дето ми го пращаш  Embarassed

Дидо, идея нямам какви са тия елдени простотии, аз съм яла такива палачинки в Холандия, от бяло брашно са си. И си ги правя пак от бяло брашно. На холандски/фламандски се произнася "поферчес". Остави гугъл на мира и идете с Нели в Амстердам. Има (все още) трева, има Ван Гог, има и палачинки  Wink

Честит именник на Таня и Тишо   bouquet

# 700
  • Стара Загора
Същите елдени простотии, за които говориш... И са датски, не холандски...
А па Гугъл нищо не знае за поферчес...
 smile3521
Питах Дидипедия...

# 701
Джанко, малко на патерица, честит празник! Да е жива, здрава и все така прекрасна, кака Ива!!! А сълзите в очите ти, причинени от нея, да са по-често от радост и вълнение! Херко, не са ли ти твърде много желанията за това момиче?

Сега след тези обсъждания на рождения ден на Мирел, още повече ме хваща яд ,че не можах да дойда. Та...да е останала излишна торта, м???

Съжалявам, не мога да помогна със съвет за детегледачка. Никакви контакти в тази посока нямам. Успех в търсенето!

Танче, честит празник и на вас! Днес по този повод си говорихме с колеги колко е грубо да пожелаеш на днешните именници да ги пазят светиите им...

Дидо, да не би Еванина да се притеснява, че няма да и стигнат ограниченията за размер на снимката, та затова да е сложила това снажно куче? Hug

# 702
  • Стара Загора
Не вярвам да е това, той форумът вече автоматично си преоразмерява снимките... Wink

# 703
  Злати, като дойдеш, ще видиш!
Моите хуни бяха много щастливи, скапани и заспаха от въздуха. Все още спят, де  Mr. Green
КОйто дошъл, дошъл, който ял, ял. Whistling

Дидо, ставаш дребнав! Ама честно!  Tired

# 704
Веч, да е много щастлива хубавицата!
Аз имах едни тъпи ангажименти, че накрая и забравих, че е 29. Хем цял ден повтарях като папагал, че е Петровден  Confused

Хора, нищо не мога да измисля за събота. А днес до следобед трябва да решим. ДА пусна едно запитване към бъдещите присъстващи- къде искате? На Барите или на Хрищени? Градските заведения отпадат по дефолт...

Общи условия

Активация на акаунт