Стара Загора 70 - Ла донна е мобиле с... Кисело зеле...

• 45 928
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Стара Загора

КОйто дошъл, дошъл, който ял, ял. Whistling
Ееее поне по една трохичка ей така...баси умирам от яд, че пропуснах тортата на Роси Crossing Arms Само точа лиги и това е. Искам да живея у тях Crossing Arms или да се запиша на кухня при нея Mr. Green
Свате за мен няма значение къде ще е....важното е децата да се налудуват. При моите синоптици днес пък го дават в събота да не вали...ама знае ли човек баси. Накрая тегли един чоп и където - там
http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid=100726848#d02.07.2011

# 706
  • Стара Загора
Не съм дребнав, заядлив съм... Mr. Green
Тхи-тхи-тхи...

# 707
Августе, получих го, по-късно ще го разуча в детайли. Обаче концепцията за пърленките не се връзва с това, дето ми го пращаш  Embarassed
Еее, как, един ден в седмицата ядем каквото си щем-докато спре да ни се иска, де. Че като се храниш плътно разделно и после само да хапнеш неразделно, така те боли коремчето  Crazy
Злати, виж там, май остана някоя и друга трохичка Wink
Херче, облизвай се ти  Mr. Green
Данииии, Даниии, едно е теорията, друго-практиката. Хапката нека си ги прави и да си похапват тия вкусни мммм палачинчици, пък ти се дърли за имената  Laughing
Джанко, аз съм навита да рискуваме. Вземаме дъждобрани, ботуши, пълна екипировка и за двата случая, че квото стане. Може пък само да се чумери и да не завали  Wink
Веч, и нашето заспа право  Laughing

# 708
  • Стара Загора
Един глас за баирите от мен!
Пък ако вали... ще сме морки  Grinning

# 709
  • Стара Загора
Баир... С размесени букви - Бари... Peace

# 710
  • Стара Загора
Честита ви среда на годината!
Аз отивам да посрещна първото юлско слънце.
Да му предам ли поздрави от вас?  Grinning

# 711
  • Стара Загора
Бари ли бяха, баири ли бяха... не знам, ама чудно беше!
Аз лично се настрелях с лък за няколко месеца напред.
Браво, Джанко за идеята!
Така и не разбрах тия момчета от Багатур ти ли ги беше поканила или не бяха само заради нас там?

# 712
  • Стара Загора
Бари ли бяха, баири ли бяха... не знам, ама чудно беше!
Браво, Джанко за идеята!
Така и не разбрах тия момчета от Багатур ти ли ги беше поканила или не бяха само заради нас там?

С двете ръце и двата крака заставам зад тези думи Heart Eyes Страхотно беше и децата и дърти супер се забавлявахме Mr. Green
Беше ги поканила......и доколкото разбрах срещу заплащане момчетата и коня бяха на наше разположение.

# 713
Ти се настреля на лък, някои се наяздиха на кон, други се напиха на кола, бира и кой квото, трети похапнах(ме) прилично, а децата...ах децата...натърчаха се боси, навикаха се, наскачаха се-за тях беше най-голямата радост Wink
Да благодарим още веднъж на Джанката и Кальо за това, че са избрали това толкова красиво място и за перфектната организация-всичко беше изпипано до най-малкия детайл и приготвено с много любов, а рожденичката беше като една малка фея с прекрасната си рокля  Heart Eyes
Да благодарим и за прекрасното време, което си беше чист подарък сякаш специално за рождения ден на прекрасната Ивайла  Hug

# 714
Най-голямото признание е в усмивките на децата.
Наистина се получи прекрасен празник.
Радваме се, че ви е харесало. Общо взето моите притеснения се въртяха главно около менюто, всичко останало просто нямаше начин да не се хареса...особено на нашите деца  Crazy
Благодаря ви, че споделихте този светъл ден с нас!  Hug

# 715
А снимки няма ли да пуснете да видим и ние неприсъствалите колко хубаво е било наистина?  Laughing

# 716
А снимки няма ли да пуснете да видим и ние неприсъствалите колко хубаво е било наистина?  Laughing

то от снимки не може да разбере много усещането....
поздравление за доброто прекарване и честито на момичето ви на патерици
супер, че сте фенове на доброто забавление и особено стрелбата с лък  Simple Smile

мога да ви предложа наесен с песен - да дойдете да се постреляте малко в арената ни, която ще отворим на 6 август
http://www.facebook.com/pages/Q-ZAR-Bulgaria-%D0%90%D1%80%D0%B5% … 8/120714698006773

перфектна е и за големи и за деца

# 717
  • Стара Загора
Ето снимки!
Мисля, че става ясно от тях, до някъде:)

Ерин, много добре звучи това. Ще се запиша Grinning

# 718
Браво на тези момчета!
Виждам, че си изпипват нещата, разгледах снимките
Всичко им е пипнато както трябва.
Пък и тортата виждам, че е повече от сполучлива, успяхте с дружни усилия да се снабдите с всичко необходимо.  Simple Smile

# 719
  • Стара Загора
Ооо, тортата беше невероятна!
Аз дето не съм любител на тортите по принцип, си облизах пръстите и още примлясквам като се сетя  Mr. Green
Още един път адмирации за Джанката!
Тия медни блатчета с крем от заквасена сметана и сини сливи... мням!

Общи условия

Активация на акаунт