Стара Загора 70 - Ла донна е мобиле с... Кисело зеле...

• 46 137
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Честит ви Валентин Зарезан...!
Да се натряскате от... секс...!

За градините приемът на документи принципно започва всяка година от 1 март... Странното е, че други години по входовете на градината вече имаше разлепени типови молби, съобщения за срокове и класирания, необходими документи... А тази година все още нищо няма... Но не са ме информирали за промяна...

# 76
Честит празник на кой каквото празнува  newsm24

# 77
 Hug, мерси!

А някой случайно да знае има ли срок за завършване новостроящата се сграда на Неделчо Николов и Англе Кънчев, в която се очаква да се прехвърли Първо кметство. Един вид питам дали има шанс до есента Пета градина да функционира??? (всяка малка надежда ме крепи  Laughing )

И честит празник на патерици, че за мен вчера хич не беше празнично и забравих  ooooh!

# 78
Миме, не знам дали има срок за новата сграда на първо кметство, но за 5- та градина да проработи до есента- ник'ъв шанс  Crossing Arms

# 79
Ами това е чудесно! Вие къде ще подавате документи? За Пиперкината градина чувам, че било много трудно...Пък ни е най- близо май...

# 80
Хааа, явно сме комшии Simple Smile

Не разбирам нищо от детски градини, но другата за която се сещам на близо е над СОУ Иван Вазов.

# 81
  • ямбол
Здравейте момичета, извинявайте че нахлувам в темата, но се нуждая от малко помощ .От Ямбол съм и се налага да правят на майка ми ядрено магнитен резонанс моля някой да ми даде кординати на болница или център където правят БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

# 82
Марева, стига си се крила, ами се покажи най-накрая на някоя сбирка.  Peace Peace Peace
 Че и комшийка си...
Срамота!
Пиперкината и Вазовата ги имам предвид, но нещо не ме влече към тях. 66-та градина ми е най-близо до яслата...после всички чавенца да ги караме на едно  Crazy
Августа ме запали по тяхната градина на Аязмото, по пътя за Дъбрава, там има и ясла, но е ужасно далеч от нас...а не остана време за мислене и решаване  Thinking Thinking Thinking

# 83
Хайде на комшийско кафе де!  Mr. Green

Аз тая 66-та я бях забравила. Ама и там ще подам документи. А за Дъбрава- ама верно си е далечко. Да бяхме по- към центъра иди-дойди...
Освен март месец, Милче, да висим заедно по опашки. Аз ще взема Жана и в едната градина, ти с Вяра в другата и ще пазим места за каките  Laughing Laughing Laughing 

# 84
Здравейте момичета, извинявайте че нахлувам в темата, но се нуждая от малко помощ .От Ямбол съм и се налага да правят на майка ми ядрено магнитен резонанс моля някой да ми даде кординати на болница или център където правят БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Ето:
http://mri-trinity.hit.bg/
http://zdrave2000.hit.bg/
http://www.euromedic.bg/news

# 85
  • ямбол
MTV много ти благодаря  bouquet

# 86
  • Стара Загора
За 29 градина изведнъж мераклиите станаха много... От както й направиха ремонта... Mr. Green
7-ма обичайно и традиционно също е с "наплив"... Там може и да се налага да се виси на опашки...
Но за 66-не вярвам да трябва... За 10-та пък съвсем...
Още повече, поредността на подаване на документи няма нищо общо с класирането и приемането в гладината... Тоест, критериите са съвсем други, а влияещите фактори са много... Поредността на подаване на документи има значение само за поредността на детето в списъка с резервите...

Що се отнася до бебетата - добра тактита е против опашките... Видят ли те с двумесечно бебе да висиш, ще те пуснат пръв да влезеш... Злати имаше този късмет преди около 4 години с Ванката... Wink

# 87
  • Бургас
И понеже темата с градините и на мен ми е актуална, ще се радвам за всякаква информация.

Най-удобна (най-близо) ми е 8ма "Българче", другият вариант е 2ра, над НиаМед. Евентуално третия вариант ми е 20та, но ми идва далечко.

Някой може ли да сподели лични впечатления от тези градини?

# 88
  • Стара Загора
Аз съм доволна от 8ма.  Simple Smile

# 89
Да попитам по комшийски  - препоръчайте ми педиатър в района на Пиперка Simple Smile

Нали веднага след като се роди бебето трябва да се запише при някой педиатър и докторът да дойде да го види?

Общи условия

Активация на акаунт