Стара Загора 70 - Ла донна е мобиле с... Кисело зеле...

• 46 132
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Таничка, не е ли много рано? Днес ходих тук при такъв лекар и той каза, че трябва дори да изчакаме да видим като изникнат и последните кътници какво ще е положението. По принцип трябва най-малко по един постоянен кътник да е изникнал, резците и кучешките също

# 61
  • Стара Загора
Aз не съм се засилила да й слагам веднага, сега й никне  4- тия зъб.  МИналата година, при първият крив зъб питахме. Може и да не съм разбрала каза, че при ортодонт се прави. Аз с всеки нов зъб виждам как се изместват другите.

# 62
  • Стара Загора
Братоев приема всеки понеделник от 13:30 до 18:30 в Ортопедечния кабинет на Трета поликлиника... И дори и да е без записан час, човек има сравнително голям шанс да мине... Обаче за хора извън града определено е трудно да бият път само да повисят пред кабинета...
Нека да видим другите какви координати ще намерят...
Все си мисля обаче, че няма как да е завеждащ ортопедията в Св. Иван Рилски и в Университетска едновременно...
А къде му е бил или е частния кабинет...?

# 63
Имаха общ частен кабинет с Дърмонов и още двама до баня Пиперка, точно под кафенето, но от 07.02 вече са в "Свети Лука". Писах на Моник и тлефона и адреса на МЦ.  Peace

# 64
Имаха общ частен кабинет с Дърмонов и още двама до баня Пиперка, точно под кафенето, но от 07.02 вече са в "Свети Лука". Писах на Моник и тлефона и адреса на МЦ.  Peace

Да почерпя, макар и виртуално, за полезната информация относно д-р Братоев!!!

# 65
Здравейте! Предстои ми да имам първокласник и понеже живеем близо до Второ основно решихме да бъде там. Отидох да подам молба, но се оказа, че трябва да си изберем учителка. Тъй като не познавам никоя от посочените, ще се радвам, ако някой от вас може да ми помогне в избора. Госпожите са Илияна Атанасова, Соня Рачева, Яна Тенева и Ваня Ангелова. Благодаря ви предварително.

# 66
  • Стара Загора
Аз писах Ангелова и Рачева, но след родителската среща ще решавам. Нищо не знам за учителките също.

# 67
  • Стара Загора - на баира
Аз писах Тенева и Атанасова - споделиха ми добри отзиви  Peace

# 68
Диди за сега е записана във Васил Левски, при Овчарова.
А вие само на едно място ли ще подавате документи?  newsm78

# 69
  • Стара Загора - на баира
Диди за сега е записана във Васил Левски, при Овчарова.
А вие само на едно място ли ще подавате документи?  newsm78
Мисля и в СОУ "Максим Горки" също да подавам документи.

# 70
  • Стара Загора
Що трябва на няколка места да се подават документи за първолак...? newsm78
Да не би да няма места...? Че като се записвате, не ви ли казват - приемат ли детето или не...?
К`во е т`ва, да не би да чакате класирания нек`ви...?

# 71
На мен ми казаха от Второ, че при всички случаи ще ни приемат, въпросът беше да си изберем профил на паралелката-музика, рисуване или общообразователен и да посочим предпочитана учителка. Това било един вид предварителна статистика, от 01.06.2011г. ще се подават молбите, заедно със свидетелство за завършена предучилищна група и здравен картон. Даже не било сигурно, че посочената учителка ще бъде на детето ми, тъй като ако избера общообразователна паралелка, тя може да е класна на тази с музика или рисуване. Така че в момента още се чудя дали въобще да избирам учителка или само да ида да подам заявление, че ще бъде първокласник точно във Второ.

# 72
На мен във Васил Левски ми казаха, че ще има класирване и тъй като имало много желаещи за всеки случай да я запиша на още едно място.

# 73
Аз да питам "по- големите" кога се подават документи за детска градина. Че ние искаме от септември да тръгваме, да не изпусна някакви срокове. Чух , че май от началото на март, но не съм много сигурна.

Иначе ние от днес сме на ясла Simple Smile. Да видим колко време ще изкараме без болести  Naughty ...

# 74
От 01.03. знам и аз, че се подават документи Peace

Общи условия

Активация на акаунт