Стара Загора 70 - Ла донна е мобиле с... Кисело зеле...

• 46 134
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора
Aз мисля, че не важи

# 31
  • Бургас
Честит рожден ден, Мила!   bouquet

# 32
Аз да се похваля. Днес ходих до яслата, приети сме, салва богу, от 14.02 тръгваме. Сега да направим изследванията, че то и аз трябвало да се боцкам  Sad .
Нооооо, пари за това, пари за онова, взе ми се акълеца...Баси рекета! Пък не може да кажеш няма да дам  Naughty ...Държавна работа...

# 33
  • Стара Загора
Свиквай, Мари, свиквай... Все това те чака занапред... И помисли - малки деца, малки рекети, големи деца - големи рекети... И така ше е докато не я харижеш на мъж й след двайсе и няколко години...

# 34
Накъде отива тоя свят /и тоя град.../ -  в събота ученик от 10 клас на Търговската гимназия се застрелял в главата. Изпаднал в кома, а днес сутринта е починал. Мир на праха му!  Praynig

# 35
Свиквай, Мари, свиквай... Все това те чака занапред... И помисли - малки деца, малки рекети, големи деца - големи рекети... И така ше е докато не я харижеш на мъж й след двайсе и няколко години...

Интересно, баща ми го каза почти същото сутринта  Thinking ...Ама не питай старило, ами патило, нали така беше...(що ли ми се струва, че се засякохме в Ам-ам тая вечер, ама дип не съм сигурна...)

И сега ми кажете къде да ги търся тия прословути лигавници, дето ми ги искат от яслата- да са големи, разбирай дълги до пъпа и да са без найлон отдолу....Е, в три магазина ходих, нЕма таквоз нещо,....

mareva , нищо ново, нито в града, нито в държавата, нито по света. Постоянно се случват такива неща, шокираме се като е близо до нас и после забравяме...Пази боже му се вика и се чука на всякакви дървета!

# 36
здравейте
може ли някой да ме ориентера къде в града има магазин за детски колички втора употреба?
ТЪрся определен модел - Чиполино ЛЕО но не мога да намеря втора употреба....а ми препоръчаха този магазин но загубих координатите на майката която ми ги даде...
благодаря ви

# 37
Накъде отива тоя свят /и тоя град.../ -  в събота ученик от 10 клас на Търговската гимназия се застрелял в главата. Изпаднал в кома, а днес сутринта е починал. Мир на праха му!  Praynig

Дано намери покой!  Praynig
Че откъде е взел оръжие да се стреля?
Не на дърво, ми не знам вече на какво да чукам...

Мики, по оказионите знам че има колички вотра употреба, но за магазин  Rolling Eyes нямам инфо!

# 38
МТВ,

Честит Имен Ден на Трифон!

ТРИФОН - нежен, деликатен (от гръцкото tryphe). Cв. Трифон e лечител живял през III в, a негoвият ден е 1 февруари.
или
Името Трифон има гръцки произход и идва от думата tryfonos, която означава "който обича удоволствията и веселията". Също така се превежда като горд, великолепен и разкошен.

И на всички празнуващи днес- здраве и късмет!
Наздраве!

# 39
  • Стара Загора
Честито, Мони, да ви е жив и здрав Трифчо, много радости да ви носи...!

Марева, тази информация потвърдена ли е...? Съжалявам, че така питам, но не намирам никаква информация за такъв инцидент в Стара Загора, включително в бюлетина на ОД на МВР... Е, не съм получил информация още от основния си източник, но... Въпрос на време...

Мари, ти беше с очила, пред щанда и избираше цветни момичешки гащи (странно защо нЕкои им викат пликчета)... И се чудеше 28-ми номер ли си вземала или 30-ти... Wink
Аз бях въздебел баткочичко, със сини очи, коса в цвят на старо злато, очилат, шкембелия, в разцвета на силите си, с черно палто и врътовръзка... Говорех си с почти всички в магазина, изключая теб... Но не изпуснах от поглед как ме изгледа от главата до петите, после ме стрелна с един турбо любопитен поглед в очите и а-ха да ме заговориш... Та се чудех от де този академичен интерес към "скромната" ми особа... Laughing
А, да, търсех Huggies четворка, ама нямаше и се ядосвах, че трябва да ходя до Па-па...
Та ти ли беше...?

И наздраве де...! Ние отворихме сутринта кутията с алкохола и сме се почнали...

# 40
Потвърдена е, за съжаление.  Cry

# 41
МТВ, да ти е здрав и щастлив именника, само щастливи моменти край и с него!!!

Хахахах, Експерс, много точно. Изгледах те, защото в началото ми се стори познат, ама не можах да се сетя от къде...И се замислих. В същото време дилемата за гащите ми беше на дневен ред ( вкрайна сметка даже 32 е трябвало да взема, ама както и да е). Само че имаш грешка за очилата- нямах. Нося само на работа и пред компа...И да- говори си с един мой познат, който беше много учуден да ме види в този магазин, при все че е запознат, че имам дъщеря на две години. А и не знам дали ти ходи в Па па, ама аз от там се връщах бясна, че отидох до другия край на града и нищо не купих от там...

Наздраве!

# 42
На някой да му се излиза с мен? След малко?

# 43

Марева, тази информация потвърдена ли е...? Съжалявам, че така питам, но не намирам никаква информация за такъв инцидент в Стара Загора, включително в бюлетина на ОД на МВР... Е, не съм получил информация още от основния си източник, но... Въпрос на време...

Потвърдена е, дори днес до колкото знам са се събирали съучениците на момчето, учители и близки в Търговската, за да почетат паметта му.

А колкото до това от къде е намерил оръжие - /това вече е непотвърдено/ използвал е пистолета на баща си, който от своя страна бил военен или полицай.

# 44
За Имен
ния ден на Тити, и благодаря на всички за честитките и пожеланията! Hug Heart Eyes

Мила, вече бяхме навън-озъбих се от студ cold[/color]

Общи условия

Активация на акаунт