АСЕНОВГРАДски мами

• 17 368
  • 122
  •   1
Отговори
# 75
  • Асеновград
Благодаря  Hug чакаме си мъж  Laughing Как сте вие с двете принцески?  Hug

Ха такаа... Ошари ги значи! Браво на вас! Hug
Ние сме добре - лудница с елементи  на зоопарк. Joy Иначе като са на кеф такива прегръдки, целувки и лиготии падат, че ...  Heart Eyes
Кога ти е термина?
Много лека и безпроблемна бременност ти желая! Hug

На 22 октомври ми е термина  Grinning Ох, и аз се притеснявам как ще е, ама няма начин и ние да не минем през лудницата  Crazy Да,ошарихме ги, да не говорим,че бяха близнаци отначало...но едното остана празно..иначе какво щеше да е,незнамм   Crazy

# 76
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Краси, лека бременност и едно здраво и весело бебче на финал.  bouquet

Аз вече започнах 9-ия месец, та очаквам включване всеки момент. Всъщност не се чувствам готова още да раждам, не се усетих изобщо бременна. Embarassed Искам още малко да си го разхождам шкембето. Rolling Eyes
Мислехме да ходим до Варна тези 4 почивни дни, но таткото ни нещо се притесни за бебчо и не му се тръгваше, та реших и аз да постъпя разумно и да си стоя тук. Ще използваме дните да пазаруваме по Пловдив, че още нищо не сме купили.
Каката и тя приключва успешно учебната година. Много съм горда. На всички изходни нива има 6-ци, съответно и завършва с пълно 6. Та и на нея ще трябва да има подаръци. Laughing

# 77
здравейте мами от асеновград аз съм нова тук казвам се красимира и детето ми е на три месеца днес бях на консултация и ми казаха че детето ми има рахит и утре ще правя ренгенова снимка и за луксация и сърцето ми се е свило бихте ли ми казали как е било при вашите деца дали и вие сте минали през това

# 78
  • Асеновград
здравейте мами от асеновград аз съм нова тук казвам се красимира и детето ми е на три месеца днес бях на консултация и ми казаха че детето ми има рахит и утре ще правя ренгенова снимка и за луксация и сърцето ми се е свило бихте ли ми казали как е било при вашите деца дали и вие сте минали през това

Здравей,адашке  Hug При кой води детето  newsm78 При ортопед бяхте ли ? Какви са признаците, че то много деца имат признаците, но не означава,че имат рахит.  Hug

# 79
  • Асеновград
vivianka,снощи щях да ти пиша, но толкова ми се спешее, и изключих.
Благодаря ти за пожеланията. При теб не е останало вече, щом си влезнала в 9 месец  Grinning аз съм в 5 вече, времето направо лети. Добре,че не сте отишли във Варна, все пак си е доста далече, а щом си в 9 месец, най-добре да си стоите тук  Peace Какво бебче очаквате вие,знаете ли?
И браво на отличничката, много подаръци трябва да получи  Hug

# 80
красиии при д-р. сапонджиева сме признаците са че още не е почнала фонтанелата да се затваря но каза че за 3 месеца ще го оправи аз направо се учъдих защото той  е толкова жилаво дете,от една седмица сам се обръща по корем и преди 2 дни успя и ръката да си измъкне,сега отиваме да направим ренгенова снимка да видим и за луксация дано всичко е наред.но ако има съмнения ще го заведа и на специалист

# 81
  • Асеновград
Фонтанелата се затваря до 1 годинка, на някои деца и малко по-късно,индивидуално е..  Дори не мисля,че сте за ретген,но това е мое мнение.  Щом и казваш колко е подвижен.. Но щом така са преценили.И все пак мисля,че няма да има нищо притеснително  PeaceПиши после.  Hug

# 82
Здравей, krrrasimira! Hug
Ей, много смело изпращат за рентген. Има си специалисти за тази работа. Не знам как така безотговорно облъчват децата. ooooh!

# 83
Здравйте милички  newsm47
От няколко дни се каня да пиша ама време не остава Blush
krrrasimira добре дошла. Дано всичко да е наред с детето  Praynig При нас фонтанелата беше доста голяма и се затвори към годинката, но док даже и не спомена че има възможност да е с рахит (аз бях чела някъде, но се успокоявах, че щом док нищо не казва значи няма проблем)
Леко бременеене на Красииии и vivianka, здрави и хубави бебчета ви пожелавам!
Красииии тази прекрасна госпожица от аватари ти май съм я виждала, ама не съм много сигурна, защото ако и за миг отделя очи от Саши и веднага е отишъл на люлките (страх ме е да не го блъснат) или е напълнил главита и очите на другите деца с пясък  Blush Малко ми е дивичък и от дума не разбира  Blush
Хубав ден ви желая и дано да не вали,че моя мишок все на вратата стои и иска навън   love001

# 84
здравейте пак да ви се похваля за щастие снимката е добра и няма проблеми в сряда ще  отида и на частно да видя наистина ли детето ми има рахит макар че докторката каза че за три месеца ще го излекува.много ни се събра напоследък сега и с нередовното акане осещам вече какво е да си мама и с радостите и с тревогите Grinning

# 85
Добро утро мами   Nature Sunny
Красимира много се радвам, че всичко с Гошко е Ок
И за акането не се притеснявай, и моя син акаше по 2 пъти в седмицата след като започнах да го храня изкуствено. Но с времето и приемането на други храни, освен мляко, започна все по-често и сега си ака всеки ден, а ако не е ял много през деня - през ден.
Имам позната, чието дете ака всеки ден по наколко пъти  Mr. Green  и тя се оплаква, то всеки с дерта си  Mr. Green
Ама подхванах страхотна тема за закуска  Whistling   Joy
Хубав ден !  Hug

# 86
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
vivianka,снощи щях да ти пиша, но толкова ми се спешее, и изключих.
Благодаря ти за пожеланията. При теб не е останало вече, щом си влезнала в 9 месец  Grinning аз съм в 5 вече, времето направо лети. Добре,че не сте отишли във Варна, все пак си е доста далече, а щом си в 9 месец, най-добре да си стоите тук  Peace Какво бебче очаквате вие,знаете ли?
И браво на отличничката, много подаръци трябва да получи  Hug

Момиченце пак ще е! Аз се надявах на момченце, но в крайна сметка няма такова значение, важното е да са живи и здрави.
Вече си приготвям багажа за болницата. Почти съм готова. И вече чакам. Вчера имах по- странни болки от обичайното, но след 2 часа утихнаха.
Днес изпрах и бебешките дрешки. По- късно ще ги гладя и ще ги нареждам вече.
Каката днеска като се запъна за едни спортни шалвари, та 10 пъти се препотих с нея. Купих и ги де. Много е доволна. Много е слабичка и чак толкова широки панталони не и стоят сякаш, ама да е доволна и да си ги носи тя.

Скоро и мен ще почнат да ме тревожат въпросите с акането, рахити и фонтанели. Laughing Laughing Laughing
Като се сетя с каката ни беше голям проблем пълненето на памперса, та да видим сега как ще е.

# 87
добро утро мами!време е за разходки и ние сега тръгваме да обиколим асеновград а да ви попитам кога започнахте да давате друго освен кърма на вашите деца и как им се отрази това? благодаря предвърително доста въпроси задавам сигурно но ме извинете просто искам всичко с детето ми да е добре и да се консултирам с хора с опит.

# 88
  • Асеновград
Здравейте момичета.
Записвам се при вас.

# 89
сладката мими Stop
krrrasimira, аз лично започнах да давам пюрета /плодови/ на дребния няколко дни преди да стане на 5м. Харесва си ги, не е имал претенции после и към зеленчуковите. Сокове не съм давала и все още не давам.

Общи условия

Активация на акаунт