АСЕНОВГРАДски мами

• 17 370
  • 122
  •   1
Отговори
# 30
Честит празник, дами!  bouquet
spirit , нищо чудно и да сме се срещали вече, то градът ни е толкова малък Grinning

# 31
Здравейте и от мен момичета   Grinning Пебълс добре дошла  Hug Честит празник на всички  Hug
Аз не съм писала скоро, защото бяхме на гости после на почивка и не съм влизала във форума от доста време.

# 32
Десита, ти май ще ми излезеш съседка, в кой блок живееш ? Сигурно сме се засичали из квартала.

# 33
Добро утро или по-скоро добър ден  Hug Вчера забравих да ви се похваля че мойто диваче е у нашите и от 3 дни сме младоженци  Mr. Green Утре ще си го вземем и ''купона'' започва от начало  Mr. Green
Десита, ти май ще ми излезеш съседка, в кой блок живееш ? Сигурно сме се засичали из квартала.
Ние живеем в блок 109, а ти? Не че като ми кажеш ще знам кой е, ама мъжо ще ми каже. Още не съм научила номерата  Blush
Ако сте записани на кухня може да ходим заедно като се постопли.

# 34
Десита, аз съм в 110 Grinning Значи си ми точно под носа Mr. Green
На кухня не сме записани все още - ще се радвам, ако ти се обяснява разбира се, да ми разясниш къде и как да се запишем като решим. И знаеш ли как стоят нещата с яслата и градината в квартала, то още ни е рано на нас, ама гледам, че твоето сладурче е по- голямко от моето  и може би вече си се позаинтересувала.

# 35
Десита, аз съм в 110 Grinning Значи си ми точно под носа Mr. Green
На кухня не сме записани все още - ще се радвам, ако ти се обяснява разбира се, да ми разясниш къде и как да се запишем като решим. И знаеш ли как стоят нещата с яслата и градината в квартала, то още ни е рано на нас, ама гледам, че твоето сладурче е по- голямко от моето  и може би вече си се позаинтересувала.
За кухнята няма какво да ти обяснявам, много лесно става. А за яслата честно да ти кажа и аз не съм много запозната, защото и на мен нямаше кой да ми разясни и май изпуснахме срока  Confused  сега ако се запишем мисля че няма да ни го вземат, казват че има доста желаещи. Тия дни съм решила да отида да питам директорката на детската градина, пък да видим. От кога си решила да запишеш бебка на кухня?

# 36
Ами, чудя се още, тя мойта беба не е много по яденето и малко се съмнявам, че яде храната от кухнята.

# 37
Храната от кухнята беше много вкусна, поне преди като съм взимала за каката. Записах я около 9-тия месец, най-вероятно и с дребния така ще направя, че едвам смогвам на тия пюрета по 2-3лв.

# 38
Аз записах Саши на 10 м. и до сега винаги си е изяждал всички манджи. Само една не хареса с ориз и чушки  Confused ама те и без това я готвят доста рядко. То мойто си е яшничко де  Grinning Все пак си е една отмяна, поне няма да мисля какво да сготвя, а и готвят много разнообразна храна.

# 39
Щом сте доволни и двете ще се престраша и аз Grinning Само не разбрах как става записването.

# 40
Ами преди се ходеше с акта за раждане там от където искаш да взимаш храната. На всеки две седмици се продават купони, та носиш си акта, записват те и си купуваш купони. Предполагам, че за около година и половина от както не съм вземала едва ли са се променили нещата.

# 41
Записването става само с акт за раждане на детето. В четвъртак се купуват купони за 10 дни (ако няма почивни) след това не другия, а по-другия четвъртак, ако си доволна  взимаш пак и т.н Т.е. купончетата се взимат не всеки ами през четвъртак. На ден храната струва 80 ст.( супа, манджа и десерт)  Дано да разбереш какво искам да кажа, че аз като чета и се омотавам  Mr. Green Mr. Green

Spirit май го е написала по-разбрано Simple Smile

# 42
Благодаря, момичета.А на колко месеца трябва да е детето- 9 / 10 или може и по-рано?

# 43
  • Асеновград
Привет и от меннн  Hug Гледам има нови мамчета,които май не познавам.То от толкова време не съм писала (а и не само аз ) в темата,че май ние сме новите  Mr. Green Сега като се постопли,и излезнем навън,ще се позапознаем с някои нови момичета  Hug

# 44
Пебълс, зависи докъде си стигнала със захранването, но аз лично десертите не бих ги давала преди годинката, понеже имат прясно мляко понякога.
Красииии, на твоята кукла видях страхотни снимки във ФБ, в албума на Elena Karagyozova. И аз искам такива, къде я води

Общи условия

Активация на акаунт