АСЕНОВГРАДски мами

• 17 376
  • 122
  •   1
Отговори
# 60
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Ние пък ще сменяме квартира. Ще сме на старата пловдивска автогара, но първо ще ходим на гости на Шумен, та се надявам до преди Великден да успеем да се преместим и да не дойде бебето преди това  Laughing

# 61
Охх, как ти завиждам само. Ние живеем с родителите на мъжа ми и в най-скоро време сме решили да се изнасяме  Mr. Green Търсим да си купим парцел или къща в града или в някое от околните села, по-точно, Червен или Козаново. Дано и нас да ни огрее  Mr. Green
П.С. Ако някоя от вас знае нещо по въпроса, ще съм благодарна да споделите  Hug

# 62
 Thinking Здравейте мами  Hug
Тука съвсем запустя  Rolling Eyes
Къде се изгубихте, как са мъниците?

# 63
Ние сме в ремонт и местене, та затова хич нямам време да чета и пиша. Иначе сме добре. За бебо още нищо не съм пазарувала.
Живот и здраве вече ще пиша от новата къща. Laughing

# 64
Здравейте,момичета...едни наши приятели търсят квартира в Асеновград...нещо необзаведено...моля,препоръчайте ми агенция,чрез която да намерят нещо подходящо...И ако може за ни ориентирате как вървят наемите в града ви...

# 65
Наемите са от 150 до към 300 лв. Вече зависи какво търсят и в кой район на града. Необзаведено жилище по- трудно ще намерят, но нещо може да се разберат със собствениците. Агенции има много по центъра като излязат. Също като дойдат на място може да си купят вестник"Регион" или "Асеновградски новинар". Това са тукашни издания в които има много публикувани обяви и по тях да търсят.

# 66
Здравейте мами!
Моите момчета вече никак не са бебоци, но това не пречи да се включа тук предполагам Simple Smile

# 67
Не пречи разбира се  Stop Добре дошла.

# 68
zvezdi4ka-1 добре дошла  Hug Здравейте и на вас момичета  Hug
Мойто момченце сега спинка та сколасах да седна на комп-а. Като се събуди ще яде, ще се пооправим и ще излезем пред блока (109 кв. Запад ) или на детската площадка до блок 55 . Ако има желаещи от квартала или не  Mr. Green да доидат при нас ( на лични ще се разберем по какво да се познаем  Mr. Green )

# 69
dessyta, Малко късничко прочетох че ще излизате...Криси е на детска градина, но аз можех да дойда да пия едно кафе с вас. Нищо, другия път Simple Smile

# 70
zvezdi4ka-1 и ти ли живееш на Запад? Работиш ли или си свободна през деня?
van_al и ти беше от Запад нали? Когато сте свободни докато аз си наглеждам диването на пясъчника може да пием по 1 кафе на крак  Mr. Green
Ние след малко ще ходим за кухнята а после каквото дойде  Mr. Green
Хубав ден !  Hug

# 71
  • Асеновград
И ние често ходим на площадката до 55  Laughing Може и да сме се виждали, но като не се познаваме Simple Smile) Даже сигурно се знаем. Свекърва ми има магазинче за млечни продукти точно под 55, ако някой се сеща  Simple Smile

# 72
Красииии, издебнах те аз! Wink
Честито за лентичката и едно голямо гуш! Hug

# 73
  • Асеновград
Красииии, издебнах те аз! Wink
Честито за лентичката и едно голямо гуш! Hug

Благодаря  Hug чакаме си мъж  Laughing Как сте вие с двете принцески?  Hug

# 74
Благодаря  Hug чакаме си мъж  Laughing Как сте вие с двете принцески?  Hug

Ха такаа... Ошари ги значи! Браво на вас! Hug
Ние сме добре - лудница с елементи  на зоопарк. Joy Иначе като са на кеф такива прегръдки, целувки и лиготии падат, че ...  Heart Eyes
Кога ти е термина?
Много лека и безпроблемна бременност ти желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт