Лято в Албена 2011 (тема 1)

• 47 052
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Направо не е за вярване  #Cussing out Какви са тези цени?! Нали старите важаха до края на март?
Изглежда, че тази година Албена няма да ни е по джоба, освен ако не пуснат по-нормални оферти в началото на лятото  Crossing Arms

# 691
  • Sofia
Момичета искам да попитам ако избера хотел на 1-ва линия чадърите и шезлонгите на плажа към хотела пред него ли са? или пък са по-встрани или направо далече? Къде точно се намира бар Хавана и ако например сме в Ралица техните шезлонги и чадъри съвсем близко ли ще са до този бар Хавана или са далечко?

# 692
Чадърите на хотелите на UAI са точно пред бар "Хавана", много е удобно  Peace.

Предполагам, че чадърите на хотелите от първа линия са пред самите тях, но не съм почивала в такъв.

# 693
Роси, кажи ми моля те какво е това специално предложение на Албена за приятелите им във фейсбук? За да преценя дали има смисъл да им ставам фейсбук приятел:
http://www.facebook.com/AlbenaResort?sk=app_103199439735866#!/AlbenaResort?sk=app_103199439735866

# 694
Не е нужно да им харесаш страницата за да можеш да четеш на стената какво пишат.

# 695
  • В.Търново
Роси, кажи ми моля те какво е това специално предложение на Албена за приятелите им във фейсбук? За да преценя дали има смисъл да им ставам фейсбук приятел:
http://www.facebook.com/AlbenaResort?sk=app_103199439735866#!/AlbenaResort?sk=app_103199439735866
Това го водят за специална оферта,но аз не виждам нищо специално да ходя на морето през март-април!!!
 http://www.albena.bg/uf/offers/facebook/facebook_flgopen.html
Много некоректно постъпиха с хората от Албена,оправдават се ,че многократно призовавали хората да резервират за желания от тях хотел,защото скоро ще увеличат цените.Първо бяха казали,че от 1 април ще са новите цени,а вече на няколко пъти ги вдигнаха,два пъти мисля че беше и от днес е втория,третия път,ако не се лъжа.И за Добротица направо са ужасно високи.Пак казвам,въобще предлаганото не отговаря на тази цена от 100лв. на човек!!!Направо е смешно,ами то цената е почти изравнена с тази на Калиакра среден сезон,ужас.Къде е Добротица,къде е Калиакра,нивото е различно,а са с почти едни цени! ooooh!
Искат да съберат колкото се може повече средства да си избият ремонтите!Направо нямам думи!По-добре добавете някой лев и вървете в Турция,там обслужването е на ниво,както и качеството!

# 696
  • Sofia
Аз им писах на стената, че това е доста подла първомартенска честитка от тяхна страна  Mr. Green  и че при положение, че знаят колко хора са чакали първо число на месеца за да направят резервация, вчера са били много бързи.
Ми така де, мисля го, казвам го. Каквото и да ми отговорят ще е бля-бля. За хотелите, от които се интересувам промяна в цените няма, но определено умеят да правят лошо впечатление.

# 697
  • София
Здравейте, днес направихме резервация за Лагуна Бийч, AI. Двама възрастни и две деца под 12 г. Периодът е от 1.06. до 7.06, а цената е 60 лв. на легло.
Споделете впечатления от хотела, който  има такива Simple Smile

# 698
Здравейте, днес направихме резервация за Лагуна Бийч, AI. Споделете впечатления от хотела, който  има такива Simple Smile

Аз питах същото миналата седмица  Simple Smile Погледни на стр. 40. Mama L е дала линк към доста обстоен коментар от Норе.

# 699
  • Луната ни пази
A Oазис нали не е много отдалечен от плажа? В смисъл проблем ли ще ни е придвижването пеша с бебешка количка?

Оазис е на втора линия, буквално 5 минути от плажа. Аз съм слизала от Компас и от МАгнолия с бебешка количка, от Оазис малката ходеше пеш. Е, и аз направих резервация за Оазис. Добротица не ми понесе с тази нова цена на скромната ми учителска заплата. Ние сме от 24 до 31 август (както всяко лято Simple Smile )

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 22:56 от [X]megelinka

# 700
Имате ли лични впечатления за Оазис, че тези които откривам са все отрицателни, а коментари за Орхидея. Аз миналата година бях в Ком, прекарахме супер, ако някой има въпроси за Ком ще обясня.

# 701
Sunglassesрезервирах за Магнолиите, споделете моля, за да съм подготвена какво да очаквам Thinking newsm78

# 702
  • София
Благодаря на Mama Svetla за линка. След 3 месеца сме там и ще видя как са нещата спрямо миналата година. Simple Smile

# 703
Здравейте, момичета,

iva_rd69 ми писа на лични (не може да публикува) с интересно предложение - http://www.valentine-holidays.com/index.php?p=health_resort& … ;kid=12&id=87
Тази агенция не е вдигнала още цените  Peace (или не си е обновила сайта)

С позволението на Ива, споделям с вас  Hug

Аз взех да обмислям и Оазис... къде се намира плажа към този хотел?

# 704
Имате ли лични впечатления за Оазис, че тези които откривам са все отрицателни, а коментари за Орхидея. Аз миналата година бях в Ком, прекарахме супер, ако някой има въпроси за Ком ще обясня.
Издирих си поста от миналата година и ти го копирам:

Ние се прибрахме от Оазис.
 За стаите - какво мога да кажа, "разширените" са достатъчно големи за 4 членно семейство. Самата стая и банята за мен са мизернички, след почивката ни в планината в доста по-нов хотел ми дойдоха като шок, но с течение на времето донякъде свикнах с обстановката. Все пак чистеха всеки ден, което беше +.
Хотела е шумен, или коли минават или от заведения или от анимация се чува шум, накъдето и да ти е стаята, ако не се чува от прозореца ще се чува през вратата на стаята, тъй като както и по другите албенски хотели няма коридори. Нашия сектор беше към мястото за зареждане и сутрин в 7 без десет ме събуждаха, но затварях прозореца и пак заспивах.
Басейна беше топъл и го поддържаха изключително чист (за разлика от басейните на къде по-скъпи хотели, които бяха студени и мръсни).
Храната беше добра, повече готвени ястия, бяха много подходящи за деца, имаше и печени пилета или свински пържолки, повечето случаи със сосове, например от гъби и пр. Голямо разнообразие на плодове, страхотни сладкиши - такива не бях виждала досега на ол инклузив в БГ, например пайове с плодове, баклави, еклери, страхотни кексове и много вкусни пасти, крем пити, но в повечето случаи най-апетитните десерти свършваха в началото и към края нямаше от всичко. Рибата май беше само шаран, не ми хареса, колбаси от най-евтините. Като цяло сме много доволни от храната, но не бих казала, че е по-качествена или по-разнообразна от местата където сме били до момента, с изключение на десертите.
Като забележка още мога да кажа, че не ми хареса чистотата на покривките в ресторанта, иначе се връщаме здрави и никакви вируси не са ни хващали.

За Албена - много народ, това не ми хареса. Страхотни детски площадки има навсякъде, просто рай за децата. На плажа не сме мятали кърпи и съответно се вреждахме къде на 11 къде на 7-8 линия ако сварим по-рано да отидем. Единия ден останахме без шезлонги, заради масовото просташко изпълнение да се вземат по 3-4 шезлонга от едно семейство, макар че се полагат по 2 на стая. Най-пренаселени ми се сториха към Елица, Нона и пр. плажовете, на Орлов като че ли беше най-празен.

Общи условия

Активация на акаунт