Лято в Албена 2011 (тема 1)

• 47 050
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
 Hug Аризона

# 706
Наистина нямам думи, до преди няколко дни офертата за Добротица беше 1288, а сега е 1568 или нещо такова, толкова се ядосах и на Албена и на Съни Турс.
В крайна сметка има и други курорти, но защо чужденците да могат да почиват толкова евтино, а ние не.  Confused

# 707
Вече е 1960 лв за 10 дни. Непосилно е за нас  Stop

Валантайн холидейс просто не са обновили сайта си, не са с по-ниски цени

# 708
В крайна сметка има и други курорти, но защо чужденците да могат да почиват толкова евтино, а ние не.  Confused

Защо да не можете? Кой ви задължава да резервирате при български агенции?

# 709
  • Sofia
Ми не шпрехаме  Crazy Аз ще те потърся на лични, ако не ти е писнало от навлеци   Flutter

# 710
Ми не шпрехаме  Crazy Аз ще те потърся на лични, ако не ти е писнало от навлеци   Flutter
Laughing  Добре, мога да помогна  Hug

# 711
  • В светлината на слънцето
А аз като още по-голям навлек мога ли да те притесня на ЛС за една друга по-далечна дестинация - ама през зимата, не сега. Heart Eyes

# 712
Разбира се!  Sunglasses

# 713
  • В светлината на слънцето

Hug Значи зимата ще досаждам.  Hug

# 714
Някой знае ли ако резервирам през сайта на Албена, какви са начините на плащане?
В смисъл има ли начин да платя с карта виза електрон?
И после как изпращат ваучера - на e-mail или по пощата?

# 715
Някой знае ли ако резервирам през сайта на Албена, какви са начините на плащане?
В смисъл има ли начин да платя с карта виза електон?
Миналата година имаше вариант за плащане с карта, но ние преведохме по банков път, а платежното изпратихме по факса. След 2-3 дни на и-мейла получихме потвърждение (и в акаунта ми в сайта на Албена се отрази).

# 716
Arizona , благодаря!  bouquet

# 717
  • В.Търново
Наистина нямам думи, до преди няколко дни офертата за Добротица беше 1288, а сега е 1568 или нещо такова, толкова се ядосах и на Албена и на Съни Турс.
Имайте в предвид,че от 1 април ще има още едно увеличение!

# 718
  • Луната ни пази
Имате ли лични впечатления за Оазис, че тези които откривам са все отрицателни, а коментари за Орхидея. Аз миналата година бях в Ком, прекарахме супер, ако някой има въпроси за Ком ще обясня.
Не е вярно, аз лично съм писала положително мнение за хотела  Hug Peace
Тук ще цитирам едно мое описание на Оазис в отговор на въпрос на лични:

Цитат
едната ми професия е ексурзовод и съм била по много хотели по света. Оазис не е по-лош от голяма част от тризвездните хотели на Турция, Италия и други, но определено е по-добър от доста от тях, особено в рускоговорящите държави! Хотел Оазис на мен много ми допадна. Нашата стая беше на 1я етаж в корпус А по средата ми беше удобна. Терасата ни гледаше към централната улица, но въпреки това нямаше много шум. Вратата ни гледаше към басейна, което ми беше много удобно, защото ние прекарвахме основно времето си  там, а децата прескачаха до стаята по всяко време и при всяка необходимост. СТаята ни беше по средата между ресторанта и рецепция, но гарантирам, че не можем да се оплачем от шумна среда. Климатизирани са всички стаи, няма проблем. Обстановката е приятна, басейна много чист и поддържан, водата топла. Големия басейн е 1.50м, аз влизах с детето си, а пусках и голямото там. Инклузива е добър. Ние ходехме в ресторанта след средата на закуската, обяда и вечерята. Храна имаше, готвача (казва се Калинко), готви много вкусно, разнообразие също имаше. Единствено в снек бара край басена следобед бързо свършваше яденето. Сладолед на корем от айс бара, 3 вида кафета по баровете. Аз вечер пиех мента, но и бялото вино не беше лошо. За Интернета не мога да кажа, защото аз съм с мобилен такъв. Със сигурност знам, че управителката и готвача ще са същите, а са много добри. Само управителя на ресторанта се е пенсионирал.

Здравейте, момичета,

iva_rd69 ми писа на лични (не може да публикува) с интересно предложение - http://www.valentine-holidays.com/index.php?p=health_resort& … ;kid=12&id=87
Тази агенция не е вдигнала още цените  Peace (или не си е обновила сайта)

С позволението на Ива, споделям с вас  Hug

Аз взех да обмислям и Оазис... къде се намира плажа към този хотел?

Относно линка, цените на Оазис и в сайта не са вдигнати. Ама след това масово резервиране, което тези дни направихме, май и тях ще вдигнат. От 1 април ще вдигнат цените заради качването на ДДС за туризма от 7 на 9 %.
Оазис е до Фламинго, на централната улица, а плажа му е между Малибу и Добротица.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 16:29 от [X]megelinka

# 719
В смисъл има ли начин да платя с карта виза електрон?

И ние плащаме с банков превод. После им сканирам платежното и им го пускам по мейла. Миналата година, понеже резервирах в средата на юни и нямаше и месец до почивката ни, преведох 100%, а те ни върнаха електронна фактура и си отразиха плащането на сайта. Фактурата я бях разпечатила и ми поискаха на рецепцията на хотела.
Тази година резервирах чрез русенската агенция, от която се свързаха с мен в отговор на мое запитване. За 30% аванс процедирах по същия начин и на мейла ми върнаха договор. Ваучерите - при окончателното плащане.

Общи условия

Активация на акаунт