Лято в Албена 2011 (тема 1)

• 48 106
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • под течащия покрив
   Кои са плюсовете и минусите на корпусите в хотел Добротица и кой е за предпочитане , защото тази година сме се спряли там да почиваме?

# 616
Хм, това с анимацията на немски не ми харесва. Thinking Никой у дома не го говори. Не че миналото лято ползвахме особено много анимацията, но пък имаше неща, които гледахме или в децата участваха и беше приятно. Thinking
tasi, във Фламинго гранд имаха ли анимация, че не помня? newsm78

Да,имаха анимация,но само това знам.Гледах ги веднъж през балкона,но не съм обърнала внимание за езика.
Отделно има и детски кът, който работи цял ден и можеш да оставиш детето.

# 617
  • София
Хайде и аз да се разпиша в темата.Миналата година бяхме доволни от Мура,а сега още се  Rolling EyesИскахме в Гергана ама всичко е заето от чужденци.

# 618
В "Орлов" анимацията ще тече на 4 езика- единия от тях ще е български. Това ми каза преди няколко дни момчето от кол центъра, когато резервирах.

# 619
Резервацията за двама възрастни и 2 деца за Добротица направихме в бюрото на Албена, но предварително се обадихме и говорихме с управилелката на хотела. Жената ни обясни, че не е особенно широко в стаите, но ако искаме на наша отговорност ще ни настани 4-мата в 1 двойна стая. Когато правихме резервацията от бюрото на Албена първоначално се учудиха, но след като се обадиха за потвърждение на нашите думи в хотела ни направиха без проблем резервацията. В Албена сме почивали винаги в двойна стая 4-мата в Лагуна Бийч, Лагуна Гардън, Малибу, Орлов, Доростор, Алтея и Добротица, а всъщност и в Магнолиите в Приморско - ММЦто(пак собственост на Албена). Повтарям, ако тази година сме на Албена определено пак бих избрала вариант Добротица - двойна стая. Това абсолютно си заслужава отвсякъде!

# 620
Ами поздравления, имаш си резервация значи!  Simple Smile
Извадила си късмет, че е имало кой да ти отговори от хотела.
Аз също направих резервация, но през румънски оператор, малко по-сложна е моята схема, както съм обяснила по-назад в темата.
Има различни начини да се процедира.

Здравей,

би ли могла да обясниш по-подробно как става резервация през румънска агенция. Прочетох назад, но не ми стана напълно ясно.

Чрез бг агенция или директно с румънците е по-добре. Има ли разлика в цената? Как се извършва резервацията? Колко се плаща? Какви разплащателни средства признават? И най-вече може ли да им се има доверие?

Благодаря предварително.

# 621
naniika ,почивали сте в доста хотели ,Добротица ли ви е фаворит?
Иначе и ние почивахме 4-ма в двойна стая  с едно единично и едно малко по-голямо легло и ни беше супер. Като се сетя,че у дмоа сме 4-мата на една спалня този вариант си е направо удобен.  Laughing

# 622
Може би е важно разположението на самите стаи. Ние също бяхме така настанени, пак повтарям, по наше изрично съгласие, бяхме предупредени, че има двойно легло /което се оказа 2 единични разделени всъщност/ и разтегателно диванче. Лошото беше, че това диванче се разтягаше точно пред вратата на терасата, т.е. за да излезех да метна кърпите, трябваше да сгъна дивана...Абе...неудобно си беше. Вярно, че една седмица, ама на почивка си все пак.

# 623
Ами поздравления, имаш си резервация значи!  Simple Smile
Извадила си късмет, че е имало кой да ти отговори от хотела.
Аз също направих резервация, но през румънски оператор, малко по-сложна е моята схема, както съм обяснила по-назад в темата.
Има различни начини да се процедира.

Здравей,

би ли могла да обясниш по-подробно как става резервация през румънска агенция. Прочетох назад, но не ми стана напълно ясно.

Чрез бг агенция или директно с румънците е по-добре. Има ли разлика в цената? Как се извършва резервацията? Колко се плаща? Какви разплащателни средства признават? И най-вече може ли да им се има доверие?

Благодаря предварително.

Най-общо казано имаш 2 варианта: или си резервираш сама, или се обръщаш към тур.агенция и те вършат работата вместо теб.

В моя случай чрез българска агенция и да, има разлика в цената. Всъщност бълг.агенция ми предложи да ми резервират през техен румънски партньор, защото цената е по-изгодна, отколкото официалната на Албена за българския пазар (това всичко важи за моя хотел Калиакра, не знам дали важи и за другите хотели). Румънският оператор има закупена квота за Калиакра, предплатил е за определен брой места в хотела за целия сезон и аз се включих в тази румънска квота. Аз комуникирам само с бълг.агенция, на тях плащам, те се грижат за останалото.

При кого да резервираш зависи единствено от цената, където е по-изгодно, разбира се. Има доста чужди туроператори в интернет, немски, румънски, руски - продават Албена на по-добри цени отколкото са родните.  Mr. Green Резервацията при тях се извършва онлайн, както например в booking.com, на същия принцип. Плащаш с кредитна карта или банков превод. Разбира се, че можеш спокойно да им имаш доверие, както на всички тур.агенции, дали са български или чужди, работят на един принцип. Някои имат такса за преводите, четеш условията за плащане и това е.
Миналата година минзухар си е правила сама резервация директно през румънски туроператор, през интернет, затова се шегуваше, че моята бълг. агенция е откраднала нейното ноу-хау.  Simple Smile Румънският сайт (от минзухар) е http://www.novatravel.ro/
За немските туроператори можеш да се обърнеш към Tatjana, тя е специалиста там.  Peace

# 624
Миналата година минзухар си е правила сама резервация директно през румънски туроператор, през интернет, затова се шегуваше, че моята бълг. агенция е откраднала нейното ноу-хау.  Simple Smile Румънският сайт (от минзухар) е http://www.novatravel.ro/

И получи стая с радио...промоция демек, да видим ти с какво ще се похвалиш.

# 625
Миналата година минзухар си е правила сама резервация директно през румънски туроператор, през интернет, затова се шегуваше, че моята бълг. агенция е откраднала нейното ноу-хау.  Simple Smile Румънският сайт (от минзухар) е http://www.novatravel.ro/

И получи стая с радио...промоция демек, да видим ти с какво ще се похвалиш.

Опитваш се да се шегуваш ли?
Не отивам на почивка, за да се хваля с нея.

# 626
  • Sofia
Рая, просто е бясна на Албена, заради Орхидея, не че ти желае приятна почивка  Mr. Green

# 627
Благодаря, Little wingles,

а можеш ли да ми кажеш с коя бг агенция резервира?

Минзухар, през румънската всичко ок ли мина? Предполагам, че попълваш booking form-a и плащаш с кредитна карта? Нещо по-специално? Възможно ли е след като си платила да ти кажат, че няма места за съответната дата?

# 628
Рая, просто е бясна на Албена, заради Орхидея, не че ти желае приятна почивка  Mr. Green

Абсолютно  Heart Eyes , а радиото е хита на миналото лято, всички го помним.

Little wingels, от сърце ти желая приятна почивка, нямам никаква причина да се заяждам с теб  Peace

# 629
Китт
http://kitt.bg/
По-назад ги хулих, в момента съм доволна от тях, занапред ще видим  Mr. Green

raja, знам, че е така.  Peace

Някой помни ли в коя тема е снимката с прословутото радио, да я погледна пак?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт