Отговори
# 480
  • София
Добър ви ден!

Аз се завръщам от контролен преглед през работодателя - източиха ми 3 колби кръв, огледаха ми където каквото намериха и ме успокоиха, че черният ми дроб не е увеличен! Mr. Green  Mr. Green Mr. Green
Интересно ми е какъв ще е резултатът от хемоглобина, при положение, че не ям месо.

Айде залавям се за бач!  Hug

ПП - Анджи, снощи пак забравих за снимките вкъщи Embarassed Embarassed Embarassed

# 481
ако имаш в офиса, имейла ми е any_kostova@abv.bg Simple Smile

# 482
  • Русе
....Миша не знам дали е привързана, постоянно ме ядосва и в последствие постоянно ме гушка Crazy Така че не мога да определя кое от кое произтича.
Вчера установих, че повече от 5 секунди не може да стои без да мърда. Ужас е. Като се храни много ме изнервя. Играе си с абсолютно всичко, подскача. Като и направя забележка едва забележимо си ритмува ooooh! Дано та ooooh!и енергия в бъдеще и донесе само успехи

Това все едно аз го пиша за Йоан  ooooh! Дано в бъдеще наистина им донесе успехи темперамента.  Praynig Отделно, редовно ни обявява за лоши и че не ни обича, а след 5 мин. ни гушка и целува  Crazy

# 483
Dobito, честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая!

tsveta, кажи как се казва лекарството и ще опитам и тук да потърся.

Анджелина, браво на Ники.

Ние с Ева също се гушкаме. Много често заспива при нас и после я местя в нейната стоя, но бързо бързо се връща при нас. Дори се чудя дали ще може да спи поне една нощ в нейната стая.

# 484
  • София
Не съм Цвета, но докато тя се включи, да кажа, че лекарството се казва Сингулар (Singulair) за деца до 2 години. Поема се от ЗК, което предполага да се търси само в аптеки, които изпълняват такива рецепти, не във всяка тип квартална.

# 485
  • София; Дружбето
Не съм Цвета, но докато тя се включи, да кажа, че лекарството се казва Сингулар (Singulair) за деца до 2 години. Поема се от ЗК, което предполага да се търси само в аптеки, които изпълняват такива рецепти, не във всяка тип квартална.
Peace

# 486
  • София
Селма, не съм давала Зимафлуор. И аз не съм пила докато бях бременна. Може би това ми е грешката.

Привързаността на Мая и на мен ми се струва нездрава. Баща си не само, че го игнорира, когато аз съм с нея, но му казва, че е "гаден"  Crazy Но когато ме няма, тича и се гушка при него.

# 487
Селма, не съм давала Зимафлуор. И аз не съм пила докато бях бременна. Може би това ми е грешката.
   О,не с знае...
   И ние сме така със (по-скоро без) зимафлуора,но засега не го отчитам,като грешка....
   Една приятелка е давала на сина си зимафлуор,но момчето има също развалени предни зъби от много малък.Тя го отдава на пиенето на сокчета.

Явно проблемът се крие другаде..... Thinking

# 488
  • София
Аз пък даже не знам за какво говорите....  Rolling Eyes

# 489

Става въпрос за това, дали развалените зъбки на децата се дължат на (не)приемането на Зимафлуор на детето или на майката по време на бременността.

# 490
  • София

Става въпрос за това, дали развалените зъбки на децата се дължат на (не)приемането на Зимафлуор на детето или на майката по време на бременността.

Да, ама аз никога не съм се интересувала, нито пила това... Тоест, мимоходом знам, че има много "за" и "против", но не съм се задълбочавала.  Rolling Eyes

Мацкииии, другата седмица една женска вечер у дома?  Rolling Eyes Без деца - на винце и свежа нецензурирана клюка? Ще ви направя торта!  bowuu Давайте предложения за ден, че да разпределим малките на топлите грижи на бащи и баби....  Whistling Да подгреем за 8-ми март!  Sunglasses

# 491
   По време на бременността с Алекс съм пила сокчета за бременни на Хипп,половин доза.
   После разбрах,че в тях е имало флуор.
   После разбрах и за вредата на флуора.

Но всъщност съм на мнение,че най-много вреди на зъбите захарта.

Ив,гледам бая напредваш в кулинарията!
   Жалко,че най-вероятно няма да опитам от тортата ти....

# 492
  • София; Дружбето
Аз съм много за. Казвайте ден предварително, че да подготвя бате психически Mr. Green

# 493

Мацкииии, другата седмица една женска вечер у дома?  Rolling Eyes Без деца - на винце и свежа нецензурирана клюка? Ще ви направя торта!  bowuu Давайте предложения за ден, че да разпределим малките на топлите грижи на бащи и баби....  Whistling Да подгреем за 8-ми март!  Sunglasses

Може ли да не е 4-те почивни дни?   Blush

# 494
Иффффффффффффф, ма, разби ми сърцето - няма ме почивните дни  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт