Отговори
# 495
  • София
Понеделник, 28-ми?  Rolling Eyes

# 496
  • Willebroek, Belgium
Здравейте момичета   Hug
Аз се завърнах от лекар. Имам плодно сакче, но ембрион не се видя. Всъщност каза, че вижда нещо, но е много малко, за да каже със сигурност  Cry Доктора каза, че явно овулацията ми е била по късно и затова не се вижда нищо. Цикъла ми е на 29 - 31 дни и предполага, че най вероятно е станало началото на февруари Rolling Eyes Записа ми час за след две седмици.Хубавото е , че поне нямам възпаления и няма наличие на кръв около матката. Взе ми секрет и ми пусна кръв и урина. Как ще дочакам чак до 10 март незнам  Sad Моля ви да ми стискате палци  Praynig Praynig Praynig

# 497
  • София
Доби, я не унивай!  Naughty Все пак, възможно е бременността да е в абсолютни норми!  Hug Hug Hug Горе главата, момиче!  Naughty Рано е да преживяваш - ако бебчо е там, що да го тормозиш излишно?!!  Crossing Arms

# 498
  • Русе
Доби  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Аз мисля, че 5-та седмица е рано още да се говори за каквото и да е било. Тук в 6-та 7-ма са ме връщали за по-късен преглед. Спокойно, както е казала Ива - да нетормозиш бебето  Peace

# 499
  • Willebroek, Belgium
*Elina*, ivonska благодаря ви  Hug

Ще се опитам да се успокоя и да не мисля негативно   bouquet

# 500
  Добито, имах подобна ситуация в началото на своята бременност с Юлия(която в момента плюе оризова каша и ми се хили щастливо). Тези седмици явно са доста объркващи за узи-прегледите.  Peace
  Просто спокойно чакай.  Hug

# 501
  • София
Добито, поеми дълбоко дъх и не мисли лоши неща сега. Бебето е там и ще се покаже, спокойно! Peace Не ми се зарежда лентичката ти и не виждам в коя седмица си в момента, ама мен ме викаха в 8-9 да потвърдят наличието на ембрион и сърдечна дейност. Като ходих на първия преглед в 5 г.с., се видя само сакче и това беше нормално. На този етап е страхотно, че има плоден сак и той е на мястото си в матката.

То е лесно да се каже, знам..... Hug

# 502
  • София; Дружбето
На мен и двата пъти в 7-8 г.с ми твърдяха, че няма нищо и от "това" бебе няма да излезе, пък ей си - цели два броя Mr. Green

# 503
  • София

1. Джинджър
2. Рени
3. Клеми

ПП. Удобно ли е да се изброите, че да знам?  Rolling Eyes

# 504

Crossing Arms Няма ме мен  Crossing Arms

# 505
  • София

Шъ пийм от мъка!  Crazy

# 506
  • София

1. Джинджър
2. Рени
3. Клеми
4. Ноеми

# 507
1. Джинджър
2. Рени
3. Клеми
4. Ноеми

smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 Sneaky Sneaky Sneaky Sneaky

# 508
  • София
Понеделник, 28-ми?  Rolling Eyes

1. Джинджър
2. Рени
3. Клеми
4. Ноеми
5. Lylyta
6. Хрисси
7. Викс

Сту, недей рИва, ми опъвай дълъг бедър по пистите, пък ний ще вредим на черните си дробове и ще те клюкарим...  Whistling

# 509

Общи условия

Активация на акаунт