Отговори
# 645
  • София
САШЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Желая ти много радост, любов и сбъднати мечти.

# 646
  • София; Дружбето
Честит рожден ден, Саше. Да си жива и здрава Hug

# 647
  • София, Лагера
Честит Рожден Ден, СашеHug  bouquet  Heart Eyes

# 648
Честит рожден ден ,Саше!Много здраве и сбъднати щастливи мигове!  bouquet  bouquet  bouquet

# 649
  • София
Честит рожден ден, Саше!

# 650
  • София
Момичета, стиснете по един палец за нас, че Симона кашля много и е пред пристъп. Rolling Eyes Praynig

# 651
# 652
Имам идея: ако закупим ето тази оферта http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=84, бихме могли да се съберем с децата и да се повеселим, без повода да е РД.  Rolling Eyes 10 деца, по 10 лв. на всяко (с храна за децата, аниматор и наем клубче + мезе за мамите включени Party)

Я, мислете и кажете - аз ще го организирам, ако съберем желаещи с общо 10 деца!  Whistling Идеята ми се вижда хитра и съвсем не скъпа. Локацията е между зоопарка и Студентски град.

Бройте ни и нас - Вики + мама. То си е точно в нашия квартал. Ще ми бъде много приятно. Grinning

Само да споделя - кино арена - всеки четвъртък билет 5 лв., детски клуб 5 лв. за 2 часа.

# 653
   Да ви се изфукам.Моят син вече умее сам да пише 7-буквеното си име и думата НДЕИ,която започна да пише по собствено хрумване и която всъщност означава НЕ ДЕЙ!  Laughing

Браво на Алекс. Вики също може да си пише цялото име - Виктория. Това се случи за първи път когато направихме надпис за вратата - оцветени и изрязани букви от самата нея. След това преписа буквите на лист и от тогава си го пише без грешка. В градината като рисува и си надписва листчетата. Отделно може да пише други двусричкови думи. Купих много интересна книжка за съставяне на думи и от там се учим да четем на срички.

Ним, стискам палци! Praynig

# 654
Нимче, дано се размине гадния пристъп... Praynig

# 655
<object width="400" height="224" ><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="movie" value="http://www.facebook.com/v/193006390732640" /><embed src="http://www.facebook.com/v/193006390732640" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="400" height="224"></embed></object>

# 656
  • София
Нимско, какво правите, как мина нощта?  Rolling Eyes Hug

1. Ivonska + 1 бр. дете
2. lila + 1 бр.
3. Хрисси + 1 бр.
4. Саша + .......................?? (кои "вас"? Поименно, драга, поименно!) 
5. Сту + 2 бр.
6. Викс + 1 бр.
7. Г.Димова + 1 бр.

# 657
  • София; Дружбето
Ним? Как е Симонка

# 658
  Ниииим!  Thinking Thinking Thinking

Галина,браво на Вики!  smile3501 И й ние имаме една книжка за съставяне на 5(и по-малко)-буквени  думи.  Simple Smile
  С Алекс обаче е доста трудно.Очаквах да имаме по-голям напредък до този момент.....Но,колкото толкова.... Rolling Eyes

# 659
  • София; Дружбето
Мойто нито чете, нито пише, нито буквите знае. Ама тя не може да си задържи вниманиео за повече от 2 мин на едно нещо, как ще е после не ми се мисли Crazy

Общи условия

Активация на акаунт