Отговори
# 660
  • Русе
Здравейте, мили момичета!
Тук съм, благодарение на Анджи, която ми напомни, че все още не съм качила снимка за колажа  Hug Вече го направих и разбира се, разгледах и останалите качени снимки. Толкова съм впечатлена от това, колко са пораснали нашите принцове и принцеси и какви красиви деца са, че не можах да се въздържа да споделя емоцията с вас! Някои от тях дори не разпознавам - толкова са се променили  Heart Eyes Да са ни здрави и много послушни!!!
Желая ви усмихнат ден   bouquet

# 661
  • София
Ним, надявам се да ви се е разминало  Praynig

Сту, все забравям да ти кажа, че много се впечатлих от постиженията на девойките ти. Браво на тях. Ама Ая сама на лифта направо ме шашна  Shocked

Галя, Селма, ще споделите ли кои са книжките? Аз съм взела един буквар, но Мая чете само сричките. Като я накарам на прочете някоя думичка се запъва, че и било трудно (нищо, че сричките в думата са същите, които е прочела преди малко) и толкова.  

# 662
  • София
Нощта беше спокойна, но в момента май е пикът на пристъпа.  Confused  Кашля много и е задръстена от секрети. Чакам още малко да видя накъде отиват нещата и ако няма подобрение, включвам тежката артилерия на лекарствата.

# 663
  • София; Дружбето
 Praynig

# 664
  Ниииим!  Thinking Thinking Thinking

Галина,браво на Вики!  smile3501 И й ние имаме една книжка за съставяне на 5(и по-малко)-буквени  думи.  Simple Smile
  С Алекс обаче е доста трудно.Очаквах да имаме по-голям напредък до този момент.....Но,колкото толкова.... Rolling Eyes

Да, нашата е същата. Купена е от Хеликон - има 5 реда от цялата азбука и се подреждат картончетата. /обяснявам за Лила/ Вики също се затруднява. Трудно прочита новите срички, а думи - само който са познати. Много им е рано, но вече преминахме четенето на букви.

# 665

Поздрав от Вики с песента - "Весел дъжд, вали, вали". Напоследък си е внушила, че ще става певица и не спира да пее.

# 666
  • Русе

Поздрав от Вики с песента - "Весел дъжд, вали, вали". Напоследък си е внушила, че ще става певица и не спира да пее.

Гали, страхотна е! Нимски, да се оправяте  Hug

# 667
Мама Саша, честито на патерици! Здраве, щастие и много късмет!
Сту, и аз се впечатлих от девойките! Само така!
София може да си пише нейното име, моето и на мъжа ми, на бабите и на трите си най-добри приятелки.  Crazy Пишат се по цял ден и навсякъде.  Crazy Различава ги и написани от друг. Майка ми като беше тук се занимаваше с нея, да не помислите, че аз съм толкова амбициозна.
Ним, да се оправяте!
Софи пък е с варицела. Има пъпки включително вътре в дупето около ануса и не  ме питайте с какво съм се занимавала цяла вечер.  Crazy

# 668
  Галя,много е сладка Вики!Благодаря за клипчето!И Алекс му се зарадва!  Grinning

Лила,ето как изглежда нашата книжка.Mалко понамачкана вече... Crazy

# 669
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
След тежки празници (от маса на маса с приятели) най-после останах сама с бебето. Командировахме Пресиян за няколко часа при баба му, не го бях правила от... миналия май месец  Whistling... ама искам малко тишина днес, след цялото интензивно общуване тези дни. Wink

Селма, браво на Алекс!  Hug

Мопси, дано бързо мине варицелата!  Hug Добре поне, че я кара, докато е малка  Peace

Нимско,  Hug Praynig

Относно четене и писане - Пресиян обожава книжки, постоянно иска да му четем, не само преди заспиване, съответно и той разпознава всички букви и чете на срички. Но не пише нищо, освен "П" Wink Купихме му магнитни букви и тях ги лепи къде ли не - по хладилник, миялна, печка  Mr. Green
Ама и в градината ги учат, така че не е отсамо себе си това четене. Wink

# 670
  • Варна
Ним, надявам се да се размине на Симонка тежката артилерия!  fingerscrossed
Мопси, дано бързо варицелата. Явно тази година доста по-тежко протича варицелата - на всичките ми познати, чиито деца я карат, е с много пъпки. Вики и всички около нас, които я караха миналата, бяха с малко пъпки и мина много леко. Е, мазах всяка пъпка с финистил гел по 3 пъти на ден, но.. освен първия ден, после не е имало дискомфорт.
Селма, нашата книжка с буквите е същата.  Peace
Мама Саша, честит рожден ден!

# 671
Нимче,  Hug

# 672
Завърнахме се  Cry Бах, ко гадно  Crossing Arms

Саше, честит рожден ден на патеричка  Hug Hug Hug
Нимче, стискам палци за Симонка  Hug Hug Hug Hug Hug

Сту, все забравям да ти кажа, че много се впечатлих от постиженията на девойките ти. Браво на тях. Ама Ая сама на лифта направо ме шашна  Shocked

Ам и аз бях шашната да ти кажа  Laughing Laughing Laughing Тук на Мачирски за 5 дена не ги бяха качили на нищо, а там на 2-ия ден на панички, а на третия на големия лифт...а на 5-ия на една много стръна писта. Ая каза, че много забавно се била търкулнала един път  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Добре че не гледах  Crazy

Аааа забравих да кажа, че им направиха и състезание  Laughing Нашата е на 4-то място от 10 деца  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 12:12 от Стилияна

# 673
Ааааа само да питам кога е сбирката  Laughing Laughing Laughing Laughing
Мойто нито чете, нито пише, нито буквите знае. Ама тя не може да си задържи вниманиео за повече от 2 мин на едно нещо, как ще е после не ми се мисли Crazy

Хахаххах Цвеееет, споко  Hug Нали затова има първи клас  Grinning

# 674
  • София
Ааааа само да питам кога е сбирката  Laughing Laughing Laughing :lol...

Като се сберат 10 деца, започваме да мислим. Все пак, не е много гот на вас да ви излезе по 10 лв на дате, на мен - 30 лв!  Crossing Arms

Отивам да си взема детето от йогата!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт