Отговори
# 435
  • София; Дружбето
Хм, Миша има 2 кариеса, но няма лош дъх. Като е болна и се появява, но иначе е ок.
Писна ми от тоя сняг, пак вали ooooh!

# 436
  • София
Мерси, момичета, ориентирах се!  Hug Ще се гушкаме с дзверко, щом иска.  Sunglasses

# 437
  • София
Оф, това гушкане вече ми е дошло до гуша в буквален и преносен смисъл. Мая не заспива ако не ме гушка - прегърнала през врата. На мен вече ми е супер досадно. Една вечер не мога да заспя като хората. Също не е съгласна да и обръщам гръб. И има ужасния навик непрекъснато да ми пипа лицето в областта около устата (заради това нещо мисля на психолог да я водя, защото не ми се вижда нормално). Това последното ми е адски изнервящо и не и го позволявам, което е свързано допълнително с разправии и борба да и отблъсна ръцете. Като заспи я местя в нейното легло, но тя като се усети, че е сама, пак се връща при мен. Егати и нуждата от гушкане егати и чудото  Close

За дъха и Мая има кофти дъх сутрин, но тя има кариеси на предните 4 зъба и зъболекарката каза, че е напълно възможно от тях да идва проблема.

# 438
Привет!
Аз в момента водя "борба"с това всеки да си спи в собственото легло.Така и така сме четиримата в една стая,поне всеки да си е в леглото.До скоро спяхме всички на спалнята но постоянно имах я крак я ръка в устата в корема и т.н.Алек горе долу свикна да си е в леглото но малката направо пищи и не иска да спи в своето креватче.Аз обаче настоявам.Дали не правя грешка? ThinkingНаистина  в най -скоро време няма да позволява да я гушкаме.Кога пак ще ми се отдаде тази възможност? ThinkingА и като се замисля на мен и на "стари години" ми беше хубаво да се гушна до мама на спалнята.Ще взема да не тормозя детето Thinking
И Алек и Дая имат понякога кофти дъх.И двамата еднакъв Rolling EyesНе мога обаче да разбера кога се проявава.Не съм ги водила на зъболекар.А май трябва newsm78
Бързо оздравяване на болните.  bouquet  bouquet  bouquet

# 439
И има ужасния навик непрекъснато да ми пипа лицето в областта около устата (заради това нещо мисля на психолог да я водя, защото не ми се вижда нормално). Това последното ми е адски изнервящо и не и го позволявам, което е свързано допълнително с разправии и борба да и отблъсна ръцете.

Лила, питай я защо точно там обича да те пипа.
Мен Любо също ме прегръща силно през врата и си играе с косата ми, но на мен ми е приятно и не го отблъсквам.
Може да намерите копромисен вариант като разбереш какво точно и харесва около устата ти - допир до кожата, до косъмчетата. Някои дечица обичат да усещат с върха на пръстите си такива неща, коса също Simple Smile
Ако "замениш" себе си с нещо, което е твое, да мирише на теб, приятно е на допир, някаква дреха, да я облечеш на кукла например ...

# 440
# 441
  • София

Малката, прелестна Мимоза!  Heart Eyes Виктория.  Wink

# 442
  Добро утро!

Много сладко детенце Виктория!  Heart Eyes

Гушкам Алекс,през деня,през нощта (спим заедно).

Лила,разбирам те.....  Hug
  Има моменти,в които изобщо не ми се иска никой да ме доближава.А той пък обича да ме докосва и то с крака.... Crazy Дали не са му по-чувствителни...не знам....Но направо изтрещявам,когато го прави.

За дъха...Още една опция:стомашни проблеми.  Confused

Ив,КайРен,сънувах ви да ми гостувате.И ви храних със зеле и краставици.... Laughing

# 443
  • София
Добро утро!
Сънувах отвратителен кошмар и още не мога да се успокоя и да се осъзная, че е било само сън! ... Sick Confused

При нас се очертава тежка седмица, вероятно ще работим и уикенда ..... Tired

ДаВинчи, Симона има лош дъх преди пристъп или разболяване. Аз така я познавам 1-2 дни преди да се появи какъвто и да било друг признак. И вдигам дозите на лекарствата (по инструкции на алерголожката). Много типичен признак е това при нас, но майка ми твърди, че е наследствено и аз съм била същата. Усети ли ме с лош дъх като дете, до 2 дни съм била болна.
Също съм чела, че в комплект с обложен в бяло език може да е признак на алергична реакция.

Анджи, до кога беше срокът за снимките? Ще се опитам тази вечер да кача нещо. Сещам се все в офиса  Embarassed , а от тук нямам достъп до снимка.бг

# 444
до 15 март, Ним Simple Smile

И аз за Вики си помислих, че е, ама за по сигурно да питам  Grinning

И Любо преди да се разболее има дъх на ацетон.
И добре,ч е казахте зъболекар, че да е сетя да им запиша часове за преглед.

Който няма достъп до снимка.бг може да ми прати снимакта на имейл any_kostova@abv.bg Simple Smile

# 445
  • София, Лагера
Здрасти мацки!

За гушкането аз пак да споделя: вечер лягаме с Пресиян в нашето легло. Чета му приказка, после гасим лампата, той ме гали по косата, или аз него по гърба. По някое време броим до 10 и той става и си отива в леглото. Така сме се договорили, един вид игра и нямам проблеми.
Когато имаме гости или сме били на кръчма си ляга без гушкане, но той това си го знае и не очаква друго.

Лош дъх досега не е имал Пресиян.

НимскоHug

# 446
  • София
Айде и ние в кюпа с болните.
Ним и аз тази нощ сънувах ужасен кошмар,какво съвпадение,събуждам се и Рая с температура ooooh!
Това за лошият дъх и боледуването и аз съм го чувала, обаче за кариесите като ви чета и направо не ми се вярва. Как така ... не са ли още малки ooooh! И като се замисля как миенето на зъби при нас е мисия невъзможна, не че се дърпа, но го прави за отбий номера.

# 447
Не са малки за кариеси. Някои млечни зъби дори изникват с кариес.
Аз записах часове за двамата за профилактика при зъболекар. Последно съм ги водила февруари 2009  ooooh! Кой е за бой, а?

# 448
  Още не съм водила Алекс на зъболекар.... Rolling Eyes
  Но постоянно му оглеждам зъбките,колкото мога,де...

Интересно,каква ли е причината млечните зъбки да изникват с кариес?Това не съм го чувала досега... newsm78

# 449
  • София
Ние плувахме!  Flutter Някои, де, не всички...  Whistling Днес основно плуваха под вода, като онзи страхотен батко (да не се повтарям кой и с какво е страхотен...  Whistling) направи и днешния час истинско забавление за детето (подозирам, че ще продължим с уроците там)...  Sunglasses Пък и здраво се плува, Шошът май пак ще откара до 17-18 часа следобедния сън.

Зъби мия предимно аз, с електрическа четка, включително венците!  Crossing Arms И няма тън-мън. Дори да го оставя сам да ги мие, повтарям след него и аз. Важно ми е, държа на това. (но на зъболекар не съм го водила)

Общи условия

Активация на акаунт