Отговори
# 450
  Интересно,каква ли е причината млечните зъбки да изникват с кариес?Това не съм го чувала досега... newsm78

Доколкото знам е заради подслаждането на водата на кърмачето и топенето на залъгалката в мед.
Все още има хора, които го правят.
Но може и други причини да има.

А, значи не съм само аз за бой Laughing

# 451
Софи също има лек дух сутрин или по-скоро вече не мирише на бебе. Като сравнявам с Ноеми се осещя осезема разлика в дъха. Аз също винаги мия зъбите, че като гледам как през просото кара сама не става. Виж ако мъжа ми я слага да спи съм сигурна, че понякога си затваря очите и я оставя, но и предполагам му е писнало да чете приказки за принцеси.  Mr. Green На зъболекар ходиме 2 пъти годишно заедно. Софи обаче има разстояние между зъбите, не е голямо, но идва от една ципа. Имам спомен, че няко детенце също имаше  newsm78 . Не и пречи да говори нормално.

# 452
  • София
.... Имам спомен, че няко детенце също имаше  newsm78 . ...

Моето. Но не фъфли. Няма да я цепим за сега. Wink

# 453
   Алекс не дава педиатърката да го преслуша.За зъболекар направо не ми се мисли....

# 454
Предния път Ники беше пръв и Любо видя, че няма нищо страшно. И сега така ще направим Simple Smile
А Ники вече си мие зъбите по 3 пъти на ден, откак има гадже Mr. Green

# 455
  Уау!Анджи!
  И как се чувстваш,откакто... ? Simple Smile

# 456
Аз още не зная (хахахаха)  Joy
Наблюдавам ги с любопитство Simple Smile

# 457
Анджииии, сериозно ли! Хихихи, я раздуй.
Ние затова ходиме заедно на зъболекар. Като видя първия път, че не е страшно и от тогава сяда с кеф и иска да я ''вози'' стола. Аз изпитвах ужас от зъболекар като малка и едва към 19-20 20 годишна го преодолях, добре че сами се паднали здрави зъби. А страха го преодолях като се влюбих в един студент по стоматология и реших доброволно да му стана пациент на упражнеията. Първо, какво сближаване е да ми бърка в устата, второ да се оставя някой да се ''учи'' на зъбите ми...ама на 19 кой му мисли толкова. Младежа не си заслужаваше се оказа в последствие, но преодолях страха.

# 458
още не знам, не ми е казал  Mr. Green

# 459
Ели също има по-дебела връзка между предните зъбки и разстояние между тях. Не фъфли, но зъболекарката иска да ни праща на консултация в Стоматологичния....още не сме стигнали до там.

# 460
ДаВинчи, ако отидете сподлеи моля те какво са казали. Аз по принцип много харесвам разстояние между зъбите, но кой ли ме пита мен, а и като не пречеи
Разгледах снимките за колажа. Ех какви малки красавици и красавци. Позаплюх си ергени и така.
Анджи, сложих две, ако не стават, ако не стават пиши.
А тоалети нови купуваш ли?  Laughing

# 461
Спасява ме това, че носят униформи  Laughing

# 462
  • София
...
А Ники вече си мие зъбите по 3 пъти на ден, откак има гадже Mr. Green

Ужассссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссс!  Scream

Е, поне е момиче, нали?  amiiii
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 463
  • Русе
Ели също има по-дебела връзка между предните зъбки и разстояние между тях. Не фъфли, но зъболекарката иска да ни праща на консултация в Стоматологичния....още не сме стигнали до там.

Аз съм така и нямам проблем с говора  Rolling Eyes Йоан и той има разстояние между зъбките, а незнам дали от сега се разбира, но като гледам венеца на Теди май и тя ще се присъедини към отбора. Незнам дали е някакъв проблем, защото и аз съм от тези, които още не е водила детето да се запознае със зъболекаря   Blush Миенето става с наша помощ / или баща му или аз търкаме / На село уж се справя сам, но тук иска ние да му ги мием  Wink

Анджи, когато разбереш повече по въпроса да споделиш  Laughing

# 464
Ивооооо!  bash  Mr. Green
Да, момиче е.
Дано не ме чете, че ще се разсърди, за дето го издавам  Joy
Не знам кога ще разбера, чакам. Ама той не е от тия дето си мълчат, скоро ще си каже.

Общи условия

Активация на акаунт