Отговори
# 510
  • София
Понеделник, 28-ми?  Rolling Eyes

1. Джинджър
2. Рени
3. Клеми
4. Ноеми
5. Lylyta
6. Хрисси
7. Викс
8. KayRenn

Брейййй, леки жени, не отказват, бе!  Crossing Arms Mr. Green

Шегувам се!  Mr. Green

# 511
  • София; Дружбето
1. Джинджър
2. Рени
3. Клеми
4. Ноеми
5. Lylyta
6. Хрисси
7. Викс
8. KayRenn

9.Цвета - с една малка въпросителна

# 512

1. Джинджър
2. Рени
3. Клеми
4. Ноеми
5. Lylyta
6. Хрисси
7. Викс
8. KayRenn

10. DaVinci-ако ме приемате с кола и досадно трезва  Mr. Green

Ив, отдавна съм хвърлила око на този детски салон...

# 513
  • София
...

...

A, ти си почетен и желан гост сред всички, които правят злополучни опити да минат от вино на вода!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 514
Ив, Господ да те поживи, че ме записа в тоз тъй благословен списък от почтени жени и благоверни съпруги.  Grinning Ще се постарая да не се изложа в обсъждането на най-новите тенденции в приготвянето на мусака и имамбаялдъ и развитието на турските сериали.

# 515
  • София; Дружбето
Ся да каже кой ще ме кара Mr. Green и махам въпроса от списъка Whistling

# 516
  • София
Ив, не мога да дойда, почти нощувам в офиса - годишно приключване, работа в събота, одит.  Tired  Но обещавам да се реванширам следващия път. А и не мога да правя имамбаялдъ като Лилита. Мога само да плета, пък шареният шал, дето го бях подхванала, взе да прави възли по преждата и го захвърлих в гардероба да ме топли на пенсия, ако тогава нямам с какво друго да се грея...  Whistling   

# 517
  • София

1. Джинджър
2. Рени
3. Клеми
4. Ноеми
5. Lylyta
6. Хрисси
7. Викс
8. KayRenn

11.barbi
ОТ плетки и имамбаялди нищо не разбирам, затова ще дойда да ме научите, да стана и аз почтенна и благоверна съпруга като вас. Mr. Green

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 09:06 от barbi

# 518
  • София
Ив, Господ да те поживи, че ме записа в тоз тъй благословен списък от почтени жени и благоверни съпруги.  Grinning Ще се постарая да не се изложа в обсъждането на най-новите тенденции в приготвянето на мусака и имамбаялдъ и развитието на турските сериали.

Все Осмомартенски светици ще сме!  Mr. Green Вие обсъждайте, а аз ще блесна с осмомартенска торта на ползу гъзове и палассссссски!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И само да не ме обявите за конкуренция на виртуозната Селма!!!  #Cussing out Ш'ва прИбия!  Crossing Arms

Ма, носете вино, че като гледам кои сте, не вярвам да ви смогна!  Crazy (да не ви припомням к'во и колко излочихме предишния път.... Crazy Mr. Green Mr. Green немА прошка ни за червените вина, ни за белите и розетата, които барчето съдържаше...)

# 519
Сяяяяя, тез дет' не сме в списъка за неблаговерни ли се водим, м?  Crazy Crazy Crazy
Тортата на Ива по бедрата да ви се налЕпи  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 520
  • София
Сяяяяя, тез дет' не сме в списъка за неблаговерни ли се водим, м?  Crazy Crazy Crazy
Тортата на Ива по бедрата да ви се налЕпи  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Joy Joy Joy Joy Joy

# 521
  • София; Дружбето
Mr. Green
Мойто дребното дзвер проточи сопол, пак ще боледува Crossing Arms ДОбре, че другата седмица ще си имам баба за малко, че да ме отмени

# 522
  • София, Лагера
Добрутро! Ние сега ставаме  Flutter Party
Мацки, аз не мисля, че е ненормално да са така привързани децата, малки са още.
Сту, Биш не ти ли е била така? Те везните са доста гушливи.

Добито,  Praynig Praynig Praynig Hug Ей, мамка му, почти няма бременност, за която да не казват нещо страховито в началото (и моите и двете така Wink)! Пък деца - бол!  Peace

Ив, мерси още веднъж за поканата! Ей, колко много хора ще се съберем! Много ще се радвам да ви видя сите!  Party Party

# 523
  • София

smile3521 newsm48

# 524
   Да попитам за всеки случай....към колко часа в понеделник ще се събирате? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт