Отговори
# 585
  • Русе
Със зачервено от студа носле –
кокиче носи твоето дете!
Каква по-бяла и червена,
каква по-свежа и засмена
мартеничка на света
би пожелала мама в утринта!?
Честита Баба Марта и пожелания за здраве и късмет!

Честит Рожден Ден, Селма! Много здраве, щастие и любов ти пожелавам!      bouquet

Много трудно ми е да се разпиша тук последните дни.  Wink Йоан е открил тайнството компютър и неможем да седнем от него. Отделно, за да не виси по цял ден и да си мори очите изобщо не го включвам.  ooooh! Тогава пък идва другата страст - ТВ и цял ден детски / те да бяха поне нещо хубаво, а то повечето са някакви ужасни филмчета /. Та в този ред на мисли искам да ви питам играят ли вашите деца на компютъра / все си мисля, че му е много рано това забавление /  и колко ТВ гледат?

На всичкото отгоре съм болна и ме боли една глава  Crazy. Йоан и Иво изкараха грипа, от вчера е и моя ред. Моля се само да не лепна нещо на Теодора  Praynig - ходя с маска нон стоп!

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 17:47 от *Elina*

# 586
Piandurkiiiii, iztreznqhtre li  Laughing
Selma, chestit rojden den  Hug Mnogo spokoistvie, zdrave i blajenstvo ti jelaq

Chestita baba Marta na vsichkiiii, neka ne se oturvete ot zdrave i rumeni buzki  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Nie si izkarvame chudesno v Avstriq  Heart Eyes Imam nai-smelite momicheta na sveta - Bich kara veche po vsichki pisti po cql den, a Aya e na ski uchilishte bez da govori nemski  Crazy Crazy Crazy Kaza - az im govorq na bulgarski, a te ako iskat da me razbirat Joy Joy Joy Joy Joy Trugna ot 1-viq den sam sama, bez da poznava nikoi i izobshto sym mnogo gorda s neq  Heart Eyes Heart Eyes
Aide chao vi  Hug

# 587
Браво, Сту! Браво на момичетата! Радвам се за вас!  Hug

Елина, Свилен от край време е малък хакер и се оправя сам на компютъра, скривал е шапката на много възрастни, това на сегашния етап не е много за хвалене, но нали питаш... Не стои нон-стоп там, но доста се занимава. По някое време му омръзне, поиграе с друго, рисува, скача, вика, дивее си и пак сяда да играе и да си цъка. Детско по тв гледа сутрин като стане, наобяд преди да заспи и вечер преди да заспи - и трите пъти за по около 1 час.

# 588
Мила Селма, честит рожден ден! Желая ти хиляди поводи за усмивки, любов и хармония у дома и много успехи в професионален план!

Елина, дано бързо оздравеете и да опазите Теодора! У нас не разрешаваме Ели да играе на компютърни игри, по-точно не знае какво е това (а двамата с мъжа ми сме запалени геймъри и в свободното време сме постоянно виснали пред лаптопите). Филм гледа по 1 на ден, най-много 2.

Няма инфо от снощното парти... Thinking

# 589
Прекрасна Селма, Честит рожден ден! Желая ти от все сърце здраве и радост, късмет и обич, и на много щастие да се радваш ти! Дано през идната година да са все по-малко, а повече - хубавите моменти! ЧЕстит рожден ден!

# 590
  • София
Сту, браво на двете принцеси! Брааво!  Simple Smile Hug  bouquet

# 591
  • София
Селма, ЧРД! Бъди здрава, щастлива и обичана!   bouquet Hug  bouquet

Честита Баба Марта!  Simple Smile

# 592
  Момичета,много ви благодаря за поздравленията и страхотните пожелания!  Hug Heart Eyes

Стилияна,много се радвам за вас!Нацелувай смелите си сладурани! Heart Eyes

*Elina*,допускам Алекс до компютъра само по изключителни случаи или за да му онагледя някое обяснение.....(Със снимките на Ноеми от Прага,например,му показах ,каво е Готика.  Simple Smile )
   Таткото го допуска много по-често(филмчета,игрички,глупости) и си създава повече проблеми,съответно.  Rolling Eyes

# 593
  • София, Лагера
Селма, мила, честит рожден ден на патерици! Желая ти много здраве, радости и хармония в дома!  Hug Heart Eyes

Елина, и аз се опитвам да се гътна. Мъжо успя преди 2 седмици. Опазихме децата. Стискам палци и Теодора да я подмине!  Hug

Аз напоследък позволявам на Пресиян да гледа филмчета, но внимавам какви - Далматинците, Колите, Немо и Розовата пантера. Никакви роботи, супермени и Бакугани.  Twisted Evil
Вчера ми беше супер гаден ден. Тръгнах да се разболявам, боляха ме всички мускули, гадеше ми се - изобщо ми се мреше. Днес вече съм ОК и животът пак придобива розови оттенъци.
Отивам да планирам пътешествието за месец май  Crazy

Хубав ден на всички!

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 09:47 от Ноеми

# 594
  • София
Privet! Moiat laptop se skapa, no dnes shte se obzaveda s nov.

Selma, chestito i mnogo shtastie ti jelaia!

Shosh gleda detski, no bez izguzitsite i takiva s nasilie. Predimno Udi kulvacha, Kolite, Delmatintsite, Majstor Mani, Tom i Djeri i drugi takiva. Kompiutur ne razreshavam. Izobshto.

Matski, mersi za strahotnata vecher onzi den! mnogo zarejdashti razgovori za igli i pletki imashe... kupona svurshi v 2.30. .)

# 595
  • София, Лагера
О, да, аз пък как не отбелязах, още съм бременна май!  ooooh! Наистина беше много яка вечер, толкова простотии изредихме (и самопpизнания  Twisted Evil), че ако някой ни беше записал... щяхме да сме разведени сите вече  Mr. Green

# 596
  • София
Чакайте бе, нали вечеринката беше за благоверните съпруги, та за това аз и Сту не дойдохме Whistling Какви признания, какви разводи, лъжете ме!  Crossing Arms Искам повторение тогава Whistling

Laughing Laughing Laughing

# 597
  • София, Лагера
Чакайте бе, нали вечеринката беше за благоверните съпруги, та за това аз и Сту не дойдохме Whistling Какви признания, какви разводи, лъжете ме!  Crossing Arms Искам повторение тогава Whistling

Laughing Laughing Laughing
А ти имаш ли какво да споделиш по "пикантните" теми?  Flutter Twisted Evil
(ако да, може за утре да се организираме нещо  Mr. Green)

# 598
  • Русе
 Peace за вечерта изпънена с обсъждането на плетките и куките за плетене Mr. Green

Сту - браво на твоите момичета  Hug

Благодаря на всички за отговорите на въпросите, които зададох. Сверих си малко часовника  Wink Вчера го изпратих в майка, а той неискаше да тръгва  ooooh! Обоснова се с отговора " Те нямат компютър "  Crazy - направо онемях.

Ноеми и аз мисля се сборих с разболяването, поне не ме боли нищо както вчера.  Wink

# 599
  • Варна
Честита Баба Марта!
Селма, честит рожден ден (с малко закъснение)! Желая ти да си много щастлива, децата да те радват и да нямаш никакви поводи за тревоги!   bouquet

По отношение на достъпа на Вики до компютъра - при нас по-скоро е обратното - аз трудно се добирам до него. Вики отдавна е пристрастен и може да прави с него всичко сам. Използвам това обаче - по-скоро го направлявам - намирам образователни игри, които хем са му интересни, хем са полезни (Буквенка, Цифренка, Къщата на игрите, Комолого и т.н.). Има и в сайта на Дисни много интересни неща (май английския му се отдава по-лесно от българския). Понякога обаче като започне да прекалява (научи се да си пише Том и джери в търсачката и си намира филмчета там), му дърпам кабела на Нет-а или спирам захранването на компютъра (скоро май обаче и това ще схване как го правя).
Аз пък щях да питам за зъболекарите - доста майчета казаха, че са водили дечицата си на зъболекар. Въпроса ми е, освен, че констатират дали имат кариеси, зъболекарите правят ли нещо по зъбките на децата ви?
При нас това засега е мисията невъзможна - Вики има петънце на единия кучешки зъб, но.. освен с упойка, не виждам как може да се направи. (дори на фризьор не мога да го заведа - не стои мирен - добре че се научих да го подстригвам).

Общи условия

Активация на акаунт