Отговори
# 600
  • София
Чакайте бе, нали вечеринката беше за благоверните съпруги, та за това аз и Сту не дойдохме Whistling Какви признания, какви разводи, лъжете ме!  Crossing Arms Искам повторение тогава Whistling

Laughing Laughing Laughing
А ти имаш ли какво да споделиш по "пикантните" теми?  Flutter Twisted Evil
(ако да, може за утре да се организираме нещо  Mr. Green)

Ако под "пикантни" теми разбираш пиле в пикантен сос фрикасе, то да - мога да споделя как го правя. Добре ми се получава напоследък и риба в бял сос, както и многоцветен зимен шал по една кройка на Бурда от 1982 година. knit Но иначе не знам за какво говориш... Whistling Laughing Wink

# 601
  • Русе
Чакайте бе, нали вечеринката беше за благоверните съпруги, та за това аз и Сту не дойдохме Whistling Какви признания, какви разводи, лъжете ме!  Crossing Arms Искам повторение тогава Whistling

Laughing Laughing Laughing
А ти имаш ли какво да споделиш по "пикантните" теми?  Flutter Twisted Evil
(ако да, може за утре да се организираме нещо   Mr. Green)

Ако под "пикантни" теми разбираш пиле в пикантен сос фрикасе, то да - мога да споделя как го правя. Добре ми се получава напоследък и риба в бял сос, както и многоцветен зимен шал по една кройка на Бурда от 1982 година. knit Но иначе не знам за какво говориш... Whistling Laughing Wink

Joy Joy Joy

# 602
  • София
Ох, мразя промените - едвам се оправям с новия лаптоп!  ooooh! Всичко ми изглежда като на китайски.  Crossing Arms Сега направо не ми се поглежда към пощата - над 300 мейла!  Crazy Crazy Crazy

Извинете предходната латиница, но се включих през мобилния.  Wink

Почитаеми благоверни, аз съм планирала да се занимавам с плетиво около 8 март.  Flutter Ще ми донесат от една луксозна гръцка прежда, която ми е позната и лека за плетене... Стават забавни и приятни модели с нея.  Wink Що се касае до готвенето, напоследък пикантно избягвам, че някой път много люто ми става...

ПП. Няма да споделям за късите, тънките и/или кривите игли, за които говорихме по време на благонравната вечер за домакини.  Whistling

# 603
  • София
Ив, приятно посрещане на 8-ми март ти се очертава. Оплети си шалчето бавно, полека и мераклийската, после трябва да ни топлят, нали. Simple Smile Което ме подсеща, че моят последен шал се е подал от вратата на гардероба, тъжно си разплита конците ред по ред и настоява да го оплета наново... Crazy

# 604
  • София; Дружбето
Ив, приятно посрещане на 8-ми март ти се очертава. Оплети си шалчето бавно, полека и мераклийската, после трябва да ни топлят, нали. Simple Smile Което ме подсеща, че моят последен шал се е подал от вратата на гардероба, тъжно си разплита конците ред по ред и настоява да го оплета наново... Crazy
Joy моя се е скрил на най-горния рафт и не смее да се покаже, че да не отиде в кофата и да си заплета нов

# 605
  • София
Цвет,  Shocked  Аз в теб се кълнях!!!  Shocked  Смили се над шала, виж какъв студ е навън, все едно е декември, представи си, че и на шалът му е студено...  Whistling

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Изтрещях май тотално Crazy

# 606
  • София, Лагера
 smile3532 smile3532 smile3532

# 607
Mrusniciiiiiii, dobre che me nqmashe, che hich ne si padam po novi pletki  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Kato g;edasm samo az i Nim ostanahme svestni, taka che Nimche otsega samo nie dvenkite shte si pletem zaedno na nqkoq pejka  Crazy Crazy Crazy Crazy Hug
Iskam stenograma ot vecherta, za da znam s koi da ne druja  Sunglasses

Maleeeeee, macki tezi avstriicni ne si popluvat  Crazy Crazy Crazy Crazy Dnes kachiha Aya na lift...istinski...golqm...deto nie se vozim na nego  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked E kak ne pripadnah kato mi kazaha kude otivat  ooooh! No Aya kaza che mnogo qko sa se vlachili po pistata  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 608
  • София
Първо Честита Баба Марта на всички! Пожелавам да сте  здрави малки и големи!  Flowers Four Leaf Clover
Селма, Честит Рожден Ден на патерици! Само хубави емоции и щастие ти желая!  Hug

И сега, малко със закъснение, но много работа тези дни Tired, искам да благодаря на Ива за страхотната разтоварваща вечер   lalalala cheers и уникалната на вкус, лека и ефирна торта  newsm81, която не ми се залепи никъде   smile3534.
Мммм и страхотен киш имаше eat, а тя майсторката му отдавна е призната   food002  Леле, пиша тука и преглъщам ...   Crazy
Сту браво на твоите мъжки момичета  Grinning

# 609
  • София
Мила Селма, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Желая ти много щастие, по-малко тревоги и много, много любов.

# 610
  • София
Мацки, спокойни и весели дни ви желая!  Hug

Да вървят гладко обичайните плетива и печива  Mr. Green , да са здрави и кротки децата ви!  Heart Eyes

Аз пътувам за Търговище, но в събота се завръщам и мисля да водя Шош на йога за деца в клуб Абракадабра (Веслец 30). Който желае да се отърве от детето си за 2-3 часа и да кафепие с мен, да се обади!  Hug

# 611
  Добро утро!

Честит празник!
   bg bg bg

Благодаря още веднъж на всички!  Hug

# 612
  • София
Добро утро и честит празник!

# 613
Какъв стил, каква висота на изказа, удоволствие е да ви чете човек, мили дами!  Flutter

Честит празник!

# 614
  • София
Не ми било писано тези дни да напрегръщам свекърите!  Mr. Green Сняг, колони на изхода на София...  ooooh! Обърнахме и върнахме.  Crossing Arms Ще се наслаждаваме на празна София.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт