Отговори
# 615
  • София; Дружбето
Честит 3-ти март, скъпи ми момичета Grinning

Ние ще проучим как е положението в мола като се наспи Миши, дано е празно и прекрасно Mr. Green

# 616
Селма, честит рожден ден на патерица! Бъди жива и здрава, мила и добра, усмихната и щастлива!!!  bouquet
Честит национален празник!

Вчера се завърнах от Пловдив, където за буквално 2 секунди се разминахме на улицата с Мимоза! Конференцията мина добре, направих си първата презентация на английски пред около 70 човека  Crazy Четирите дни командировка бяха положително и зареждащо преживяване! Израелците ме очароваха...Ако някога се видя с някой излишен лев, това ще е страната, която ще посетя!

Относно компютъра и достъпа на Ева до него - сама си пуска филмчета, но при нас това са предимно Ну погоди, Гена и чебурашка, а отделно си отваря Word, за да се мъчи да пише. ТВ гледа, но само Бумеранг, където дават предимно Том и Джери, Попай, Гарфийлд, тук-таме Джони Браво.
Докато ме няма с майка ми са научили азбуката и прочита тук-таме малки думички.  Crazy
Сту, браво на смелите ти момичета!!! Все така да продължават!
Ив, като четох за тая моторна шейна косите ми настръхнаха, но съм сигурна, че е било невероятно преживяване!

# 617
  • София
Ив, тоя сняг специално за теб го поръчах  Laughing Hug

Само дето София съвсем не ми се стори празна, в Кауфланд нямаше място да се обърнеш, паркирахме даже отвън...  Tired  Дано е било пазаруване преди заминаване  Whistling

Анджи, качих 2 снимки най-накрая  Embarassed, избери коя ти върши работа и ако по някаква случайност не стават, кажи да кача други.

# 618
  Ели,  Hug Браво за презентацията!
  Дано някой ден наистина имаш възможност да отидеш до Израел!  Simple Smile

Ив,дано плановете ти са се провалили за добро!  Hug

Да ви се изфукам.Моят син вече умее сам да пише 7-буквеното си име и думата НДЕИ,която започна да пише по собствено хрумване и която всъщност означава НЕ ДЕЙ!  Laughing

# 619
  • София
...
  Ив,дано плановете ти са се провалили за добро!  Hug
...

О, на Ив нещата винаги и се случват по най-добрия начин.  Flutter Blush Whistling Вярвам в това!

...
Ив, като четох за тая моторна шейна косите ми настръхнаха, но съм сигурна, че е било невероятно преживяване!

Беше, и още как! Crazy

Радвам се за успехите ти, мила! Hug

# 620
Дааа, ей така се разминахме с Ели - аз чаках моя мъж да дойде да ме вземе от работа (понеже от 2 месеца съм без кола), погледнах, видях едно много красиво момиче, много ми заприлича на Ели, но реших, че съм се объркала, понеже тя беше писала, че ще бъде в Пловдив до събота, и в същото време дойде мъжът ми и аз тръгнах. Много жалко.......

# 621
То и аз се загледах в забързаната красавица, която излетя от банката към колата  Hug
Нищо, Мими, надявам се, че скоро ще имам път към Димитровград, пък колко му е да отскоча и до Пловдив  Hug

# 622
  • София
Имам идея: ако закупим ето тази оферта http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=84, бихме могли да се съберем с децата и да се повеселим, без повода да е РД.  Rolling Eyes 10 деца, по 10 лв. на всяко (с храна за децата, аниматор и наем клубче + мезе за мамите включени Party)

Я, мислете и кажете - аз ще го организирам, ако съберем желаещи с общо 10 деца!  Whistling Идеята ми се вижда хитра и съвсем не скъпа. Локацията е между зоопарка и Студентски град.

# 623
  • София
Имам идея: ако закупим ето тази оферта http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=84, бихме могли да се съберем с децата и да се повеселим, без повода да е РД.  Rolling Eyes 10 деца, по 10 лв. на всяко (с храна за децата, аниматор и наем клубче + мезе за мамите включени Party)

Я, мислете и кажете - аз ще го организирам, ако съберем желаещи с общо 10 деца!  Whistling Идеята ми се вижда хитра и съвсем не скъпа. Локацията е между зоопарка и Студентски град.

1. Ivonska
2. lila
3. ....

tsveta, мога да ви возя, ако имаш желание да дойдеш.

Някой по-рано питаше дали нещо правят на децата като ги водим на зъболекар. Мая има кариеси на 4 предни зъба, които не се поправят (не знам от какви съображения, обаче), та и ги мажат с нещо, което съдържа йод, за да се спре развитието на кариесите докато се сменят млечните зъби.

# 624
  • София; Дружбето
Ама през седмицата или в почивните дни, щот аз през повичните съм с две и не бих си го причинила Mr. Green

# 625
Стига да се задържим здрави..... Tired

# 626
  • Варна
Някой по-рано питаше дали нещо правят на децата като ги водим на зъболекар. Мая има кариеси на 4 предни зъба, които не се поправят (не знам от какви съображения, обаче), та и ги мажат с нещо, което съдържа йод, за да се спре развитието на кариесите докато се сменят млечните зъби.
Аз питах, Лила. Благодаря ти за споделеното!
Значи има смисъл да се пробвам да заведа моя юнак на детски зъболекар (последно го водих при моята зъболекарка като беше бебе и си беше счупил част от предно зъбче при падане  Embarassed).
Идеята на Ивонска е много хубава - сигурна съм, че ще си изкарате чудесно.
Сту, много се радвам на самостоятелността на твоите кукли. А също и на Шош. Аз още не можа да се "пречупя" да гласувам такова доверие на моя юнак.
Тук във Варна открихме 2 сравнително нови детски къта (нещо от типа на Капела Плей), където можеш да оставиш детето да беснее за час-два. Ужасно много ми беше притеснено като оставях Вики първия път - дали ще се уплаши като не ме вижда (все пак там не познава абсолютно никой), дали ще успее да се заиграе с другите деца... Но, за моя радост, толкова му хареса, че не искаше да си тръгва чак. Идеята ми беше, че чак сега реално осъзнавам, че детето ми е порастнало.

# 627
  • София

Ако се намери кой да ни докара и върне от Люлинската група + Клеми и деца.  Peace

# 628
  • София
Бе, то хубаво сте изброили разни "ако", ама ако платя ще е хубаво да има достатъчно участници...  Rolling Eyes Инак на мен няма да ми се рентира.  Wink

# 629
  • София
Абе така си е, за това да се включат и другите. Аз лично нямам начин да се домъкна с градски транспорт до там с двете деца, а с такси в двете посоки ще ми излезе златно преживяването.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт