Малки ЮНСКИ слънчица ще празнуват празника на любовта ! - №14

• 27 721
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Някой има ли от тези чорапки отдолу с кожа,дали ги е прал в пералнята?

Смятам, че кожата ще се деформира. Преди години така изпрах буйки на К и К и станаха на гъз.
Аз мисля да ги пера на ръка, само  да накисвам в хладка вода, не търкам  и после  на простора. Но не съм ги прала и нашите, не сме ги носили много...
Пиши ако пробваш..

# 346

Аз вече два пъти съм ги прала в пералнята на 30 градуса, същите са си, не се промениха  Peace

# 347

Аз вече два пъти съм ги прала в пералнята на 30 градуса, същите са си, не се промениха  Peace
Ще пробвам тогава и после да му мислиш Joy

# 348
а,и аз тогава ще пробвам,то си пиши на ръка,или поне без центрофуга,ама пусти мързел,а и аз имам сериозна екзема на ръката и гледам да не пера.

# 349

Аз вече два пъти съм ги прала в пералнята на 30 градуса, същите са си, не се промениха  Peace
Ще пробвам тогава и после да му мислиш Joy

Най-много да ми се наложи да купувам нови чорапки на Мади  Joy  Joy а също и на Виктория на Денито  Joy

# 350
еее,чак толкова няма да те тормозим да купуваш,я.Ако ги опропастя,то ще бъде заради заради моя си мързел,хи,хи.

# 351
  • Варна
То ако не описюросаме нещата заводите ще спрат да работят.

# 352
Нашите ги пера в пералнята, нищо им няма! Peace

# 353
  • Пловдив
Да се разпиша и следобед.

Натали, празнувахме вчера в домашна обстановка. Един от най- вълнуващите моменти беше, когато таткото се появи с цели 3 букета, освен подаръка за кака. Цвете имаше за рожденичката, за мама и за най- малката дама у нас - Гери. Вече ще е така, за всеки празник по 3    Joy
Иначе утре купонът продължава в детски център с приятелите на кака. Ще черпи и в градината другата седмица, че тази бяха сборни групи. Голямо празнуване, голяма работа.   Laughing

Оле, ще чакаме инфо за костенурките и какво още ти дължим. Нямам търпение да видя и аз това чудо на китайците.

Моята Гергана взе да се кротва - освен, че открай време пуска усмивки, сега са още повече, само да я погледнеш или да я закачиш- и тя е готова. Започна и вече да се застоява повече в преносимата кошара, пригодила съм й я за игра- като че ли свикна с нея. Седи все по стабилно, но за сега се е изправяла само веднъж и то с такова пъшкане...

# 354
пък нашите чорапки се свиха  Joy

Може ли да смесвам 2 различни каши? Рая яде само и единствено пловодата на Нестле, дали мога да правя 50:50 плодова Нестле и елда, примерно на Хип?

# 355

Може ли да смесвам 2 различни каши? Рая яде само и единствено пловодата на Нестле, дали мога да правя 50:50 плодова Нестле и елда, примерно на Хип?
MaYa, няма никакъв проблем да се смесват кашите. Както на различни фирми, така и  млечна с безмлечна и всички останали варианти.
Ето, малко инфо и тук :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=374329
 Peace
Крис от няколко дни е по-добре. Започна да си хапва пак нормално. Благодаря на всички, които изказаха мнение как мога да му помогна.

# 356
Мая,аз сьм давала смес от две каши на Ивето.
Ванюша ,на тези години много се вьлнуват от рожденните си дни,моя палавник отсега си е избрал тортата за следващия рожден ден, Joy
Сега да питам срам не срам пак как се дава авокадото ,сурово или варено? Embarassed
Дали мога да го настържа в готовото пюре?
Ивето много обича банан,направо си отхапва:)

# 357
  • Пловдив
Натали, авокадото се дава сурово. Щом Ивето си хапва банан, можеш да го добавиш към него или към кашата. Разбира се може и самостоятелно да го предложиш, стига куклата да го одобри. 

Иначе наистина тия рождени дни им идват на децата с големи емоции. Като чета и при вас положението не е кой знае колко различно. На Никито има около 11 месеца до рождения му ден, а той вече торта си избрал     Joy

Веси Архипова, радвам се, че сесията е приключила и се завърна сред нас   Hug

# 358
  • Бургас
Denito, не мога да помогна за детски зъболекар, съжалявам.За радост не ми се е налагало да се сблъсквам с такъв до сега.Ние с мъжа ми сме ходили при една Иванова в Стоматологията.Много е внимателна и приказлива, но не знам до колко би предразположила малко дете.Успех!

# 359
Привет и от нас,
понаспали сме готови за новия ден. Ако съседа с бормашината не бе почнал работа щях да откарам повече, на Мади обаче не попречи да поспи.
Сега съм на вълна мухъл, вкъщи в кухнята е трагично и съм се заела в търсене на варианти.

Роси, ние с мухала се справихме миналата година. Положението при нас беше трагично, пръсках със Саво всяка седмица. Купихме си обаче влагоусвоител и спря да излиза мухал. За една нощ събира около 2л. Представяте ли си в каква гъба живеем. Проветрението също помага, на ден отварям поне 5 пъти!

Общи условия

Активация на акаунт