Малки ЮНСКИ слънчица ще празнуват празника на любовта ! - №14

• 27 721
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
За една нощ събира около 2л. Представяте ли си в каква гъба живеем.

#Crazy #Crazy #Crazy

# 361
Купихме си обаче влагоусвоител и спря да излиза мухал.

Лорка, можеш ли да споделиш с какъв влагоусвоител сте?
При нас на стълбите положението е трагично, както и на определени външни стени на къщата.

# 362
ВНИМАНИЕ!!! ВНИМАНИЕ!!!
Момичета, които имате поръчани костенурки:

Най-после днес получихме костенурките и вече са на съхранение у дома Mr. Green
Въпросната малка такса, обаче, се оказа само пощенската такса. Отделно съпругът ми е заплатил и мито, което е 20% ДДС от стойността на пратката. Добре, че китайците не са записали реалната стойност, ами на половина. Така, момичета, излиза че всяка от вас ни дължи по още 2 лв. на костенурка!

Моля, всяка от вас да ми напише по едно ЛС с бройката, която беше поръчала, точен адрес за доставка (телефон също) и по какъв начин ще е удобно да платите тези 2 лв. - с наложен платеж или по банка. Ще пратя костенурките по куриер (Еконт), защото не ми е възможно да ходя до пощата и да пращам колети на всеки. Който желае да ползва 20% отстъпка от куриерските услуги, може да го направи като се регистрира в сайта на Мама Бг на Еконт.

Варненки, обадете се кой кога ще мине да си вземе костенурките! Peace

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 22:14 от Eliza*

# 363
момичета сега гледах(слушах) повторението на Господари на Ефира и ми се чу,че тази вечер ще дават случаят за детската стоматоложка за която говорихте преди няколко дни,не помня за коя мама ставаше въпрос Embarassed  който иска може да гледа,или като мен утре от 18.30-повторението Simple Smile

# 364
Мда, Пате, изпревари ме. Тази вечер започват да излъчват частите с нашата история с въпросната стоматоложка. И тъй като съм запозната с целия случай съм бясна на думите й, които чувам в промото за тази вечер http://www.gospodari.com/promo/tazi-vecher-v-gospodari-na-efira98
"Всичко се вършело зад гърба й и било постановка" Не я е срам, краде от децата и говори така.
Повторението май ще е в понеделник, утре е събота. Иначе мисля, че и в сайта им ще го качат, както всички други репортажи.

# 365
Здравейте!Тази вечер ако дочакам, ще гледам Господарите.Тези чорапки с кожата и аз съм ги прала в пералнята, няма им нищо, но аз ги пера на 40 градуса.Снощи написах един дълъг пост и когато реших да го публикувам ми излезе, че сесията ми била свършила, да вляза отново  newsm78.Домързя ме  Embarassed
Влагоабсорбатор препоръчвам Ceresit, направо ме очудва от къде я събира тази влага.
Чери, не е писала, как ли е малкия?
Все се каня да питам мамите, чийто бебета заспиват сами, как точно заспиват.Моя юнак, ако няма нещо в ръцете да му бърбори, не заспива.Може и лигавника, при липса на играчка, в краен случай вади бибата и почва да я върти и да й пее нещо.Ровичка ги нещо с пръстчетата и така си заспива.И се замислих, трябва ли нещо да ме притеснява това? newsm78

# 366
  • Варна
Кети, така се приспиваме и ние. От новороден го оставяме сам, но от известно време дъвче калъфката на възглавницата, чаршафа...и аз не знам на какво се дължи - искрено се надявам вече да е зъбче.

# 367
Кети, ти пък да се притесняваш.  Hug И ние заспиваме сами с няколко играчки  в ръцете. Ако ги изпуснем, започваме да въртим бибата, да я премятаме, да пеем, да мърморим и ръмжим и накрая заспиваме (напоследък по корем)

# 368
Щастливки сте вие дето бебоците ви заспиват сами!  Heart Eyes При нас заспиването е кошмааарно, преспивам я по 30 минути, за да спи 10, после сценария се повтаря  ooooh!
Днес ще гледам Господарите, и без друго всяка вечер заспивам след тях  Laughing

# 369
Ивето я кьрмя,и после я местя в креватчето,заспива сама.Иначе тези дни си лапа ританките точно там кьдето и расте новото зьбче.Аз сьщо ще гледам господарите. Peace

# 370

Днес времето беше хубаво, разходихме се добре, доволна съм! Чакам обаче положителните температури др. седмица!!!

И аз завиждам за заспиването. Не че при нас е много трудно, но през деня ако не я гушна, не заспива!Обедното спане стана по- продължително, около 2часа и не се оплаквам.

Лорка, и аз се интересувам от марка и колко ток гори това чудо.
Гледам аз едни клапи са измислили УМНИТЕ хора, монтират се на дограмите и нямало течове по стъклата..Та ще видим дали ще стане при нас.

Оле, пратих ти инфото за костенурката!

Лека вечер на всички и приятен уикенд!

# 371
Мартеа, това е машината http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZjUXlpk_4z9EC4-BIuP6wz … S6u_IfM1IsYLhWAJw, взехме я преди 1 година от Практикер за 200 лв., но предполагам вече е по-евтина!
Бях забравила: марката е Budget Peace
ketti, предполагам говориш за тези който рекламират на Ceresit - с таблетките. Ние имаме 5 бр. и наистина събират, но мухъл пак избиваше. Сега събират прах в килера, с машинката се родихме, не съм вярвала че има толкова влага в жилището ни.
Роси, сметката ни за ток да се е покачила с има няма 5-6 лв. и не мога да преценя колко точно харчи, но аз не го спирам. Иначе книжката не я знам къдееинемога да тикажа по характеристика колко харчи, а мъжлето ми го няма за да сподели.

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 23:48 от Lorkaa

# 372
Абе, аз ще споделя защо се попритесних, ама ще се смеете.Виновен е нета  #Cussing out.Днес случайно попаднах на линк за аутизма...... и познайте за филма в който се вкарах.Цитирам:"съсредоточаване в един предмет....." ooooh!Ама после малко се успокоих, че до 1-2  години пък било нормално и не можело да се каже.Божке, време ми е за почивка.Кога ще дойде лятото  Tired

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 22:38 от ketti

# 373
  • Пазарджик
Ketti, моля те, недей така!  Hug Предполагам за по-големи деца са тези симптоми. То и аз съм същата, затова ти пиша. Моето любимо предаване е "На кафе" с Гала и тя доста предавания прави сега за детски болести, редки заболявания, много полезна информация има, но познай аз как започвам да си ги мисля едни.  Embarassed Калина заспива сучейки и при заспиване няма такива игри с играчки и биба, но като й дам някаква нова играчка или предмет, го оглежда по половин час. Така че май при всички бебоци е това съсредоточаване. Не се притеснявай.

Мартеа, мисля, че ти беше писала, че Рая започва да се храни с лъжичка, с която е по-удобно да се храни самостоятелно или поне да се опитва да го прави. Какви са тези лъжички и има ли напредък със захранването по този начин? Сега храня малката само като тя държи играчка и я гризе, а аз й давам да яде, иска и тя нещо да прави.  Grinning

# 374
Лорка, благодаря ти! Ще го покажа на мъжа ми.

Джиджи, Рая имаше един триседмичен отказ от храна. Първият ден, в който успя да яде нещо, беше денят, в който й връчих такава лъжичка. Яде известно време с нея - около три дни, после успявах да я храня аз с обикновената лъжица. После пак имахме период на неядене, после два дни яде, после три дни пак отказва храна, различна от кърма. Днес яде, вчера - нито грам. Тъй като и не спи, а и има и разстройство, имам чувството, че пак някакви зъби растат, но все още аз поне не ги виждам. Можеш да пробваш с такава лъжичка, щом исак да взима участие в яденето, дано пък при вас има по-постоянен ефект!

Общи условия

Активация на акаунт