Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 313
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте ...  Hug . С голямо закъснение , но все пак искам да ви честитя новата тема   bouquet ... епизода беше интересен и изцяло Ви подкрепям в това, което мислите за Бихтер и Бехлюл   bouquet И според мен Бихтер се ядоса на Мадмоазел не само за това , че има чувства към съпруга и ... , а също така , че Мадмоазел е нещо като втори родител (настойник) за децата , а не самата Бихтер  Flutter

# 136
# 137
  • Пловдив

Добро утро на всички.

# 138
  • Пловдив

Да започнем деня с една хубава снимка. В този вид ще го гледаме в понеделник.

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 08:34 от mariana51

# 139
  • Пловдив
Наближава да видим този момент.

# 140
Добро утро!  bouquet

В темата има място както за снимки, така и за мнения, нека не правим забележки за едното или другото  Peace
Напълно съм съгласна. Hug

# 141
ДОБРО УТРО

Дълго време пишех в темата за Перла но там казаха който иска да коментира сериала Забранения плод ,че си има тема за него Прехвърлих се тук Преди време написах две изречения за защита на Нихал и след мен се изляха доста страници за да ми докажат,че не съм права Не обичам конфликтите и затова винаги гледам да не се обаждам За мен това е само един сериал и не виждам защо трябва да се хващаме гуша за гуша Всеки има право на мнение Реших ,че е по-добре да слагам снимки но виждам,че пак има недоволни Явно за писането във форумите всеки си има мнение но не виждам защо иска да си го налага и на другите

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 10:15 от dterziiska

# 142
  • Пловдив
dterziiska, затова става дума. Тази тема се поддържа от едно основно ядро фенки.
Всеки има право да мине като вятър през нея - но да нарушава добрия тон направо е
обидно. Като свърши филма вятъра ще спре и ще останат пак основоположниците та темата.
Трудно се поддържа тема когато няма какво ново да се каже, но тук е среща за отмора и
споделяне и на най-малката информация за нашите любимци и техни бъдещи планове.
Та молбата ми е вятърът който полъхва от време на време да е топъл и приятен.
Иначе той идва и си отива.

dterziiska снимките които слагаш са мехлем за след серията. Гледам ги и им се наслаждавам и някои си свалям за спомен от прекрасния филм.
Надявам се всички разбраха какво исках да кажа. Да няма сърдити и обидени - особено когато духа.

# 143
Всеки има право да мине като вятър през нея - но да нарушава добрия тон направо е
обидно.
Извинявам се на основното ядро фенки, ако с едно изказано мнение съм нарушила добрия тон на темата или съм ги обидила с нещо.

# 144
  • Пловдив
Да допълня - не цитирам имена. Всеки може да пише, да споделя, да
бъде тук и сега. Ако всички сме заедно и след филма нека духа, но някои ще го забравят.
Тази тема е толкова хубава, особено по-младите има какви изводи да си направят.
Едни ще приемат, други не. Важното да не изпадаме в крайности и някой да се обиди.
Хубав ден пожелавам отново на всички и много любов.

# 145
Да, важното е да ни е приятно да бъдем тук, да прекарваме по полезен начин времето си, не да се обиждаме и нагрубяваме.  Hug

В анкетата гласувах и за двамата. Просто колкото и да мисля, не мога да си спомня някой от тях да се е откроил като - първият започнал, или първият влюбил се, или първият показал интерес, или каквото и да е било... Всичко стана спонтанно, между двамата - затова е и любов.

# 146
  • Пловдив

Хубав.

# 147
Привет , дами !   bouquet
Пожелавам на всички приятни почивни дни ! Надявам се , че Анастасия и нейното момченце са по- добре ! Praynig Славена ,  Hug дано и ти си давръндисала , че те мисля ! Praynig
 mariana51 ,  Hug страхотни снимки на нашето момче ! Peace Надявам се , че и Терзийска  Heart Eyes ще продължи да ни радва с много снимки - тя винаги изнамира страхотни и актуални !
Мисля ,че тук сме събрали позитивни , толерантни и мислещи хора , а вярвам , че има място за всеки и за всичко в темата ни ! Hug С  повече добранамереност и чувство за хумор , се преодоляват всякакви недоразумения - така мисля аз ! Peace
Снощи си мислех за Мадмоазел - както и по- рано споделих , малко в повече ми идва тази нейна непогрешимост ! На моменти даже доста ме дразни  и разбирам реакциите на Бихтер - наистина е досадна на моменти - целунете баща си , напишете си домашните , побързайте за у- ще , не се дръжте така или иначе ....Мисля ,че и Аднан има вина - направо игнорира Бихтер по отношение на децата , никога не се съветва с нея и не споделя нищо . Не че Бихтер проявява интерес , де !
 Момичета , следите ли събитията в Египет ? Тунис изкара духът от бутилката и сега няма спиране , май ! На Киво нали му предстоеше пътуване в Египет - сигурно предвид обстановката , ще го отменят !Много се разписах нещо ! Embarassed

# 148
Момичета Благодаря Ви  за подкрепата Снимки има колкото искаш Ама пак малко клюки за Къванч

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/16883713.asp?gid=222

# 149
Ама нещо пак Идил се споменава !
 mariana51 ,  Hug да ли ще е удобно да помолиш бинзи да хвърли едно око и да ни осветли , че Гугъл такива ги къдри ... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт