Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 309
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Предадох молбата - чакаме превод от binzi.
Докато чакаме - не вярвам да останали само приятели с Идил.
Защо не е приятел с Мелтем? Така казват за да не ги притесняват
папараците. Но те пак ще ги хванат някъде.
А за Египет и аз се притеснявам. може да отложат събитието.

# 151
Много ти благодаря !  bouquet Аз пък се надявам изобщо никакви да не са с Идил - не я харесвам пък ! Crossing Arms То , аз коя ли харесвам до него  Embarassed , само Азра , май !

# 152
Съгласна съм. Нещата можеше и да изглеждат по друг начин, ако Фирдевс не беше се настанила в къщата и не манипулираше дъщеря си. Реално погледнато оттогава й започнаха неразбориите. Ама пък иначе нямаше да е интересно. Само ми е чудно дали съществуват майки като Фирдевс? newsm78
newsm10

# 153
  • София-в сърцата на моите деца
 newsm10

# 154
  • Пловдив
Eто превод на новината преведена от binzi:
След 7 мес връзка за пръв път миналата седмица са забелязани заедно.Всичките им приятели казвали това е невъзможно. Не можело да започват наново
Повод за срещата им бил Gökhan Şükür/него знам какъв е - допълвам - приятел на Къванч/ та този я  завел да се срещнат със сестра му която била приятелка на Fırat .И на някаква среща случайно се срещнали Къванч и Fırat. И  в момент на  вълнение  се целунали но това било трик/не истинска / целувка.
И двете семейства са против тази връзка когато баща и разбрал за случката много се ядосал .Семейството на Татладу също не останали очаровани и показали ,че не са съгласни тази връзка да се поднови.
Киванч заминал за Лос Анджелис а тя за Лондон със приятели и след това за Ню Йорк но въпреки че и двамата са във америка не били се срещали

# 155
Здравейте Hug С голямо закъснение, но все пак искам да ви честитя новата тема bouquet ... епизода беше интересен и изцяло Ви подкрепям в това, което мислите за Бихтер и Бехлюл bouquet И според мен Бихтер се ядоса на Мадмоазел не само за това, че има чувства към съпруга и ..., а също така, че Мадмоазел е нещо като втори родител (настойник) за децата, а не самата Бихтер Flutter

Бихтер се ядоса И от завист - защото знае, че децата (особено Нихал) никога няма да се привържат към нея така, като са привързани към Мадмоазел.
Затова Бихтер с цялата си злост изстреля насреща й онова изречение от писмото...

Няма да й е лесно на Мадмоазел от сега нататък, но аз обаче съм сигурна, че тя ще преживее достойно и този удар, който и нанесоха Катя и Фирдес Peace

# 156
Бихтер се ядоса И от завист - защото знае, че децата (особено Нихал) никога няма да се привържат към нея така, като са привързани към Мадмоазел.
Затова изстреля насреща й с такава злост онова изречение от писмото...

Няма да й е лесно на Мадмоазел от сега нататък, но аз обаче съм сигурна, че тя ще преживее достойно и този удар, който и нанесоха Катя и Фирдес Peace
[/quote]

Ами да Бихтер не заслужава подобно отношение! Тя просто не се постара да спечели доверието и приятелството им тя дори сутрин не ги изпраща на училище а мадмоазел до вратата чак ги изпраща и им пожелава лек ден и се грижи за домашните им

# 157
  • Пловдив
Понеже съм гледала филма целия - с риск да предизвикам негативно
отношение, ще кажа кой образ най не харесвам. Този на Мадмоазел.
Не харесвам хора които на всяка цена искат да се харесат на всички.
В нея липсва борбеност. Има едно робско примирение и като че ли
другите трябва да я съжаляват и уважават за това което е направила
до момента. За мен живота е борба и движение. А при нея е осеян със страх
и застой.
Очаквам да се развихри тема в нейна защита. Не харесвам в личен план
такъв типаж хора. Чакам мненията Ви.

# 158
# 159
Да, Бихтер никога няма да успее да спечели децата, така както Дениз. И това е съвсем нормално. Според мен тя просто изревнува. Представете си ситуацията, в която се намира. Вие бихте ли живели, спокойно, в един дом с жена, която е не само изключително близка с децата на мъжа ви,но на всичкото отгоре е безкрайно влюбена в него? Мисля, че не! Мадмоазел е страхотна жена. Аз лично много я харесвам, макар наистина да преиграва на моменти, но не мисля, че мястото и е в този дом. Още повече, след като вижда, че присъствието и създава напрежение. Аднан също не помага в дадената ситуация, защото дава грешни сигнали, които Бихтер не разбира правилно. Занапред ще има много такива моменти. В същия ред на мисли и мястото на Бехлюл не е в тази къща, от момента в който чичо му се ожени. Трябва да си голям глупак или наивник, а може би прекалено повярвал си, за да не се замислиш поне малко, че младата ти и красива съпруга ще е прекалено голямо изкушение за също толкова младия и привлекателен племенник, на всичкото отгоре с имидж на плейбой. Но нали трябва да стане филм?Simple Smile)

# 160
В тоя филм не всичко е цвята и рози!
Как да коментираме невероятната любов на Бехлюл и Бихтер при положение, че не е правилно? Дори и сценаристите ни обръщат внимание на пръстена, на отношението на Аднан, на болката на Нихал и Елиф... Тук има забранена любов, неправилна любов, нараняваща останалите любов. Всички герои ще страдат заради това... Как да се радваш на такава любов, как да я коментираш при положение, че страданието на всички после ще е огромно?

Какво е това разделение в тази тема? Нови, стари... Какво лошо има, че някой гледа сега филма и го коментира, а после няма да пише в тази тема? То дискусията е сега - докато се излъчва филма, докато всички го гледат и коментират. Защо имам чувството, че всичко тук се е развило преди това? Това, че няколко хора за го гледали преди не означава, че всички останали са!

Сериалът е хубав, защото ни позволява да си извадим поуки, позволява ни да видим всякакви проблеми, да се замислим върху това кое е правилно и кое не. Да разберем, че всичките ни действия не влияят само на нас, а и на тези около нас. Затова няма смисъл да се идеализират образи - всички там имат своите грешки. Това, че някой ти е любимец не означава, че е безгрешен. Няма добри и лоши герои - всички са равни и имат своите причини за действията си.

# 161
Velvet.Rose, съгласна съм с теб, но това е реалният живот. За мен лично  Аднан е най-потърпевш, като съпруг и като чичо. Може би и малко Елиф. За Нихал не ми е жал, защото тя зорлем се навря в живота на Бехлюл-той никога не я е обичал като жена.

# 162
 mariana51 ,  Hugблагодаря ти и на теб и на бинзи за превода !  bouquet Това всъщност се оказва старо инфо , единственото ново е , че и тя и била в Щатите ! Аз лично съм много удовлетворена ! Mr. Green
Колкото до мнението ми за Мадмоазел - вече споделих и предполагам , че това те е провокирало да споделиш и ти своето ! Peace Не харесвам такива хора и в реалния живот ! По този повод има един много готин виц , но тъй като тук четат и пишат и по- малки деца , ще се въздържа да го споделя ! Wink

# 163
  • Пловдив
Velvet.Rose с моя пост обърнах внимание, че имаше забележка, че се слагат
много снимки. Забележката беше доста груба. За това става въпрос.
Коментираме всички, но да няма обидени и да напускат темата защото ние
смятаме и за в бъдеще да сме в темата. Нещо не си разбрала какво исках да кажа.
Това е идеята на форума - да харесваме различни типажи и да си вадим ако искаме
поуки.
Може би съм единствената която не харесвам мадмоазел - но веднага обясних защо.
Има стари и нови фенки и ще има , колкото и да звучи странно и ще ги браня.
Така както има приятели и познати.

# 164
  • Пловдив
Е, значи сме две.

Общи условия

Активация на акаунт