Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 316
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Като получи факс от космоса, може и да разбере, горкия hahaha

Тц, пак ще си мисли, че нещо грешно му подават сигналите.  newsm78
"Не това не е възможно... Тя никога не би могла да се влюби в мен... Живеехме заедно само няколко години, тя гледаше децата, грижеше се за къщата, но да се влюби в мен? Не... Госпожо Фирдевс, какво говорите?" Joy

# 121
И ще започне отново да си спомня разни сценки hahaha и да подрежда пъзела

# 122
Той винаги всичко разбира късно...

Като го видя и си създавам асоцияцията с гол охлюв...

# 123
А аз пък с врабец и то когато му е студено hahaha

# 124
Виж сега , ако си чела внимателно назад , ще установиш ,че по- често не сме на едно мнение , но това не пречи да се уважаваме и да сме толерантни една с друга ! Има хора , които имат сходен мироглед и е естествено с тях да сме на подобни мнения , както и обратното . Ако визираш препратките с Чаровница , с нея по- често сме на различни мнения , отколкото на еднакво !
А ,че се страхувам да си кажа мнението или да изкажа различно такова - това е несериозно !
Както неведнъж съм казвала - аз имам свое мнение , не се притеснявам да го споделям , не искам никого да убеждавам в правотата си и очаквам същото отношение !
Съжалявам , че ми се налага да повтарям казани вече неща , но явно имаше нужда !

# 125
  • Pleven, Bulgaria
Бихтер остана в къщата сама,защото не успя да намери общ езшк с останалител и започна да се вшлушва в жената,от която искаше да избяга.В тази къща всички се чувстваха като едно семейство.Тя е свикнала на различни отношения,дори и много да са привързани към Мадмоазел децата можеха да я приемат и обикнат ако се беше държала по друг начин. Embarassed Не казвам,че само поведението на Бихтер е причина за самотат,ако всички бяха положили усилия нещата щяха да са по-добри(но нямаше да е така интересен филма)  Smile

# 126
Съгласна съм. Нещата можеше и да изглеждат по друг начин, ако Фирдевс не беше се настанила в къщата и не манипулираше дъщеря си. Реално погледнато оттогава й започнаха неразбориите. Ама пък иначе нямаше да е интересно. Само ми е чудно дали съществуват майки като Фирдевс? newsm78

# 127
... И още как... (не, че имам).  Grinning Grinning

Snejka, имаш много хубав подпис. Харесвам и Нихал, и Неджля.  Hug Hug

# 128
# 129
... И още как... (не, че имам).  Grinning Grinning

Snejka, имаш много хубав подпис. Харесвам и Нихал, и Неджля.  Hug Hug
  bouquet Hug

# 130
За тези като мен ,които са изгледали серила в оригинал и знаят как ще се развият събитията /не само финала/,на Бихтер постоянно и се вметва ,че Бехлюл не е това което  изглежа.Думите на Елиф"...Ти не го познаваш...",Нихал ...'Бехлюл си е такъв,все бяга"...и т.н.Няма да коментирам събитията коити ще последват,но моето мнение  е,че при тях страста е породена от силна любов и взаимно превличане.Какво е силна страст, ако не е подплатена от силни чувстатва?Друг е въпроса за морала и тяхното поведение,но това не искам  и да го коментирам,всеки си има гледна точка и многократо е излагал и защитавал своята теза.Аз и друг път съм го писала,при тях любовта и страстта ,се появяват на неправилното място в неточното време. Peace
,
Мариана това което си написала за любовта,много ми хареса.  bouquet
Мога ли да питам къде си ги намерила всичките серии?и аз искам всичките да си ги изтегля и наведнъж да ги гледам и търсих в интернет ма намерих само последния 79 епизод с бг и англ субтитри,обаче другите не ги намирам :/ Благодаря ти предварително

# 131
  Бихтер си е сама,още преди да отиде в къщата,тук не говорим за някаква близост с другите,а за искрено приятелство.Кой може да й го даде- Мадмоазел,Нихал,някой от прислугата? Нека видим нещата реално-тя отива на място,където е нежелана и тепърва трябва да се доказва. Не успя истински да се сближи с Аднан,макар че имаше желание,но разликата между тях е като между земята и небето и изглед за пресечна точка няма. Единственият й що годе близък човек е майка й,която обаче я използва, наставлява  и й  обърква тотално живота. Какво й остава- да потърси близост и да откликне на  другия човек,който е в подобно на нея положение и е на нейната възраст-Бехлюл.Живеещи заедно,със сходни проблеми-без родители,на които да разчитат,самотни и неразбрани,търсещи малко истинска топлинка и обич и ето как започва любовта.Ето защо заклеймяването им като глезльовци,които си нямат друга работа освен да приложат креватна гимнастика,ми се струва доста повърхностно.
  Стана ми мъчно и за Аднан,той толкова много и искрено обича Бехлюл,за него той е син,неговото момче.Бехлюл пък от своя страна е изстрадал и дълбоко самотен човек.Той също на кого може да сподели,освен на рибарите? Кой може да го разбере и утеши? Въпреки,че Бех и Бих са големи хора,донякъде те все още са деца и имат нужда понякога от съвет,от това да се оплачат и да потърсят подкрепа от родителите си в борбата им с живота. А тях ги няма,Аднан се раздава за Бехлюл,но той самият сякаш не  го приема толкова  силно като баща,аз поне не го усещам така. Може би се чувства в къщата донякъде и не на мястото си,защото колкото и да го обичат всички,той е загубил семейството си и никой не може да ги замести. Пред новото си семейство може ли да си каже всичко,да поплаче на Аднан,да покаже слабост-мисля,че не. Аднан му дава толкова много любов,тази вечер сякаш усетих болката му през екрана,като го попита-Какво ти има,синко?    Въпреки всичките му усилия да не му липсва нищо  като внимание,подкрепа,закрила и т.н. Бех не го допуска до една част от себе си,най-съкровената и най-дълбоката. Никой никога не е допускал там след загубата на родителите си.Именно с тази част от себе си се влюби в Бихтер и търси и усеща в нея любовта,която е считал,че никога няма да достигне до него отново.
  Лека нощ и сладки сънища от мен!  Hug

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 23:41 от charovnica

# 132
  • Пловдив
Като четох, четох  - липсват ми снимки.
Знаете ли - без снимки става много сухо.
Мнения много, разсъждения много - но скучно.
От снимките които публикуваме лично аз се освежавам.
Остават запечатани такива хубави моменти. Не ми хареса забележката, че
става досадно от тях. Понякога е досадно, че дъвчем едно и също.
Ето няколко страници само писане и скука.
dterziiska - пускай - снимките остават спомен.

# 133
  • Пловдив

# 134
  В темата има място както за снимки,така и за мнения,нека не правим забележки за едното или другото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт