Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 323
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Може ли с бели букви дали ще има нещо между Мадмоазел и Аднан?  bouquet

# 106
Точно така snowguen, това не е любов още повече истинска.Чиста проба желание  на гърба на чичко паричко.

# 107
Може ли с бели букви дали ще има нещо между Мадмоазел и Аднан?  bouquet

А мен ме интересува кога Аднан ще разбере за чувствата на Мадмоазел към него?

# 108
  Дали би могла да устои на безпаричието ще покаже времето и техните взаимоотношения,засега аз не мога да съм толкова категорична. Вярно е,че парите са много важни,нека видим дали и за кого ще са пречка  Peace
  Кога ще разбере ли-като му падне тухла на главата и получи просветление  Joy hahaha  Той и сега усеща,ама с млада булка по му изнася,засега  Tired

# 109
Вярно е , че и двамата са свикнали на висок стандарт и глезотии , но не мисля , че са толкова повърхностни ! Животът е като виенско колело - понякога си горе , на върха , а после то се завърта и може да се окажеш много ниско долу - значи ли , че при всяко завъртане ще се отказваш от любовта си ? Има моменти , в които любовта е единственото , което имаш и заради , което си заслужава да продължиш , единственото , което ще те вдигне отново на върха ! Ако се отказваме от любовта си при всяко препятствие , то за каква любов говорим тогава ?

# 110
 Дали би могла да устои на безпаричието ще покаже времето и техните взаимоотношения,засега аз не мога да съм толкова категорична. Вярно е,че парите са много важни,нека видим дали и за кого ще са пречка  Peace

За мен на този етап биха били пречка, тъй като любовта на героите още е неосъзната. Но на по-късен етап, когато стане достатъчно силна и двамата започнат да правят жертви в името на другия, тогава парите няма да имат значение. Но тъй като до краят на сериала те си остават в същата къща, под опеката на Аднан, мисля че явно нещо е липсвало в отношенията им. Не са били достатъчно силни за да бъдат признати, или някой от двамата се е оттеглил... Това са само предположения разбира се, аз не знам какво ще стане в бъдеще.

# 111
Точно така snowguen, това не е любов още повече истинска.Чиста проба желание  на гърба на чичко паричко.
Честно, подобни крайни коментари ме убиват!

# 112
Ами именно, тук нестава въпрос за любов, още по-малко исинска.

# 113
  Много точно казано, gospojata   bouquet  Затова засега аз не казвам кое би било и дали е пречка,в крайна сметка най-големите бариери са в самите нас,а не извън нас  Peace

# 114
dani65 , това е твоето мнение - уважавам го , но не съм съгласна ! И на мен ми се вижда много крайно , още повече , самият финал на филма опровергава становището ти ! Не споря , не те убеждавам , така мисля аз ! Peace

# 115
Да ,но аз края не гознам и не искам да гознам предварително ,защото обезсмисля дикусиите, а вие като се съгласявате една сдруга  и се страхувате да изкажете различно мнение ,тогава за какво са темите?

# 116
Може ли с бели букви дали ще има нещо между Мадмоазел и Аднан?  bouquet

А мен ме интересува кога Аднан ще разбере за чувствата на Мадмоазел към него?

Той винаги всичко разбира късно...

# 117
Като получи факс от космоса, може и да разбере, горкия hahaha

# 118
# 119
Като получи факс от космоса, може и да разбере, горкия hahaha

Тц, пак ще си мисли, че нещо грешно му подават сигналите.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт