Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 295
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Не харесвам Бихтер, защото няма никакви цели в живота, освен да си търси развлечения. В нейният случай Бехлюл е следващата й цел в живота, нещо което да я спаси от скуката и от еднообразието.
Не съм съгласна с теб! Нито за това, че Бихтер няма цел в живота, нито че Бехлюл е средство да избяга от сивото ежедневие. Всички видяхме с какъв плам се отдаде на работата си във фондацията Бихтер - нещо, което момиче без цел не би направило, а тя си е донякъде точно момиче все още, макар и женено. А за Бехлюл - толкова е хубаво като те тресне любовта. Може би не звуча особено морално, защитавайки любовта им, но има нещо което много ме дразни в Аднан и не мога изобщо да почувствам съчувствие към него.

Мда, а парите, които Бихтер е дала за представителен тоалет са в пъти повече от средствата, дадени за благотворителност Wink (думите са на Бехлюл, не вярвам да преувеличава).

# 211
  • София-в сърцата на моите деца
krem-karamel , newsm10

# 212
Лично аз гледам сериалът заради Къванч Ролята, която му е отредена е на плейбой и развей прах Любовта няма граници и когато те връхлети  изведнъж се отдаваш на нея  без да се замисляш какви ще са последствията След време може и да съжаляваш но моментното състояние понякога е по-силно от самия теб

Peace И аз.

# 213
сигурна съм че само 3 от роклите на Бихтер ще нахранят едно дете и ще го облекат поне за месец

# 214
# 215
  • Пловдив

Добро утро момичета. Това сърце е за dterziiska. Ще помоля binzi с 2-3 думи
да ни каже за какво иде реч.

# 216
На една снимка на летището Къванч беше сниман с един журналист Cengiz SEMERCİOĞLU Той е водещ на програмата Full Ekran Дано след като се върне от Америка Къванч да има предаване с него

# 217
  • Пловдив

dterziiska предполагам, че ще го канят тук - там да разказва.
Нали прославя Турция. Къванч отваря много врати към света.

# 218
aşk-ı memnu Fashion show •.♥.• Bihter •.♥.• Behlül •.♥.• 1

http://www.youtube.com/watch?v=J-AILEiWi1g

# 219
  • Пловдив
Много хубаво клипче с музика на таркан. Тези тоалети са на разни дизайнерски
фирми, които са и спонсори на сериала. Така се прави реклама.
С тези реклами се плащат заплати на артистите, покриват се разходи и други подобни.
В Турция казвала съм го и преди има закон за мецанатството. който рекламира в изкуство - получава данъчни облекчения. Надявам се това да стане и в България и по този начин да гледаме нови и хубави филми.

# 220
Добро утро!  Hug

# 221
# 222
  • Pleven, Bulgaria
Съжалявам,че пиша тук,но не можах да намери необходимата ми информация и ще помоля някой да ми обясни как да си сложа подпис,че не се справям.Извинявайте за спама.Приятна почивка на всички

# 223
  • Варна

# 224

Общи условия

Активация на акаунт