Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 238
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Много е хубаво момичето ! Красотата и личи , въпреки грима ! Peace Не гледам филма , но виждам ,че всички , които го гледате , сте впечатлени от играта на Берен , има си талант момичето , явно !

# 361
Тя го търси,за да поговорят,защото има нужда от приятел и съпричастност,някой който просто да я изслуша,вместо непрекъснато да плямпа как се чувства той.
hahaha hahaha hahaha Вярваш ли в това, което си написала? Какво приятелство, бе, мила. Тя направо ще го изяде, ти искала да поговорят, защото имала нужда от приятел.  Joy

# 362
Тя го търси,за да поговорят,защото има нужда от приятел и съпричастност,някой който просто да я изслуша,вместо непрекъснато да плямпа как се чувства той.
hahaha hahaha hahahaJoy

Е това вече прозвуча по детски наивно Laughing

# 363
  • Пловдив
По отношение на Бехлюл и Елиф - аз също се ядосвам , че не постъпва коректно към нея !Аз мислех , че повече няма да се съберат , а то .... ooooh!

И мен ме е яд на него спрямо Елиф, плейбоя, понеже така е свикнал, всички жени да са му в краката, и знае си силата, че щом свирне, те скачат.

# 364
  • Пловдив
Snejka право в шестицата.
Какво приятелство....направо си го вика както и каза в по предната серия Бехлюл.

# 365
  А френската песен,която дадоха , е  използвана за един друг филм- "Присъствието на Анита".Бразилска продукция за унищожителната страст между много младо момиче-на 16 г. и женен архитект на средна възраст с две деца-дъщеря му беше приятелка с главната героиня Анита. Филмът имаше трагичен край поради неспособността тези изпепеляващи отношения да бъдат вкарани в релси,много ревност,интриги и страдание за всички.Като я чух и без да знаех края,можех да се досетя.Заглавието на песента е "Не ме изоставяй".
  Да-абсолютно вярвам това,което съм написала-не всичко е от вратата за краката. Предният път казах,че е самотна,затрупана с проблеми,защо си мислите,че й трябва просто секс? Ако е така, вече щеше да го има. Влюбването,за мен поне,не е просто физическо привличане,а доста повече неща. Явно коренно ни се разминават вижданията.Когато го търсеше във фитнеса,чакаше го пред университета наистина искаше да говори с него,да сподели като с близък човек,а не едва ли тя го чакала ,за да му се нахвърли ,по възможност още преди да го е видяла.

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 23:14 от charovnica

# 366
Както си казала "консумацията не помага , мисълта остава в главата " - затова казах преди време , че физическата изневяра е само въпрос на време , те отдавна са изневерили в ума си ! Peace Та в тоя ред на мисли , ми се струва , че хич не търси от него емоционална подкрепа и съпричастност като от приятел ! Дето вика  Snejka , Hug направо ще го изяде ! Peace Не , че не я разбирам , де ! Embarassed

# 367
# 368
  • Пловдив
Та в тоя ред на мисли , ми се струва , че хич не търси от него емоционална подкрепа и съпричастност като от приятел ! Дето вика  Snejka , Hug направо ще го изяде ! Peace Не , че не я разбирам , де ! Embarassed

Баш тъй си е, само че не го осъзнава дотолкова, пък и го "вика" по най-финия начин. Какви приятелство и подкрепа, като се привличат фатално, и то в любовен триъгълник Wink

# 369
 dterziiska ,  Heart Eyes имай милост ! Как ще се спи тази нощ , джанъм ! ooooh!

# 370
  • Пловдив

Както и да я гледа тя вече го държи като тая рибка - в ръката си и като
изтече водата е изяден. Спомнете си последната серия на 1 сезон - точно след 10
турски серии. Пак тя...

# 371
  Любовта не е просто привличане,тя се влюбва с всичките си сетива,а не само с очите,ама явно любовта се ограничава до хормоните и тя не може да контролира нагона си,пък аз не го разбирам и виждам това.
  Пак тя,а той? Или тя му опира пистолет в челото,в това са и двамата,не само единия,твърде ми е странно това-само единият носи отговорността за всичко,другият просто случайно е бил там. Бихтер като хищник-не,по-скоро жена с осъзната сексуалност,която се отдава изцяло на любимия си мъж и  равностоен партньор.А дали някой ще те държи в ръцете си,решаваш  и позволяваш ти,а не той или тя  Peace
  А че имаше нужда от приятел в лицето на Бехлюл показва репликата й-" Наистина имах нужда да поговоря с теб",т.е. нуждая се от теб,от мнението ти,от съпричастността ти.Не знам дали е по детски наивно  мнението ми,но явно повечето виждат само повърхността или ако бяха на нейно място не  това биха вложили в думите.За мен тази връзка дали ще бъде любов зависи от разговорите между тях,от комуникацията и споделянето.  Мъже и жени за легло много,истински приятели и партньори-малко.

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 00:08 от charovnica

# 372
  • София
Здравейте! Епизод 53 и 54

http://www.dailymotion.com/playlist/x1ises_3031al_ask-i-memnu#videoId=xgu063

http://vbox7.com/collection:1304535
http://vbox7.com/groups/080f7e38f760

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 00:42 от alexandra_l

# 373
# 374
  • Пловдив

Добро утро. Пожелавам късмет на всичси днес.

Общи условия

Активация на акаунт