Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 272
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
На 1 стр. на всяка тема от форума.

# 421
 "Мадмоазел е фин,деликатен и чувствителен човек.Липсва й борбеност в определени моменти."

Дали???
Аз определено не харесвам този персонаж!
Чудно ми се вижда-как една жена,затворена с години в обкръжението на едни и същи хора,без социално активен живот е толкова досетлива за чувствата и намеренията на околните покрай нея?
Във вчерашната серия,когато разговаряше със сестрата на Аднан се подразних от думите,че децата били поверени на нея от майката и видите ли,тя е жертвата в тази ситуация,няма личен живот,правилно постъпва във всяко свое действие,или бездействие...
Ами на кого да ги повери майката,когато умира?Та нали тези деца са си гледани от гувернантката?Пък и май само тя е насреща!/съжалявам не искам да съм груба/
Когато си тръгваше сестрата на Аднан /просто не знам как се произнася името/,Мазмоазел се опита да създаде интрига според мен,но възрастната жена не и позволи.
Длъжна била??
Кой ни на кого е дръжен?
И дали тя обича Аднан истински,или обича начина си на живот в къщата?

# 422
Отделно Фирдевс е "велика"-как изнудва и двете си дъщери и ги манипулира. Пейкер я обича и тя започна с емоционалния шантаж-виж какво прави сестра ти за мен,аз се грижа за вас,толкова жертви съм направила за вас и т.н.,намери ми парите дето най-безотоговорно изхарчих.  Няма равна на себе си. А Пейкер нали е добричка,не се опъва като сестра си и се съгласи.На всичкото отгоре е и наивна-как отиде и каза на свекър си за акциите,но ми се струва,че вместо  да изпише вежди,ще избоде очи.

Пейкер ми е любимка - безкористна, мила, красива, одухотворена... Обича майка си безрезервно, а снощи направо ми стана мъчно за нея - как изкусно Фирдес се възползваше от обичта й, а милата Пейкер беше готова да ощети и себе си, и семейството си, само и само да прикрие майка си и да я измъкне от калта, в която е затънала от самозабрава и безгранична алчност... Cry

П.С. Някой знае ли каква беше сумата, която Фирдес проигра в игралната зала?
Че да му се не види, скриха и не дадоха да се разбере Joy

# 423
Когато си тръгваше сестрата на Аднан /просто не знам как се произнася името/,Мадмоазел се опита да създаде интрига според мен,но възрастната жена не и позволи.

Какво имаш впредвид?

# 424
mariana51,    bouquet
аз съм една от тези,които пишат дългите постове.
Не ги четете,ако Ви затрудняват,но пиша така,защото искам да бъда добре разбрана,пък и не мисля,че мнение изказано като "да","добре","ок" и т.н биха били полезни за начин на изказване и разсъждения.
Но,ако кажете кратко-ще е кратко!!ОК!! Hug

# 425
Когато си тръгваше сестрата на Аднан /просто не знам как се произнася името/,Мадмоазел се опита да създаде интрига според мен,но възрастната жена не и позволи.

Какво имаш впредвид?

Не съм в състояние дословно да цитирам-просто каза,че Бихтер се е опитала да се сдобри с нея,като намекна,че не може да я разбере,поради факта,че казала нещо различно от Бехлюл.Поне на мен така ми се стори-но можеше да си го спести това,като е толкова дискретен,мил и фин човек.

# 426
Какво имаш впредвид?
И аз не разбирам за каква точно интрига става въпрос newsm78
Нали точно г-жа Арсен (сестрата на Аднан) й предложи да излязат насаме и да си поприказват.
И г-жа Арсен беше тази, която питаше Дениз какво й е, а не обратното.

# 427
Лелле Мадмоазел какъв поглед извадиии,как ги следи постоянно и ги засича и колко бързо се усетии!Много ми харесва как се справя актрисата с ролята си.Силен образ Peace
Храесвам и героинята и,много спокойна,премерена във всичко,с лекота и навреме разрешава проблемите..много е влюбена,но много добре си контролира емоциите.
За Нихал,ами щом ни дразни с глезенето си,браво на Хазал  Hugуспява да пресъздаде образа точно.
Смятам,че е с това,че всички я глезят не и правят добра услуга и резултата е налице:припадъците.
И все пак фаворитка ми е Берен и нейната героиня.Не я бях гледала досега Берен Саат,но веднага се превърна в един от фаворитите ми(те много станаха,ама като са таланливи,как да кажеш на черното бяло Laughing)

# 428
Става въпрос за края на втори епизод,тогава,когато Арсен си тръгваше и влезе в стаята на Мадмоазел.

# 429

Какво имаш впредвид?

Не съм в състояние дословно да цитирам-просто каза,че Бихтер се е опитала да се сдобри с нея,като намекна,че не може да я разбере,поради факта,че казала нещо различно от Бехлюл.Поне на мен така ми се стори-но можеше да си го спести това,като е толкова дискретна,мила и финна.

Напротив, на тръгване Арсен пита Дениз дали всичко вече е спокойно. Тя й отговори, че Бихтер дори се е опитала да се помири с нея. При въпроса какво точно й е казала Бихтер, Мадмоазел се позамисли малко( със сигурност е била озадачена от променливите й реакции и дали е била няпълно искрена или повлияна от ситуацията с Бехлюл) и каза точната истина "възхищавала ми се".  http://vbox7.com/play:ab7cfc69

# 430
Става въпрос за края на втори епизод,тогава,когато Арсен си тръгваше и влезе в стаята на Мадмоазел.
Аз не мисля, че се опита да създаде интрига. По-скоро беше объркана. Бех и Бих се проявиха малко като ученици. Доста необмислено взеха да се оправдават, което показа всъщност колко незрели са все още. Ако бяха оставили нещата до там, където ги засече Дениз, вероятно шансът да се усети, че става нещо щеше да е по-малък.

# 431
Така усетих момента.И в предишен пост бях казала,че ми идва малко в повече държанието на платения персонал.
Поне аз така си мисля,че всеки би трябвало да си знае мястото в живота и да уважава това,което получава от него.
И пак казвам,според мен,Мадмоазел обича начина си на живат в къщата и оттам-чувствата и към Аднан.
Не мога да я приема по никакъв друг начин,освен като гувернантка на вече порастнали деца.
 no

# 432
Аз не мисля, че се опита да създаде интрига. По-скоро беше объркана. Бех и Бих се проявиха малко като ученици. Доста необмислено взеха да се оправдават, което показа всъщност колко незрели са все още. Ако бяха оставили нещата до там, където ги засече Дениз, вероятно шансът да се усети, че става нещо щеше да е по-малък.
А те щом като толкова си "общуват" защо не се разбраха двамата за какво са говорили. Сега всеки казва различни неща , и аз да бях /даже и да не бях ги видяла заедно/ щях да започна да се съмнявам...Не ме кефи тая Мадмоазел.

# 433
А те щом като толкова си "общуват" защо не се разбраха двамата за какво са говорили. Сега всеки казва различни неща , и аз да бях /даже и да не бях ги видяла заедно/ щях да започна да се съмнявам...Не ме кефи тая Мадмоазел.
Ами те все още не са започнали да си общуват много:)) По-скоро се обикалят, като котаци и си играят на нерви. Позната история Laughing

# 434
Ами те все още не са започнали да си общуват много:)) По-скоро се обикалят, като котаци и си играят на нерви. Позната история Laughing

Е, как , нали на снощната серия Бихтер му се обади, а той вече беше говорил с Дениз. Тогава можеха да се разберат. После тя отиде при Дениз със съвсем различна история....

Общи условия

Активация на акаунт