Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 234
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
А за котаците спор няма. Ама мн са сладки...Ако никой не ги наблюдаваше сигурно щяха вече да си мяукат и да се борят...  loveuuu

# 436

Е, как , нали на снощната серия Бихтер му се обади, а той вече беше говорил с Дениз. Тогава можеха да се разберат. После тя отиде при Дениз със съвсем различна история....
Можеха, ако Бех беше обърнал малко повече внимание на Бихтер, а не да и казва едва ли не "Оправяй се" с думите "Внимавай, Бихтер". Ама те повечето мъже са така. Натискат, докато захапем въдицата и след това го играят незаинтересовани.

# 437

Е, как , нали на снощната серия Бихтер му се обади, а той вече беше говорил с Дениз. Тогава можеха да се разберат. После тя отиде при Дениз със съвсем различна история....
Можеха, ако Бех беше обърнал малко повече внимание на Бихтер, а не да и казва едва ли не "Оправяй се" с думите "Внимавай, Бихтер". Ама те повечето мъже са така. Натискат, докато захапем въдицата и след това го играят незаинтересовани.
   Много точно,пипилота27  Peace

# 438

Той тогава беше зает със себе си, бвм - то с бясна скорост, косите се веят от вятъра, ядосан, че не може да има жената на чичо си и трябва да се върне към горката Елиф. Мн ми е жал за това момиче.

# 439
О Бех е такава невинна жертва, че само чичо си не е засвалял още. Не се е сетил просто. Mr. Green
Laughing Laughing Laughing Ами човекът му отиде на крака в ателието, а и тъкмо се беше избръснал. Laughing Laughing

П.С. Снежка, на снимката с жълтия тоалет все едно е Фахрие Евджен (Неджля от Листопад), а не Моника Белучи, толкова си приличат двете...
Laughing Hug

# 440
Ей,не може да ви смогне човек.  Whistling  bouquet  

# 441
За Катенцето какво мислите, мен искрено ме разсмива в стремежа си да угоди на господарката си. Едни такива странни физиономии прави и колко доволна беше от себе си като претършува стаята на Дениз. Или като се фръцкаше с нощницата на Фирдевс.

# 442
Фенка на Еда и Харун За Катето мисля,че не е толкова лоша,но нали знаете с какъвто се събереш,такъв ставаш.  Peace Малко в устата ми прилича на Ферхунде от Листопад.  Mr. Green

# 443
За Катенцето какво мислите, мен искрено ме разсмива в стремежа си да угоди на господарката си. Едни такива странни физиономии прави и колко доволна беше от себе си като претършува стаята на Дениз. Или като се фръцкаше с нощницата на Фирдевс.
Ама Бихтер как и сви сърмите.  Laughing  Сега не смее да гъкне, даже вече и не подслушва.

# 444
Фенка на Еда и Харун За Катето мисля,че не е толкова лоша,но нали знаете с какъвто се събереш,такъв ставаш.  Peace Малко в устата ми прилича на Ферхунде от Листопад.  Mr. Green
И аз определено не мисля, че е лоша. Фирдевс я подтиска с постоянните си капризи, третира я абсолютно като прислужница за всичко, а Катя и угажда дори повече, отколкто може само за да я приеме по - друг начин. Струва ми се, че Катя очаква от Фирдевс друго отношение, ако Фирдевс пострада Катя ще я последва, но Фирдевс -никога.

# 445
Той тогава беше зает със себе си, бвм - то с бясна скорост, косите се веят от вятъра, ядосан, че не може да има жената на чичо си и трябва да се върне към горката Елиф. Мн ми е жал за това момиче.
И на мен ми е жал за Елиф. Мацката не е лоша и наистина обича Бехлюл.

# 446
Елиф ще се транформира направо. От нежното и влюбено  момиче  ще стане опасна мацка, ще разбере какви се мътят и само да не си на пътя и. Нищо чудно да се обърне и към Хилми.

# 447
О Бех е такава невинна жертва, че само чичо си не е засвалял още. Не се е сетил просто. Mr. Green
Laughing Laughing Laughing Ами човекът му отиде на крака в ателието, а и тъкмо се беше избръснал. Laughing Laughing
  Joy bouquet

# 448
Кой реши, че малката мазница заслужава повече да е щастлива.

Това цитат от филма ли е? Защото ако не е мисля, че не е редно да се използват такива силни и груби думи за героите.
Подкрепям напълно mariana51 за предложението й, относно по-кратките постове.
Това е от мен. Само да кажа, че и аз като tina86 само ви чета, за да не се включвам в излишни и безмислени спорове.

# 449
   И времето на Нихал ще дойде и тогава само за нея главно  ще се пише.  Сега  Бихтер е в центъра на вниманието. Дотогава,който има различно мнение да си го изкаже, да го аргументира и отстоява, не само да вменява вина на другите,че мислят различно от него.  Ако дискусията и коренно противоположните мнения е излишен и безсмислен спор,то явно да се повтаря едно и също от всички в хор  като виждане е по-добрият вариант.
  Считам,че наистина  е по-добре да се въздържаме от крайности в оценките си за героите.
  А на който не му се чете ,заболява го главата от дългите постове и т.н.,просто не го прави,без да занимава останалите с това.Правила за дължина на постовете няма,не измисляйте нови такива. И на мен има неща,които не ми харесват ,но не занимавам аудиторията с тях,нито пък правя забележки на пишещите  Peace

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 16:11 от charovnica

Общи условия

Активация на акаунт