Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 224
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  newsm10

Има много изразителни очи.

# 466
  • BG
Моми4ета,Вие,които гледате и Езел,кажете в кой епизод се появява нашия красавец.Много искам да го видя и в друга светлина.
Началние епизоди на втори сезон доколкото помня, но Емили ще ти каже по-точно Peace

# 467
Моми4ета,Вие,които гледате и Езел,кажете в кой епизод се появява нашия красавец.Много искам да го видя и в друга светлина.
Началние епизоди на втори сезон доколкото помня, но Емили ще ти каже по-точно Peace
Не съм Емили, но да така е. И там е доста различен. Wink

# 468
Ако Бихтер не бе постъпила егоистично и бе оставила бебето/макар хич  да не му бе времето/...И как ли щеше да се промени хода на събитията ...Бихтер с корема, с Бехлюл в ъгъла се обясняват на Мадмоазел,че бебето рита и батко Бехлюл му обяснява колко сложен е света Crazy

# 469
  Славена, добър сценарий   Wink ,ама с корема Бихтер надали щеше да му се види толкова неустоима  Crazy

# 470
  • BG
Ако Бихтер не бе постъпила егоистично и бе оставила бебето/макар хич  да не му бе времето/...И как ли щеше да се промени хода на събитията ...Бихтер с корема, с Бехлюл в ъгъла се обясняват на Мадмоазел,че бебето рита и батко Бехлюл му обяснява колко сложен е света Crazy
Не е въпроса в това дали щеше да остави бебето, а в това че не взе решението заедно с Аднан. Не че Бехлюл е по-малко виновен от нея, но тя има повече отговорности от него.

# 471
 нощен гост  bouquet явно гледаме по различен начин на нещата.Права си че не взе решението с Аднан но в един брак освен с децата трябва и да се свиква с новия човек до теб и начина по който се променя света ти,мирогледа когато се събереш с човек, който макар и да познаваш, като заживееш с него нещата не са само цветя и рози.Това имам в предвид.Иначе най- лесно е да се направи едно дете,но трябва да си наясно със себе си дали си готов за това.Бихтер не бе готова ,тя ясно и точно го заяви на Аднан,че за дете им е още рано.

А и Бихтер сега свиква и с Бехлюл,много сложно ще и стане Mr. Green

# 472
Не съм Емили, но да така е. И там е доста различен. Wink
Какво значи втори сезон-кои серии  Rolling Eyes

# 473
Добър вечер , дами ! Hug Вече си имам комп ! Party Снощи изведнъж на монитора ми се появи  , че поради техническа профилактика няма да мога да влизам във форума до сутринта ! Щях да питам дали някой е имал подобен проблем , ама като видях колко сте изписали - надали ! Wink
Славена ,  Heart Eyes да се оправяш бързо , че много ми липсваш ! Hug И Тина ми липсва , и Емили !
Усмивката ,  Heart Eyes и ти да оздравяваш бързо , че не ти отива на ника да си болна ! Wink
 Аз също не си падам по крайните изказвания и заключения , гледам един хубав филм и се наслаждавам на действието и героите ! И , когато коментирам , се старая никога да не забравям , че това е просто филм - страхотен , но само филм ! Много често образите , характерите на героите и техните действия са хиперболизирани , за да може да се постигне по- добро внушение и явно режисьорите добре се справят , след като има толкова спорове ! Освен това образите са доста многопластови и аз ги приемам и интерпретирам точно като такива . В различни моменти всеки един от героите ми въздейства по различен начин. Бихтер например - ами радвах се с нея , докато се кипреше като първа ученичка за Бехлюл и очите и сияеха , плача с нея , когато от погледа и струи мъка и самота , в моментите , когато майка и я побърква или пък се чуди какво , аджеба прави в тази къща , яд ме е на нея , когато постъпва досущ като майка си и никак не я харесвам , когато е зла ! Е , как мога да я квалифицирам като такава или онакава ! Така и Бехлюл- страдам с него , докато го гледам как се измъчва между любовта и желанието му да постъпи все пак правилно и много му се ядосвам , когато се държи като разглезеното чичово момче , което злоупотребява с чувствата на Елиф . Фирдевс - страхотна в безпогрешното улавяне на настроенията в къщата , усеща нещата преди да са се случили и ужасна и безкрупулна , когато е решена да оцелее , дори за сметка на децата си , без да и пука какво им причинява ! Според мен , това е и едно от достойнствата на филма - образите не са напудрени и захаросани , а са близки до реалността !
Малко дългичко стана , за което моля да ме извините ! Embarassed

# 474
Къванч се появи във втори сезон на Езел за около 4 епизода. От 34 до 37 епизод май.

# 475
  gospojata, с всичко,което си написала съм съгласна,само това,че нещата са хиперболизирани-не.Те са взети от живота такива,каквито са,нима  в реалността всичко това  е невъзможно да се случи? Напротив -всичко е доста реално.  Хората в живота не са от една плоскост-уравновесени,улегнали и т.н.,а понякога са крайни,по-крайни и от показаните,действията им още по-невероятни и така. Животът е това,което ни предлага да видим от всичко,а филмите са само негово отражение,но в никакъв случай не го надминават.  Peace

# 476
...Ако дискусията и коренно противоположните мнения е излишен и безсмислен спор,то явно да се повтаря едно и също от всички в хор  като виждане е по-добрият вариант...
...Правила за дължина на постовете няма,не измисляйте нови такива. И на мен има неща,които не ми харесват ,но не занимавам аудиторията с тях,нито пък правя забележки на пишещите  Peace

Не съм казала, че трябва да се повтаря едно и също, даже напротив. Всеки има свое виждане за света и за случващото се около него. И да, според мен коментари от сорта "ние май не гледаме един и същи филм" и други подобни са излишен и безсмислен спор, мое мнение.   bouquet
Мисля, че правила за постовете никой не налага. mariana51 даде идея и аз я подкрепих, има ли проблем?    bouquet Това е, няма смисъл да задълбавам повече. Все пак темата е за филма.

# 477
Кой реши, че малката мазница заслужава повече да е щастлива.

Това цитат от филма ли е? Защото ако не е мисля, че не е редно да се използват такива силни и груби думи за героите.
Подкрепям напълно mariana51 за предложението й, относно по-кратките постове.
Това е от мен. Само да кажа, че и аз като tina86 само ви чета, за да не се включвам в излишни и безмислени спорове.

Всеки си има мнение и никой няма право да го оспорва.
И не мисля,че някъде пише , кой колко трябва да пише, или греша?
Не всеки може да изрази цялата си мисъл в 2 изречения , за да бъде кратък поста.
Радвайте се,че сериала се коментира от всички, няма значение колко са дълги постовете.
Това,че харесваш Нихал и не я мислиш за мазница, не означава,че и другите не трябва да я мислят и да размахват лозунги :"Нихал е номер едно" . И мен ме дразни и мога да кажа и много по-лоши думи по нейн адрес, но не ми се занимава после , когато ме нападнат всичките й фенки.
Аз пък харесвам Бихтер, и прочетох, какво ли не за нея, но не съм правила забележки на никого.
Съобразявайте се с мнението на другите, иначе не знам, какво място имате във форум. Все пак тук всеки влиза да изкаже някакво мнение и не е длъжен да се съобразява с никого.
Моля, да няма полемика !

# 478
# 479
...Това,че харесваш Нихал и не я мислиш за мазница, не означава,че и другите не трябва да я мислят и да размахват лозунги :"Нихал е номер едно"...
...Съобразявайте се с мнението на другите, иначе не знам, какво място имате във форум...
Моля, да няма полемика !

Първо, това че харесвам или не харесвам някой образ от сериала няма нищо общо с това което съм писала, като "забележка". Просто не е редно да се използват толкова крайни думи. Има и други подобни мнения и на мен няма да ми представлява трудност да ги потърся и да ти ги цитирам.
Второ, мисля че не си човека, който да определя какво място имам аз във форума. Има модератори и прочие.
Трето, извинявай, че не се съобразих с молбата ти, нямаше как да си затворя очите пред явните ти нападки.

Общи условия

Активация на акаунт