Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 196
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Нихал, дали щеше да се държи така, ако Дениз не и беше казала какво да направи?
Харесвам момичето много повече, когато се държи истински. Ако беше разказала на баща си под какво напрежение са всички в къщата, колко им е кофти от присъствието на Фирдевс, и след това да го успокои, защото и на нея не и е леко, щеше да се получи много по-добре Peace
Ама да казва че видиш ли и бабата къв ужас изживявала.....айде да няма нужда Stop

# 526
  • sofia
Точно същото щях да напиша и аз за Нихал. Дожбре, че Дениз я помоли да не натоварва баща си . В погледа и личеше, че грам не мисли и едно от тия неща, които казва....

# 527
Да, поведението на Нихал, беше изцяло провокирано от Дениз. Фактът, че с такава досада и мрънкане избираше подарък за Бихтер, показа колко не и пука за нея и това как се чувства. Радвам се, че леко притъпиха отношенията Нихал-Аднан, защото в началото ми идваше малко в повече ревността и любовта на Нихал към баща и. Леко ми биеше на перверзия.В снощната серия малко ме издразни Бехлюл. Неговата е хем боли, хем сърби. Нормално е да се опита да избяга. Личи си, че все още се бори, но не можеш така да си играеш с хората, а след това да се правиш на жертва. Той вече започна да обвинява Бихтер, затова че го търси, а в същото време я предизвиква, гледа похотливо и натиска по ъглите, където я свари. И нея я разбирам. Вече е яко захапала въдицата и няма връщане назад. А Фирдевс снощи прекали.

# 528
  • Пловдив
Уж носи късмет.
Де късмет да срещна Киво в някой ъгъл.........

# 529
  pipilota27 напълно подкрепям мнението ти  Peace
  Нихал направи всичко за баща си-иначе пет пари не дава за Фирдевс или Бихтер и това  е напълно разбираемо.Дениз я помоли и да не го товари и тя  излишно,а да го подкрепи и тя това й направи и постъпи зряло и разумно.Лошото е ,че  за да го предпази не му казва как се чувства и какво наистина мисли. А Аднан сякаш никога нищо не разбира .
  Бихтер е хлътнала тотално .За мен в онзи момент имаше нужда от него/разговора/,тогава той я обвини,но сега сам й се притече на помощ. Да видим как се бори Бех- бяга при Елиф,но първи й дава подаръка си и държи да е така,казва й че е спечелила баса,т.е. влюбен съм в теб,но ще се оженя,хукна да оправя бакиите на Фирдевс- и двамата си дават ясни знаци,че нещата няма да спрат дотук. А целувката снощи беше проверка-Бихтер искаше да е сигурна,че се е върнал при Елиф заради нея и се оказа права.
  Стана ми  мъчно за Бюлент-толкова искаше да я зарадва,да направи нещо собственоръчно за нея,той я възприема като майка,а Бихтер е на съвсем друга вълна. Като гледаше разговора  между Нихал и Аднан почувства угризения за мен,като чу за срама,в онзи момент разумът й проговори,но надали ще е задълго.
  Фирдевс вреди на двете си дъщери-стана скандал заради нея между Нихат и Пейкер.А Хилми скрои този номер на Фирдевс с една главна цел-синът му да му стане длъжник,да го привлече обратно,а покрай това и унижи и нея ,и Аднан.С един куршум-два заека,хитър и опасен човек.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 10:50 от charovnica

# 530
 Hug

Предстои да издадат романът на Халит Зия Ушаклагил Забраненият плод Книгата ще струва 12 лв

# 531
Страхотно! Кое издателство ще я издаде, знаете ли?

# 532
Много ми харесва Берен. Успешно се справя и с ролята на малко момиче и с тази на прелъстителка. Такъв поглед, недвусмислен, му хвърли снощи на Бехлюл! Страхотна сладурка е. В интервютата и изглежда толкова усмихната и нежна. Като момиченце е.

# 533
Много ми харесва Берен. Успешно се справя и с ролята на малко момиче и с тази на прелъстителка. Такъв поглед, недвусмислен, му хвърли снощи на Бехлюл! Страхотна сладурка е. В интервютата и изглежда толкова усмихната и нежна. Като момиченце е.
  Успява да предаде различни състояния и то главно чрез очите и погледа си.
   Не зная как успява  така успешно да пресъздаде  силната импулсивност на героинята,ако не е такава.  Това е една от чертите на Бихтер,която ми идва в повече и която предполагам,че ще й създаде най-големите проблеми.За разлика от сестра си е доста умна и досетлива.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 11:19 от charovnica

# 534
Hug

Предстои да издадат романът на Халит Зия Ушаклагил Забраненият плод Книгата ще струва 12 лв
Охххх много искам тази книга  Hug   Hug  ще  им кажа на родителите ми за рождения ми ден да ми я купят,естествено се съмнявам че ще го направят но аз много я искам.Аз даже вече питах мама и тя ми вика:Нали го гледаш по телевизията,за  какво ти трябва да го четеш.Ама аз все още си имам надежда   Simple Smile   Sunglasses  дано да я има в Карнобат

А колкото до снощи.... целувката много ми хареса,толкова истинска,но и мигновена  Heart Eyes ама  важното е че беше от любов.А за мама Фирдевс нямам думи,то като нейното няма такова.Просто не мога да повярвам,вече е жена възраст /е тя не се мисли за такава  де ама   Laughing /а се държи като 15  годишна и най-лошото е че сигурно няма да я видим пораснала и до края на сериала.

# 535
  • Пловдив
mediha_13, филма не е по романа. Спазени са само някои основни линии и
са взети за снимането на сериала. Много от героите липсват. Романа предполагам все още не е затвоята възраст.

# 536
Ето тук информация за книгата,също има и "прелисти книгата" та се 8 страници,поне толкова аз видях http://www.helikon.bg/books/120/155952_zabraneniiat-plod.html

хайде лек и приятен ден  Hug  Hug  Hug

# 537
Май сериалът е доста по-различен от книгата.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 11:56 от pipilota27

# 538
  • Пловдив
mediha_13 браво за линкчето за книгата.
Благодаря ти. За мен инфото е полезно.

# 539
  Интерсено беше да се прочете,благодаря mediha13   Hug От прочетеното оставам с впечатлението,че Бихтер се предава скоро  след втората им среща и обща целувка,така както е и във филма.Отново двамата полагат основите на взаимоотношенията си,а не единия или другия.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 12:21 от charovnica

Общи условия

Активация на акаунт