Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 175
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
 Добър вечер , няколко неща ми направиха впечатление. Не мисля,че Бихтер беше зла. Бижуто беше опит за замазване на нещата от страна на Фирдевс и дъщеря й много точно го каза,че се извинява с чуждите пари.Нихат го постави на място,макар че и на него му идва в повече,вече не знае от кого и от къде да се пази.Макар че Бихтер е по-малката,тя защити сестра си и всъщност е по-голямата от двете. Тя е по-решителна и борбена. Конското за майка й беше малко,още повече че е предупредена.Показват тоталния разпад на взаимоотношенията им. А Фирдевс като се види на тясно -и ще се самоубива.Повечко бой трябваше да й хвърли Мадмоазел,че да й дойде акъла в главата.Много благородна постъпка от нейна страна- да я спаси и да й се притече на помощ,много е човечна Дениз.Един светъл и добър човек.
  Бихтер да не съжалява за нищо,го каза най-вече на себе си,знае,че е нередно и ще е трудно,но се надява да си струва.Вече няма връщане назад,това каза тя на Бех.  Heart Eyes
  Аднан не знае колко е прав,но не подозира кой е обект на любовта на племенника му.А той почувства болката от това да вижда любимата си с друг,усети вкуса на ревността,която върви заедно с любовта. Бихтер се разплака,защото знае,че вече нищо няма да е същото.Изневярата е налице,друг иска да е до нея,вече ще бъде тотално мъчение за нея да бъде със съпруга си.  Sad
  Аднан я успокои,но не е същото като да я успокои любимият й. А парфюмът-тя жадува за него с цялото си същество.Това,което харесвам в нея е,че си признава пред себе си какво се случва и с пълно и ясно съзнание се впуска с него. Готова е за последствията,решителна жена и ярък образ.
  На Берен веждите й са добре,придават й леко детско и закачливо излъчване  Wink
Чароцница,до сега не съм срещала човек, с който толкова еднакво да мислим и да усещаменещата по един и същ начин. ShockedНяма смисъл да пиша-това значи да те повтарям.Страхотна си! newsm51 newsm51 newsm51

# 631
Мисля, че сълзите в очите и на двамата много ясно отговарят на въпроса дали между тях има само похот и сексуално привличане или се заражда нещо много по-силно.

# 632
 Добър вечер , няколко неща ми направиха впечатление. Не мисля,че Бихтер беше зла. Бижуто беше опит за замазване на нещата от страна на Фирдевс и дъщеря й много точно го каза,че се извинява с чуждите пари.Нихат го постави на място,макар че и на него му идва в повече,вече не знае от кого и от къде да се пази.Макар че Бихтер е по-малката,тя защити сестра си и всъщност е по-голямата от двете. Тя е по-решителна и борбена. Конското за майка й беше малко,още повече че е предупредена.Показват тоталния разпад на взаимоотношенията им. А Фирдевс като се види на тясно -и ще се самоубива.Повечко бой трябваше да й хвърли Мадмоазел,че да й дойде акъла в главата.Много благородна постъпка от нейна страна- да я спаси и да й се притече на помощ,много е човечна Дениз.Един светъл и добър човек.
  Бихтер да не съжалява за нищо,го каза най-вече на себе си,знае,че е нередно и ще е трудно,но се надява да си струва.Вече няма връщане назад,това каза тя на Бех.  Heart Eyes
  Аднан не знае колко е прав,но не подозира кой е обект на любовта на племенника му.А той почувства болката от това да вижда любимата си с друг,усети вкуса на ревността,която върви заедно с любовта. Бихтер се разплака,защото знае,че вече нищо няма да е същото.Изневярата е налице,друг иска да е до нея,вече ще бъде тотално мъчение за нея да бъде със съпруга си.  Sad
  Аднан я успокои,но не е същото като да я успокои любимият й. А парфюмът-тя жадува за него с цялото си същество.Това,което харесвам в нея е,че си признава пред себе си какво се случва и с пълно и ясно съзнание се впуска с него. Готова е за последствията,решителна жена и ярък образ.
  На Берен веждите й са добре,придават й леко детско и закачливо излъчване  Wink
Чароцница,до сега не съм срещала човек, с който толкова еднакво да мислим и да усещаменещата по един и същ начин. ShockedНяма смисъл да пиша-това значи да те повтарям.Страхотна си! newsm51 newsm51 newsm51

Подкрепям ви с две ръце   bouquet

# 633
Въпреки всичко ми е жал за Аднан...той я обича

# 634
  Biskaa,благодаря ти за милите думи,трогна ме newsm51 Hug,радвам се ,че виждаме нещата по един и същ начин,хабиби ,благодаря и на теб   bouquet
     Не само сълзите,пипилота27,а и съпричастността,желанието да я зарадва, да не бъде тъжна,помощта му,Бихтер търсеше подкрепата му/разговора,за който всички казваха че не било така/и той й я даде.Между тях се заражда връзка,която ги оплита с фините и невидими  нишки на чувствата,които те променят завинаги.
  Аднан ще страда много,не заслужава това,което му се случва,но както вече казах грешката му е бракът с Бихтер,оттам нататък нещата следват своя логичен  ход,той има вина за всичко това с грешната си преценка.Бихтер също-всеки ще си понесе последствията.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 22:16 от charovnica

# 635
И на мен на моменти ми е жал. Но с какъв акъл предложи брак на толкова младо момиче, при това без да се познават? Чудя се и на акъла на Бихтер. Оттам всъщност започват всички проблеми. Може би, ако Бехлюл го нямаше, Бихтер имаше шанс да бъде щастлива с Аднан. Не истински щастлива, така както би била с мъж ,който наистина желае и обича, но все пак щастлива. Много тъжна история Sad

# 636
Да, и аз се чудех с какъв акъл той се ожени, но според мен той също загуби разума си тогава. Тя според мен е намерила уют, спокойствие и грижа у Аднан, харесала е закрилата, бащата. Според мен и искаше да направи напук на майка си и да се отърве от нея, за жалост не успя. А ако не беше Бехлюл тя щеше да се чувства добре с Аднан и да го уважава. Може би щеше да роди и детето. В началото имаше изгледи да са хубаво семейство, макар и без изпепеляващата страст на голямата любов.

# 637
  Прави сте момичета,Пипилота27 и Мишева за всичко,което сте казали  и да,те биха имали шанс без Бехлюл. Но и Аднан ,жени се за неправилната жена -добре,обаче защо я води при младия си племенник.Още в началото трябваше той да заживее далеч от тях,иначе връзката им е само въпрос на време. Той ги събра заедно под един покрив и се надява на мир и спокойствие,това определено го показва като доста наивен и глупав.

# 638
Чета ви , гледам филма(когато мъжО пуши на терсата....или на компа, когато дзверО заспи) но ми се струва, че нещо съм изпуснала на полувремето Thinking
Говорите за някакъв аборт който правила Бихтер....моля да ме осветлите дали това съм го изпуснала до тук ( и в коя серия да го гледам , ако може Mr. Green) или предстои ?!Ей тоз' въпрос много ме гложди...извинте че се намесвам в темата bowuu
Предварително благодаря  bouquet

П.С. Кмете не съскай..че се преброим и у село Peace

# 639
И на мен на моменти ми е жал. Но с какъв акъл предложи брак на толкова младо момиче, при това без да се познават? Чудя се и на акъла на Бихтер. Оттам всъщност започват всички проблеми. Може би, ако Бехлюл го нямаше, Бихтер имаше шанс да бъде щастлива с Аднан. Не истински щастлива, така както би била с мъж ,който наистина желае и обича, но все пак щастлива. Много тъжна история Sad
дори да го нямаше Бех тя пак нямаше да бъде щастлива,щеше да се самозалъгва.

# 640
   Права си,Бискаа,но нямаше да го знае.Може да го разбере само като срещне  и обикне  друг.Ако не беше Бех сигурно щеше да е някой друг,но нямаше да е толкова драматично,а просто една изневяра.Тук има и предателство към човека,който те е отгледал като баща и към мъжа,който те носи на ръце,а ти тръгваш със сина му,много по-тежко  е.
  Чили,не знам в кой епизод е,но вече  направи аборт от мъжа си.

# 641
Гледам сериала набира все повече фенове Peace

Chili,Бихтер направи аборт малко след скандала с прислугата.

# 642
  Емели,липсваше ми,радвам се,че те виждам отново  Hug

# 643
# 644
Гледам сериала набира все повече фенове Peace

Chili,Бихтер направи аборт малко след скандала с прислугата.
Eмели ,привет и от мен Laughingразбрах,че можеш да ми кажеш в кои епизоди на Езел се появява наш хубавец.мн ми се иска и там да го видя PraynigВ кои серии е това newsm78

Общи условия

Активация на акаунт