Отговори
# 405
Добро утро и от мен!
Както обикновено за един ден сте изписали ужасно много!

Такааа...

Честито на двете ни мами! Да са живи, здрави и много късметливи Анита и Симеон!  bouquet

Евридика, страхотни сте! Hug
Ремедиос, стаята е много сладка! Hug

Ето линк към страницата на НОЙ за проверка на парички: https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1.asp и ако ти даде грешка просто кликни върху "Continue to this website"

# 406
Доборо утро  Hug
Честити бебешоци на мама Лилиша и на мама Яребичка, да растат бързичко рожбите има, а на мамите леко и бързо възстановяване  Hug

Ремедиос, стаята наистина е страхотна, де да имах и аз стая за малката принцеска - ама уви нямаме такава.

Евридика, все пиша, пиша и все ви забравям, страхотни бонбони сте тримката на изписването  Hug

Аз от вчерашните задачки нищо не свърших, за днес са същите, ама много ми се спи та мисля да се търкулна малко  Joy , по-късно пак ще ви нагледам

# 407
Добро утро !
На мен всички планове за днес ми отидоха "по дяволите"-няма да мърдаме от къщи ,защото Давид е с температура ,червено гърло и кашлица  Tired.
Не можах да го опазя  Sad .

# 408
Аааааааааа имате предвид,тази ,в която се вписват болничните ли/Аз помислих,в която ми водеха ЖК....

# 409
Добро утро!Напоследък спането е мисия невъзможна. ConfusedСнощи дълго време не можах да заспя,ставах,ядох от тортата от рожденния ден на мъжа ми  Crazy,отварях гардеробчето с бебешките дрешки и си ги мирисах  Joy baby_neutral,абе казвам ви луда работа.

На мене обменна карта не са ми давали.Имам само кръвна група,последните кръвни изследвания с хемоглобина,там разните му васермани и австралийски антигени и личната амбулаторна карта за болничните дето се вписват.Това е само.Но в нашата болница като че ли нямат чак толкова изисквания. Rolling Eyes

Болничните от януари ще са ми преведени в сметката на 1.02  Hug
Аз залагам че днес ще има поне 3 бебчета. Mr. Green

# 410
Благодаря ти и на теб Shine On You Crazy Diamond , но сега като се зачетах по обстойно във писмото от ЦКБ СИЛА видях че това е осигурителния ми номер , който е от 10 цифрички и не ми е ясно дали този осигурителен номер отговаря на персоналния идентификационен код от НОИ и може би затова като го въведа ми дава грешка .Луда работа....ама ми е простено бременна съм  Simple Smile , а и ми е за пръв път така да си правя проверчици  #Crazy

# 411
ДобрЮтрУ  Flutter

Станала съм аз доста от рано или по-точно почти не съм лягала, нещо не можах да спя снощи.

Барбароска, да картонът в който се вписват болничните също ти трябва, той не би трябвало да е при ЖК-то, моя поне през цялото време си беше при мен, носех го само за вписване на болничните и пак си го прибирах.

nun_to , възможно е да е стар този ПИК. Не съм съвсем наясно, но моя например е комбинация от цифри и букви, пак са 10 символа, но не са само цифри. Най-добре питай в НОИ.

Сега видях. Осигурителният ти номер и ПИК, нямат нищо общо. Трябва да отидеш лично до НОИ, носи си и личната карта, попълваш един формуляр, че искаш ПИК и те ти го генерират и дават веднага, нищо не се плаща, става много бързо.

Момичета днес реших ей така да пробвам електрическата помпа за кърма на Медела, която една приятелка ми даде. Тръгна една коластра, мале. Обаче да ви кажа - болииииииииииии.
Като засмуче таз помпа, не можах да я изтрая повече от 5 сек.  Confused как ще карам после не знам.

# 412
Добро утро коремчета!Снощи заспах чак след 3 часа,като междувременно чух колата на комшиите до нас (след 12 някъде),та тази сутрин разбрах,че вече си имат бебе!Ох,как ми се иска и на мен вече!
Все още нямам предчувствие за брой бебчета днес,но се надявам на 2. bowuu
Фентъзи нещо ми се губи  newsm78.
Сlover_d,дано бързо да отмине на Давид,но и ти се пази,че малко остана! Peace

# 413
добро утро от едно недоспало майче  Tired
Заспахме в 2 след супер приятна вечер с приятели,детето спеше блаженно в другата стая,ех какво му трябва на човек(си мислехме...като очаквахме да се наспим до 10 поне ),но в 7 се обадиха на татето да дърпа свекъра че е закъсал и всичко свършииииии,детето се разсъни аз,после татето се върна ама не заспахме повече....та сега се надявам на следобедна дрямка евентуалнооооооо Mr. Green

Няма да готвя да чистя,само ще подреждам днес Party,а си обичам...
Чуствам се перфектно само вечер съм зле,ама свикнах и с това вече  Laughing

Айде чакаме новинки вече за Амидалка-дали е изписана,ДИДИ   Praynig-дано всичко е наред и Бенджиииииии   Hug
А за Арниката някой писа-незнамммм ама си я пия,може и от нея да е,давайте и вие  Peace

# 414
  • Mostly in my mind
добро утро.

# 415
 barbaroska аз дано не съм те объркала , но доколкото разбрах питаш за амбулаторната карта нали? Тази от ЖК няма да ти трябва , а само последните изследвания със картончето за кръвнта група  и ако имаш някакво старо заболяване  си носи и епикризата от него -това е .В амбулаторната карта да не забравиш да си напишеш от какво си алергична (дано да нямаш такива проблеми ), че мен специално ме предупредиха ,за да не стане някаква беля.Ами това е за документите необходими за предстоящото раждане   Grinning

# 416
Добро утро  Hug почти на обяд  Wink
Кловърче  Hug бързо да оздравява Давид, че знам каква е мъка!
Бенджи тук ли си още?  Sunglasses Заболяло те е, защото още нямаш кърма, която помпата да изсмуче. После няма да те боли, не се притеснявай.
Анилеви станаха ли 9 см?  Laughing Да те питам имаш ли някакво особено усещане от това разкритие? Като ходиш или като идеш до ВЦ примерно?
Със сигурност изпускам някой, но акъла ми пак не си е на мястото. Не знам вие как сте, но паметта ми е ужасна! Не помня и 5 мин! Трябва нещо да ми се набие много дълбоко няколко пъти. Извинете ме! Не искам да пренебрегна никой!
А някой дали има телефон на Янчето? Какво ли става с тях? Дидишонче също не се е отчела  newsm78
Аз съм ужасно подута! Даже корема ми е подут. Отдолу висва и става едно подпухнало и твърдичко такова и малко безчувствено. С големия пак беше така в 9 месец.

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 10:45 от Булка Марулка

# 417
 Да Бенджолина ще се разходя до НОИ - благодаря и на теб   bouquet   , дано времето е хубаво , а и повече разходки трябва да правя ....уж по бързо се раждало  Joy , ама моичкия все ми се кара като почна да обикалям , че понякога не се спирам дори все съм във движение

# 418
nun_to, аз нямам последни изследвания,няма и да си пусна....ако искат там да ги правят на ЖК не се полагали от 8м/немога да се разправям повече с тях/Другото го имам,като документи Wink

Анилеви,и аз снощи си мислех да не би от Арниката да правиш такова разкритие без болки  ooooh! и си увеличих дозата и аз  WinkАз пия вече 2х4зрънца/15СН/

Наистина какво става с Дидишонче?!

# 419
ей как се бъзикате с кака си-ами да усещането е определено че има нещо по широчко там  Joy,как да ви кажа,аз нали се опитах да обесня...не мога да свия мускулчето си там  Embarassed

Бенджи-недей да цедиш повече  Naughty...моля те!!!!!!!!

Кловър-детето дано се оправи за ден два Peace
Документите ми за раждане са:2 еднакви екземпляра за хоспитализацията(направленията)
кръвната група
обменна карта с последни изследвания и алергии,тегло,кръвно,Хемоглобин
ЛАК за болничния от болниоцата
ЛК
акт за граждански брак-който има
акт за раждане на другото дете-който има

с това и още хиляда нещица-като химикалка даже...тръгвате  Peace

забравих да кажа;корема ми намаля и се свлече-снощи,пъпа хлътна Confused,странно е малко,измерих с 2см по малка е обиколката  newsm78,а и доста количество пишу имам,да не текват води малко по малко Whistling

Общи условия

Активация на акаунт