Отговори
# 600
hey_ya ,щом усещаш ,че се разболяваш-вземи незабавни мерки-подсилващи витамини ,спрей за гърло...каквото си ползваш.Ужасно е гаден този грип ,аз никога до сега не съм била толкова зле ,а и ти като мен си имаш дете ,което можеш да заразиш  ooooh! .

bob4o_f ,аз не мога да дам мнение ,само знам(а и по мен забелязвам) ,че през бременността  тази област(влагалищната) е много по-обемна ,кръвоснабдена и изглежда подута .

# 601
Добро утро и от нас  Hug Hug Hug
Взимам си кафенце, че има нужда. Нещо не се наспах тази нощ.
Едно голямо ЧЕСТИТО на  мама Диди, мама Zyb4ence и мама Янчето .
Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват.

happy-mamma Имаш и нашите стиснати палци. Дано всичко мине леко и безпроблемно.

До скоро, че имам да поучим малко и да се готвим за олимпиадата по математика с бъдещата кака.
Хубав ден момичета
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed За всички който имат нужда днес  Hug Hug Hug

# 602
Добро утро! Пак имаме нови бебчета!  newsm44

Честити бебчета на мама Диди и на мама Янчето! Да са ви живи и здрави!

clover_d дано всичко е наред с малкия днес и да оздравее бързо!  Hug

Както сме го подкарали с това чистене, май ще започне много силен февруарски бебевалеж!  Laughing

Ставам и аз да позачистя, а следобяд трябва да ходя да си взема направлението за раждане.
Хайде хубав ден на всички и чакаме днес още бебоци да ни изненадат!  Grinning

П.П. Аз като усетя, че има опасност да се разболея, се зареждам с лимони. Измивам ги много добре и започвам да ги ям с кората и малко мед! До сега (да чукна на дърво) колко много болни имаше покрай мен, вкл. мъжа ми беше на антибиотик, не съм се разболявала.

# 603
  • Sofia
Добро утро, момичета!!!!

Успяла съм да пропусна цели 3 бебчета от вчера Simple Smile

Честити сладурковци Михаил, Богдан и Даниела! Бързо възстановяване на мамите!

Дидишонче, наистина много ни притесни. Радвам се, че всичко е наред, но и аз бях от очакващите бебче  Hug

Лек ден на всички!!!!

# 604
  • София
hey_ya ,щом усещаш ,че се разболяваш-вземи незабавни мерки-подсилващи витамини ,спрей за гърло...каквото си ползваш.Ужасно е гаден този грип ,аз никога до сега не съм била толкова зле ,а и ти като мен си имаш дете ,което можеш да заразиш  ooooh! .

Взех. Пръскам с Биопарокс, пия един чай за бронхити на ЦярЪ, сега си направих мед с ванилия и го изядох  Sick (мрая мед). Мисля да си взема и нещо от аптеката, дали можеме да пиеме Фервекси и подобните грипоспиращи?

# 605
Хей я, фервекс мисля че не може, какво и всякакви подобия на него.
Софи, аз миналия ден борих броих, и май за 2 сметнах че ти е секциото, ама може да съм сбъркала, така че имаш от сега стиснати палчета (гладам от фейсбука че ти стискат) и скоро да се похвалиш с прекрасно бебче и леко раждане  Hug

# 606
  • София

Взех. Пръскам с Биопарокс, пия един чай за бронхити на ЦярЪ, сега си направих мед с ванилия и го изядох  Sick (мрая мед). Мисля да си взема и нещо от аптеката, дали можеме да пиеме Фервекси и подобните грипоспиращи?
Аз лично си копувам Осцилокпцинум и съм страшно доволна

# 607
  • София
Ще си купя и Осцилококцинум и лимон ще си изтискам сега, въпреки, че после ще вия от киселини. Само дано пресека нещата!

Софи, стиснати палци и от мен  Grinning!

# 608
  • София
Честити бебета на Зъбченце, Янчето и Диди     bouquet

hey_ya може да вземаш парацетамол, в прахчетата има добавки които не ги препоръчват по време на бременност за това не са подходящи

# 609
Добро утро и от нас!
Булка Марулка за днес още съм в играта  Peace.
За днес,надеждата ми е в Бенджи! Peace+още 2 (родени на 31-ви)

Честита принцеса на Янчето!Скоро да се приберат у дома!

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 10:10 от Стани~87

# 610
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утроо Hug
Ще ила ли днес бебоции  Crazy

# 611
Добро утроооооо
тук съм сега станахме  Mr. Green
Бенджи-дали е ОК
Хепи-успехххххх и леко да мине всичко
Бобчо-незнам не съм имала сърбежи,въпреки че съм гъбясвала  newsm78
Хей-я-айде дано започва вече при теб раждането,че гледам не останало,може по-малко водичка да изтича и това усешане да е разкритие  Peace

Сетих се за КАЛИ-какво ли става с нея?
ами Огнена роди ли-леле хич не си спомням,толкова съм зле с моз.клетки Embarassed
Фентъзи,Еспиноза да отчетат присъствие

Хубава седмица за всички с бебета и усмивки   Hug

# 612
Добро утро и от мен......поспах си добре днес,сега едно кафенце....

Да ви попитам,някой запознат ли дали може околоплодните води да изтичат по малко всеки ден.Нещо ми мокри всеки ден,прозрачно около 2 с.л,доктора все казва че е нормално да е така/нямам течение/,но сега се замислих след като онзи ден каза че водите са понамалели Thinking дали не изтичат???

# 613
Огнена роди ли-леле хич не си спомням,толкова съм зле с моз.клетки Embarassed
Фентъзи,Еспиноза да отчетат присъствие
И аз съм се сетила за тях  Peace
Огнена не беше ли със секцио или аз не съм запомнила?

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 10:19 от Стани~87

# 614
Добро утро и от мен......поспах си добре днес,сега едно кафенце....

Да ви попитам,някой запознат ли дали може околоплодните води да изтичат по малко всеки ден.Нещо ми мокри всеки ден,прозрачно около 2 с.л,доктора все казва че е нормално да е така/нямам течение/,но сега се замислих след като онзи ден каза че водите са понамалели Thinking дали не изтичат???
Чувала съм,но колко е вярно  newsm78 ?!

Кой беше питал  Embarassed  за сърбежи с гъбичките и бактериите.Аз не съм имала,нито преди да сложа Гиназола,нито с глобулите.

Общи условия

Активация на акаунт