Отговори
# 315
  • София
Евредика много сте готини тримата .
Що се отнася до течението до преди една седмица се лекувах от бактериална вагиноза , после пък ми излезнаха гъбички от лекарството и сега се надявам да сме махнали всички гадини за да се подготвяме за раждане.
Софи , хей-я стискам палци всичко да е наред.

# 316
  • София
Хора, върнах се.
В суматохата бях забравила да си сложа превръзка и ме прегледаха, бях забравила кооолко боли. Направо се изпотих, момичета! После на запис на тонове около 40 минути и след това на ехограф. Всичко е ок. За малко да ме оставят, но не бяха догледали, че си има води и всичко е ок. Така, дотук с хубавото.
Навсякъде има бележки, че болницата не работи със здравната каса, но въпреки това на регистратурата ми взеха документите за хоспитализация и ме вписаха с тях. Ако не беше една готина докторка да ми опрости ехографа трябваше да им платя 60 лева, които нямах, имах само 30 лева и ги дадох за тоновете. Както и да е! Минало-заминало, но не знам не ме кефи тази политика.
Важното е, че всичко е наред, нямам разкритие и шийката ми е спокойна. Скоро няма да се ражда!

Стани, и аз проверих. Да наистина са вписани парите, на моите пише, че на 1 февруари ще бъдат преведени.

# 317
  • София
Hey_ya, супер, че всичко е наред. Впрочем за Шейново ли става дума? Те нали са държавна болница, как може да не работят със ЗК? А и тия 30 лв. за запис, които всички споменавате, направо ме изумяват...

# 318
Ето го и днешното бебче

"Днес в 12.33 се роди синът ни Симеон,2950 и 49 см" (jarebi4ka)

Да е жив и здрав малкия Симеон.На мама бързо възстановяване.  Hug

# 319
  • София
Софи, да! И мен това ме учуди зверски, но е факт. Навсякъде ги има бележките, нямаше как да снимам за съжаление! Безумство!

# 320
  • Варна, морето, сините вълни...
Ето го и днешното бебче

Честито на мама jarebi4ka   bouquet Да е жив и здрав малкия Симеон!

# 321

Да е жив и здрав бебока и да расте много щастлив и обичан!

Кой каза, че днес няма бебенца?  Mr. Green

# 322
Ейййй, записахме и днешният ден!
Да е жив и здрав малкия Симеон и бързо възстановяване на jarebi4ka
hey_ya, ще си чакаме, за къде да бързаме. Виж Бенджи още не е минала по ред, няма за къде да се бутаме  Laughing  Wink Хубаво е, че всичко е наред!

# 323
  • Somewhere over the rainbow
Ето и днес имаме бебче-честит син на яребичка -да расте здраво и щастливо дете  Simple Smile

Накрая имам чувств,о че ще останем 5-6 мами да си пишем що е то контракция и туй дето тече води ли са или течение , а всички други  ще са родили и ще пишат за кърмене, къпане и смяна на памперси.  Simple Smile

# 324
Ето и днес имаме бебче-честит син на яребичка -да расте здраво и щастливо дете  Simple Smile

Накрая имам чувств,о че ще останем 5-6 мами да си пишем що е то контракция и туй дето тече води ли са или течение , а всички други  ще са родили и ще пишат за кърмене, къпане и смяна на памперси.  Simple Smile
И ще ни подкачат няма ли да раждаме вече  Laughing

# 325
Ето го и днешното бебче

ЧЕСТИТО!

# 326
  • София
Ето още едно бебче да е живо и здраво и мама бързо да се възстановява.

# 327
Честит да е Симеон !Много щастие да наси на цялото семейство !

Не съм чувала да има неродила бременна досега ,така че -няма страшно  Hug !

# 328
И аз съм пак на линия. Засега всичко е под контрол. Нямам никакво разкритие. Дадоха ми едни свещички, ако пак получа леки контракции през нощта. Ако се усилят болките, казаха да ходя пак.

Честит син на мама jarebi4ka!!!   bouquet

clover_d леле, колко е яко леглотоо, и аз с кеф бих спала в такова!

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 20:39 от Sofie

# 329
Честито бебче на мама Яребичка   bouquet Hug!

Общи условия

Активация на акаунт