Отговори
# 330
Браво на Яребичка, да и е жив и здрав мъника Simple Smile
hey_ya това с шейново направо ме разби  Shocked

# 331
Браво, Софи и Хей я!
радвам се, че всичко е наред!
 Направо се учудвам за Шейново, да не би да не са сключили договор с касата за тая година  newsm78 Аз като ходих преди седмица, пишеше че всяка манипулация пожелание на пациента се плаща, ама да не работят с касата ....
Някой беше питал за педиатър в 25 ДКЦ. НИе ходим при д-р Азади. Много съм доволна от нея. ВИнаги действа адекватно и професионално. Провежда си консултациите в събота, когято няма болни пациенти наоколо. Живот и здраве и бебка ще я водя при нея. Единствения недостатък е , че не е общопрактикуващ лекар, а специалист. Затова сме се записали при друга докторка, която не е педиатър и тя ни дава направления за Азади.
Честит Симеон на мама Яребичка!

# 332
  • Mostly in my mind
Честито бебенце на новата мама. да е живо и здраво.

# 333
Честит син на Яребичка!Да расте здрав и мнооогоо обичан!На мама бързо възстановяване!  bouquet

# 334
  • Русе/Germany
Здравейте сладуранки. Много ми беше мъчно за вас Hug
Онзи ден сменяхме тапети в спалнята (аз само се пречках и мърморих) и се оказа че нямаме нет Sad и докато оправим проблема и то станааааааа няколко дни вече.
Честити нови попълнения! Да са живи и здрави и много щастливи дечица newsm32 А на мамите бързо възстановяване
Честито на патерици на всички които са имали поводи Hug
Стиснати палчета на тези които имат нужда.
Дано с Дидишончето всичко да е наред и скоро да получим новини от нея newsm17
Аз да ви кажа колкото по-малко остава толкова повече се депресирам и сдухвам. Но няма да си предавам настроенията навас. На нас още малко ни остана с ремонта, и ще има яко чистене но свеки си е тук и ще помага. Аз ставам все по тромава и днес и се жалвах че не мога така а тя ми се смее  Mr. Green Ужас, но няма как. Скоро всичко ще приключи с много щастлив край Hug
За стерилизацията много ми е чудно като кажат че ако кърмиш не е такъв проблем, но нали биби, помпи и разни дреболиики трябва да се стерилизират newsm78 И аз май ще видя някой евтин да си взема за микровълнова. Мислех с течност на чико, но май се отказах.
Искам да питам и аз вие ще мажете ли дупетата с нещо при смяна на памперс, или само при нужда newsm78 Хем не искам да го изнежвам хем ми се струва че ако не мажа ще се подсича.
Пак дълго стана. Махам се  Hug
Много ми липсвахте да знаете newsm51

# 335
  • София
Честит син на Яребичка! Да й е жив и здрав. Това е наистина хубава новина!   bouquet Hug

Не знам, но скоро по бТВ гледах техния директор, който уверяваше, че болницата си бачка с касата, а който иска да си плаща за допълнителните услуги си плаща по реламентиран ценоразпис, който е променен. Какво да ви кажа? Думи нямам!
Мисля да подам оплакване да се проверят нещата, но истината е, че незнам къде. Споделете моля. Амидала май беше писала някъде до някой. Всъщност най-лесно ми е да пиша до някоя телевизия...

# 336
Искам да питам и аз вие ще мажете ли дупетата с нещо при смяна на памперс, или само при нужда newsm78 Хем не искам да го изнежвам хем ми се струва че ако не мажа ще се подсича.

Аз мажех само при нужда,не ми се е подсичал.... Peace

# 337
Както вече и преди сме обсъждали-дупето се маже само когато има нужда !Кремовете за подсичане съдържат цинк,изсушават прекомерно и не трябва да се използват продължително време.
За олиото беше питал някой назад ,за 4-ти път сигурно пиша ,че се използва при масаж , а не след баня ,защото не хидратира , а омазнява !
След баня се ползва крем ,лосион или тоал.мляко (според сезона) ,съдържащи вода -това от специалисти информация ,не от мен  bowuu .

# 338
  • Сливен
    Честито на новата ни мама.Да им е жив и здрав малкия Симеон и много да ги радва. Hug
    За стерилизаторите-аз си взех на Авент от една приятелка,за микровълнова е.
    Снежинка, и аз като теб колко по-малко остава ужасно се депресирам.Не ми се говори с никой,ужасно.А и от два дена съм с контракции, но само това всичко друго си е на място-и тапата и водите.
    Лека вечер и да видим утре с колко ще ни намалеят броят на коремчетата  Hug

# 339
hey_ya много ме учуди това, че не работят със ЗК. Между другото докато раждах, двама доктора си обсъждаха как да направят цените за раждане с избор на екип като старите,защото сега са им много малко тия 350лв. Едно от предложенията беше да направят консултация с избрания лекар преди раждане да е 350лв и самото раждане 350-ето ти ги 700лв. #2gunfire
Радвам се че не са те задържали без причина, както стана при мен.

Честит син на Яребичка! Да е много щастлив и голям късметлия!

# 340
Честито и от мен на Яребичка!Симеон да расте здрав и силен!

# 341
Мацки, да питам някоя имала ли е болки във влагалището и големите срамни устни? Усещам рядко по някоя контракция, но съм далече от истината сякаш.

# 342
  • София
Аз писах до бТВ и предполагам ще ми отговорят по въпроса. Съгласна съм, че лекарите взимат малко пари, но не съм съгласна да си ги търсят от раждащи жени или притеснени роднини готови на всички за близките си. Да си ги искат от ръководството или по-точно то трябва да мисли за това!

# 343
Айдеee още едно бебче...  Heart Eyes

" Днес в 5.20 се роди малката Анита- 2950,48см...Много бързо и лесно раждане.Чувствам се перфектно" (lilisha)

# 344
Айдеee още едно бебче...  Heart Eyes

" Днес в 5.20 се роди малката Анита- 2950,48см...Много бързо и лесно раждане.Чувствам се перфектно" (lilisha)

Че тя до преди малко беше тук ехаааааааа Да и е жива и здрава Анита!  Party

Общи условия

Активация на акаунт