Отговори
# 345
  • Полски Тръмбеш
4ЕСТИТИ МОМ4ЕНЦЕ НА ЯРЕБИ4КА   bouquet ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ И ДА Е ГОРДОСТТА НА МАМА И ТАТИ   bouquet
ЗА МАЗАНЕТО- ох аз мажа и то дебело, 4е моите деца какви са не ги знам  но дупетата им ставаат направо ужас  Rolling Eyes изриват се до кръв и то не само от акото ,ами и от пишото  Rolling Eyes    сменям памперса веднага като се наака дори и ако токущо е сменен  Sad даже Вики сега и сега като ака не го ли избърша с мокр курпа се за4ервява и му щипе  Sad 
А относно олиото- сега си купих новото гел-олио на JOHNSON'S  и мн съм доволна, нанася се върху мокра кожа и мн добре хидратира и омекотява  Heart Eyes ползвам го винаги след баня  Simple Smile

# 346
Честито на мама lilisha!!! Жива и здрава да е малката Анита!

Ох, сега ми стана много смешно! Връщах се назад, че бях забравила кой беше с леките контракции на 2 минути и се оказа, че е точно lilisha!!! Иначе вика: Рано ми е, нали?  Joy

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 21:32 от QueenBee

# 347
  • София
Ехее, честито на новите мами и да са им живи и здрави бебенцата!

А за цените - хубаво де, искат да взимат същите пари, да си измислят начин, но да не е такова търгашество. Все пак става дума за жени тръгнали да раждат - не може да отдеш по спешност там и да се чудиш дали носиш достатъчно пари за всяка изненада, която са ти приготвили в движение. А и защо ли съм убедена, че тази "ценова политика" не се прилага спрямо ромките, например (изобщо не забивам в етническа тема, икономическа си е).

Аз имам едно питане, ако някоя от вас знае - къде в София мога да си направя изследване за упойки, колко време отнема и приблизително колко би ми струвало?

# 348
така е с цените за избора в шейново 550лв и за доктора до 900 на ръка вече го чух от много места и го изпитах не че съм родила,но ми казаха колко ще ми вземат!бележките че не работят с каса са одавна там още миналата година като ходих съм ги забелязала!а на тонове там бях преди 2 сед. и бяха 20лв. но явно цените доста са ескалирали!за стерилизатора питам понеже си мисля че в микровълновата няма да ми се събере някой може ли да каже размери на такъв понеже никъде не открих Cryпредпочитам понеже са по евтини!а питах колко ви събират понеже шишетата са ми томи типи и незнам дали ще се получи?

честито бебче да е живо и здраво и семейството също  bouquet

# 349
  • Полски Тръмбеш

" Днес в 5.20 се роди малката Анита- 2950,48см...Много бързо и лесно раждане.Чувствам се перфектно" (lilisha)

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МН МН ДА РАДВА МАМА И ТАТИ   bouquet НА МАМА- БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ   bouquet
 newsm44 newsm44 знаех си 4е тази сутрин беше затишие пред бебевалеж  Mr. Green

# 350
Че тя до преди малко беше тук ехаааааааа Да и е жива и здрава Анита!  Party
Ей сега даже проверих...Последно е писала в 14,20 и след 3 часа е родила...Дай боже на всички ни такова раждане... Laughing

# 351
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА АНИТА И СИМЕОН НА МАМА ЛИЛИША И МАМА ЯРЕБИЧКА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Здравейте от нас, направихме великата разходка, изпокарахме се и сега сме  Crossing Arms на тема-каква тава да купим-.е накрая никаква  Crossing Arms

Благодаря за отговорите на въпроса на Снежи и аз живо се интересувам. Освен крем за след баня и шампоан да взимам ли нещо? МОЛЯ КАЖЕТЕ
ИИИ СНЕЖИ липсваше  Rolling Eyes
Евредика прекрасни сте тримата   bouquet
Друго да питам, днес ходих до док, понеже му е последен ден по здравна каса, от тук прегледите в частния  Crossing Arms и съм по майчинство вече та трябваше да си взема документите-дадоха ми изследванията за СПИН, Васерман и Хепатит и направление за хоспитализация. Друго трябваше ли да ми дадат-обменна карта никой нищо не каза  newsm78

И друго днес си купих боя за коса да се мазна утре и крем за депилация-Колко време няма да ми растат косми? Вече го пробвах, до сега не се бях мазала с подобно нещо и верно падат космите, само незнам какви химии има в него.

Радвам се, че нещата са се поотложили за Хей Я и Софи   Hug Няма да седим самички тук яяя. Ива незнам дали е тук  Mr. Green или направи 8 см.

ХЕПИ, БЕБА, ЗАПОЧВАМЕ ДА СТИСКАМЕ ПАЛЧЕТА ЗА ВАС ОТ ТОЗИ МОМЕНТ С БЕБОН  Hug И ЧАКАМЕ ДОБРИТЕ НОВИНИ НА 31ВИ  Hug

И в Метро видяхме Милко Калайджиев-все такива "звезди" виждам аз  bowuu

# 352
  • София
Да е живо и здраво новото попълнение в групата на бебешорите.
Ех дано всички да раждаме толкова бързо.

# 353
Честито на lilisha да е жива и здрава малката принцеса.
hey_ya сега четох, че Шейново не работи със здравна каса само за амбулаторни прегледи, но според мен това си е преглед по спешност и не би трябвало да ти взимат пари newsm78

# 354
Ели тук е 45лв  newsm78 но незнам още колко време ще отнеме в понеделник съм  Hug

# 355
И в Метро видяхме Милко Калайджиев-все такива "звезди" виждам аз  bowuu

Еееееееее, Лаурита, взе ли си автограф?  Mr. Green
Късметлийка си ти!

# 356
  • Somewhere over the rainbow
Честит да е Симеон !Много щастие да наси на цялото семейство !

Накрая имам чувств,о че ще останем 5-6 мами да си пишем що е то контракция и туй дето тече води ли са или течение , а всички други  ще са родили и ще пишат за кърмене, къпане и смяна на памперси.  Simple Smile

Не съм чувала да има неродила бременна досега ,така че -няма страшно  Hug !
Е така е , ама някои  сме накрая на опашката и вие дето се вика вече ще сте с едни /кърмещи/ гърди   пред  нас Simple Smile

Е не може само момък днес  , трябва  и мома-честита щерка на мама лилиша ,да е много здрава и щастлива  Simple Smile

# 357
Честито синче на Яребичка.
Честита принцеска на lilisha.

ДА са здрави, весели, засмени за гордост на мамите и татковците.

Ама момичета както е тръгнало всички ще ме подминете като бърз влак малка гара  Crossing Arms

# 358
  • Варна, морето, сините вълни...
Честито ново бебе   bouquet да е жива и здрава малката Анита Hug

# 359
Честита кукла на мама Лилиша - браво за скоростта, ще чакаме вдъхновяващ и успокояващ разказ, че и аз съм от тези на опашката....уж...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт