115та италианска тема

• 32 676
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
 ..аз гледам целите новини веднъж на високосна...Ясно е,че добрата новина не е новина,но...грррр днес ....всичко и Япония,и Яра,и Сара....до там стигнах..... аааа и Либия .... Shocked  Shocked  Shocked

# 526
Какво е станала в Япония ,аз новините ги избягвам,че са ужасно стресиращи
Опустошителното земетресение с магнитуд 8.9 засегна голяма част от северните райони на Япония и отприщи 10-метрово цунами, което заля редица населени места по крайбрежието.
Вълната е поразила цялото североизточно крайбрежие на Япония. Японския полиция съобщи, че по крайбрежието са намерени 200-300 тела.

# 527
Какво е станала в Япония ,аз новините ги избягвам,че са ужасно стресиращи
Опустошителното земетресение с магнитуд 8.9 засегна голяма част от северните райони на Япония и отприщи 10-метрово цунами, което заля редица населени места по крайбрежието.
Вълната е поразила цялото североизточно крайбрежие на Япония. Японския полиция съобщи, че по крайбрежието са намерени 200-300 тела.

Ужас

# 528
Здравейте! Има ли учещи висше? Защото аз тази година кандидатствам в Милано, а има тооолкова неща, които бих искала да попитам за студентския живот в Италия..

# 529
Ми май всички тук отдавна сме го завършили висшето да ти кажа. Няма студенти:)

# 530
 Здравейте момичета,
оперирана , след 3 дневен престой в болницата,днес съм си  в къщи,лежа и чета форуми Hug Hug
Операцията, щом ви пиша,мина добре - махнаха ми само миомите, с 6 дупки в корема.. Mr. Green
Добре съм,ходя,ям много малко,глезят ме и аз се кефя Mr. Green Mr. Green Hug

Болницата ми хареса.Имах късмет ,че бях в стаята/2 легла/ ,сама, с телевизор ,.добро обслужване Peace
Голяма част от сестрите бяха чужденки,но аз,дето винаги плюя по италианките,трябва да ви кажа,че по професионализъм и отношение към болните ,няма сравнение с колежките им от источна европа Peace Peace Thinking

И италианските мами,и те ми се издигнаха в очите : PeaceВсички ми предложиха ако имам нужда да се обърна към която и да е, някои от тях ми се обадиха и в болницата  Peace

Бене !Искам само да ви дам съвет,да ходите по-често на д-р  Peace HugЗащото аз знаех за тези миоми преди 10 години и не им обръщах внимание Naughty Thinking

bowuuБлагодаря ви на всички за вниманието  bouquet

# 531
  • Torino,IT
Ффр   bouquet

Много се радвам Hug

# 532
  • в едно миланско село
Здравейте момичета,
оперирана , след 3 дневен престой в болницата,днес съм си  в къщи,лежа и чета форуми Hug Hug
Операцията, щом ви пиша,мина добре - махнаха ми само миомите, с 6 дупки в корема.. Mr. Green
Добре съм,ходя,ям много малко,глезят ме и аз се кефя Mr. Green Mr. Green Hug

Болницата ми хареса.Имах късмет ,че бях в стаята/2 легла/ ,сама, с телевизор ,.добро обслужване Peace
Голяма част от сестрите бяха чужденки,но аз,дето винаги плюя по италианките,трябва да ви кажа,че по професионализъм и отношение към болните ,няма сравнение с колежките им от источна европа Peace Peace Thinking

И италианските мами,и те ми се издигнаха в очите : PeaceВсички ми предложиха ако имам нужда да се обърна към която и да е, някои от тях ми се обадиха и в болницата  Peace

Бене !Искам само да ви дам съвет,да ходите по-често на д-р  Peace HugЗащото аз знаех за тези миоми преди 10 години и не им обръщах внимание Naughty Thinking

bowuuБлагодаря ви на всички за вниманието  bouquet

ФФР, много се срамувам, аз съм най_близо до теб, ама съм ти затрила координатите  Embarassed
оба4е сме те мислили вси4ки тук, радвам се, 4е вси4ко е ок и се е разминало с лапаро и махане само на ненужните тела  Wink (казах ти аз  да не прежалваШ преждевременно други важни органи  Laughing)

знаят си работата, и доктори, и санитарен персонал, няма к'во да си говорим, радвам се, 4е има и друг потвърждаваЩ положителен опит сред постоянното плЮене на една работеЩа (поне на Север) система  Peace

весел уикенд на вси4ки, ние нали сме оЩе карнавални, днес сме насам_натам да правим поразии  Laughing

# 533
  • Italia, Palermo
Здравейте!
ФФР, скорошно възстановяване  bouquet
Ние днес празнуваме ЧРД-то на мъжо! Виртуална почерпка и малко фотота. Сред снимките има една, на койято моята маймунка е направила "Осем" от одеала за да ви поздрави послучай празника, но не успсяхме да я постнем навреме! ТА мартенски поздрав от нея за вас, мами нашенски в Италия!

Ние:

http://family.webshots.com/photo/2867733330100816441IsZccs?vhost … &vhost=family

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 19:20 от milix

# 534
  • Torino,IT
Milix, Честит Рожден ден на Вито, да е жив и здрав и много да те радва Hug

А Марги е голяма красавица, на майка си се е метнала явно, наистина е много чаровна, като порасне можете да я експлоатирате като модел Joy Joy hahaha

# 535
  • Italia, Palermo
Мерси, Линдита!

# 536
Ффр, бързо възстановяване и да си починеш междувременно Wink!

Миликс, одрала ти е кожата малката, дето се вика. Много сте чаровни и двете, особено като сте една до друга, ефектът е двоен! Simple Smile
Господин Вито май и той става на 4 годинки, честити да са му!  Laughing

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 23:12 от tralala81

# 537
  • Italia, Palermo
 LaughingТралала, благодаря! Ами 4ак като дойде ред за тортата стъкмих с подръ4ни средства не6то като 4 и 5 от малки све6ти хихих, как забравих за тях не знам.
Ох, моми4ета не знам вие, ама ние не сколасваме да останем с мъжо сами в будно състояние ве4ер, малката ска4а от сутринта и до 22, 4е и след това будува. Ей сега пак буйства, ве4е дядо Торбалан не действа, нали и неговите "услуги"ползвахме, е, софт вариант, не сме се пла6или много де, да не си помислите не6то ло6о. Та...падаме тримата накрая като кру6и зрели по леглата и нани. Голяяям проблем.

# 538
Миликс, май беше писала, че Марги още спи следобеден сън (нещо такова помня, ако не бъркам), а тя е доста голяма вече. Моят син спря да спи следобед горе-долу, когато навърши 2 години и не съм се е и мъчила да го убеждавам в противното. Вечер си ляга обикновено около 9 ч, но и в 8.15 да го сложим (случва се, ако успеем да се организираме ние), пак си заспива. След цял ден игри няма начин да не заспи. Simple Smile)))) Ходенето на детска градина също вкарва в по-регулярен режим и изморява, понеже колкото и да играеш с Марги, не можеш да играеш колкото още 20 четиригодишни!
Моят съвет значи е да махнеш следобедния сън и никави сладки храни и бибите след мерендата, която е около 16 ч. Peace

Честит празник на Вито!

# 539
  • Italia, Palermo
Благодаря, Ани HugАми то4но това писах, не спи от доста месеци следобеда. А ако заспи, после става трудно ве4ерта. Ина4е си ляга в 21 пове4ето слу4аи, ама днес...О6те пвое4е, 4е 4етем дълго приказки. Ина4е не сме по сладките меренди, бибите никога не е пила, освен по разредена фанта едно към едно с Н2О. Ако не е излизала като днес, нали имахме гости, става ло6о до ве4еерта. Определено детската градина от есента 6те се отрази разли4но,д а види как. Андреа бе ходил май и на българска ясла навремето. КАк върви с говоренето на двата езика? Аз само дето се притеснявах, бърборим и двата.
Пожелавам ви лека но6т, 4е малката се унесе в сън и отивам да изгледам някой филм, имаме вси4ки канали на скай отворени за два месеца, нали направихме абонамент за аккади евтино на мое име като нов клиент, та изпратихме диздетта за предния абонамент. Сега пълна експлоатация на новия телевизор пада.

Общи условия

Активация на акаунт