115та италианска тема

• 32 680
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • зад парка
 °×Кала×°  , мерси

# 601
 Инадот, Simple Smile сетих се и за магазините на Yoлт Дисней,макар че си е красив magazin http://www.disney.it/disneystore/incredibles/  Wink

# 602
Льоли, чрд! Hug Браво за работата! Дано скоро ти се случат позитивни емоции и в личен план. Simple Smile

InaDot, http://en.turismoroma.it/scoprire_roma/roma_per_i_bambini

Честита пролет на всички и от мен!

# 603
  • Torino,IT
Здравейте дружина Simple Smile
Честит имен ден на Льоли на патерици с пожелание за много здраве, успехи и късмет на всички фронтове  Hug  bouquet Hug
Честита първа пролет на всички, много слънчево настроение и само положителни емоции    bouquet
Аз съм вече 3 ден в София, пристигнах в неделя от Бергамо, самолетът беше фрашкан, пътуваше за София и един известен танцьор, ама не му знам името, тълмнокож, много често го дават в танцувални предавания тук, мисля че беше и учител в едно предаване миналата Коледа танцувай с мен или денсинг старс, не се сещам за точното име newsm78
Времето е променливо, но си е студено, като грейне слънце става приятно, ама иначе духа един студен вятър, от утре го дават оправяне Peace
На мен първо тук ми се оправя косата, много положително въздейстие ми оказава софийската вода, косата ми живна, наду се, бухна, с блясък, иначе ми седи сплъстена и много бързо ми се омазнява, това като първа положителна промяна.
Само дето не ми регистрираха брака от Италия, не бил това документът който им трябва, яд ме е, защото им обясних хиляди пъти в италия какво ми трябва и как трябва да е оригинален документът, те ми извадили копие интеграле, преснимано и в София ми казаха че не работят с фотокопия. Та сега седя и се чудя трябва ли изобщо да си го регистрирам, само усложнения и разправии ще си имам един ден май.
Аз съм по работа, трябва да оправяме с наште едни документи, прави ми впечатление че всичко става бързо, не чакаш по опашки, хората учтиви, оправни, знаещи, много добро впечатление прави. Има много нови кафета, симпатични, с още по симпатичен персонал. Сега се строи и Кауфланд наред с другите марки супери.
Иначе София си е същата, хората обаче много са обеднели, магазините празни, фалирали фирми, съкратени места, няма ентусиазъм никакъв за нищо, на Женския пазар  всички продавачи са цигани или турци, до един. Масово фалират малки магазинчета, както и магазините по Витошка заради моловете.
Надеждата тук е за младите, дано да успеят да променят нещо  Peace
Ами това е от мен засега, приятна вечер    bouquet

# 604
ех, тази бЮрокрация край няма
не знам какво да ти кажа, ние правихме сватбата в София и после регистрирах тук брака (4рез посолството), но при мен си беШе задължително

# 605
Lindita, доколкото си спомням /регистрирах си брака преди 2,5 години/ трябва само Чертификато си матримонио от общината, заверено с апостил, какво е твоето копие интеграле  newsm78.
упс, преди 2,5 години го сключих, регистрирах го преди по-малко от 2 г.

# 606
Безценна научна информация без съмнение: карта на размера на мъжките пениси по света  Joy
http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073

# 607
Безценна научна информация без съмнение: карта на размера на мъжките пениси по света  Joy
http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 608
Поздрав! Laughing

(Аз имах 4-5 от тези. Grinning)

# 609

леле съвсем ги бях забравила, аз май само тази имах  http://www.pica-pic.com/#/nu_pogodi/

# 610
Голямо ръчкане падаше. Laughing
Аз имах Ну, погоди, Марсианците, Палачинките (чак сега разбирам, че не били палачинки, а наденички:))))) ) и помня още една с един октопод, но нея не я виждам тук.
Но не съм ги имала всичките едновременно, а с братовчедите ми и разни приятелчета си ги разменяхме, след като ги "превъртим".

# 611
Добър вечер:)
Ние не сме регистрирали брака си в Бг, сигурно подлежим на някакви глоби...

Днес тук е пролет, аз най-после стигнах до фризьорката, обещах си че вече няма да се 'оставям' така и всеки месец ще ходя, амаха.

Майка ми беше за една седмица тук, наприказвахме се, имам доста работа и не можахме да мръднем никъде, но много ми помогна за къщата, градината, спаси ми розите ...  друго си е да има кой да ти даде едно рамо.

Джуфке, мисля те, дано всичко е наред и да приключи бързо. Дръж ни в течение.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 21:58 от 10 c's

# 612
Момичета,една моя позната ми каза ,че по новините са съобщили ,че е преминал радиационен облак над Италия.Някой чул ли е такова нещо ....или тя нещо не е разбрала.

# 613
Не е разбрала. Simple Smile (а иначе може и да са го казали:)))) )

# 614
  • в едно миланско село
Момичета,една моя позната ми каза ,че по новините са съобщили ,че е преминал радиационен облак над Италия.Някой чул ли е такова нещо ....или тя нещо не е разбрала.

да, за днес и утре беШе предвидено да мине. концентрацията била незна4ителна, безпри4инно да се притесняваме.
аз съм стар 4овек и не споделям конспирационни теории, ама досега полити4еска/правителствена истина не съм 4ула. всъЩност, може и да са прави, и да имаШе неЩо, какво бихме могли да направим с този облак? Thinking

та, по слу4ката, който има право на глас, Ще ли да го упражни в Юнския референдум?

Общи условия

Активация на акаунт