115та италианска тема

• 32 660
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Хм, явно не съм го слушала достатъчно, понеже изобщо нямам толкова комплексна представа за него.

липсата му на възпитание,
Само по тази точка мисля, че съм чувала интересни неща за фамилията и детството му, които предполагат по-скоро наличие на добро възпитание, макар че е вярно, че той упорито демонстрира обратното. Simple Smile)))

# 556
 Тази сутрин малкият ме вбеси.. #Cussing out..за енти пък го проследих как си мие зъбите и очите и за енти път ми качи кръвното.. #Cussing outКажете метод, какво да правя... Mr. Green Mr. Green

Та сега,да си успокоя нервите,ще ви разкажа за Сгарби Mr. Green
Бях в Италия от малко повече от 1година, и гледах 2предавания по телевизията - едното за готвене , другото го водеше той и разправяше ,от гледна точка на експерт за всички по-известни картини на Големите итал.художници-беше мн.интересно Peace Та искам да кажа го "познавах" и знаех за славата му на голям женкар.

Тук идва мястото да кажа ,че преди 12год.,аз нямах нищо общо ,с това което съм днес.....изглеждах добре ,бях мн.доволна от живота си тук../сега приличам на дърта ,депресирана  леля Mr. Green Mr. Green/

# 557
Извинете ме,че пиша на др.пос,тно много мразя да ми подскача полето когато свърши .

Със Сгарби се сблъскахме в полутъмните зали на Палацо Реале в Милано,където течеше една изложба на художниците от Ринашименто / естествено че отидох да я видя :peace ,облеченa мн.прилично Peace/
Той беше сам ,аз сама... Joy Joy.Наистина се засякохме на една врата ,и той мн. джентълменски ми даде път с едно "Сеньора....",а аз вместо да кажа благодаря ,изръсих "бонджорно"-сигурно е невъзпитано в тия общества,щото той веднага реагира "Чи коношиамо... Rolling Eyes"  hahaha hahaha..И аз му казах /представям си на какъв италиански, че той естествено не,ама аз гледам онова негово предаване ,и от там го "познавам.....комплименти...."
Трябва да съм го заинтригувала,защото той мн.учтиво ми предложи да ми покаже някои от картините на тази изложба !!!! Peace .....И тук момичета , проговори ГОЛЯМАТА ПАТКА в мен !!!!- отказах, уплаших се #Cussing out Mr. Green  Mr. Green
Как може бе  #Cussing out , още немога да се начудя на глупостта си !!! #Cussing out

Айде,че пак започна да подскача,и аз вместо да се успокоя,се ядосах още повече ,от спомена за тази случка Sick hahaha Thinking Thinking Thinking

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 10:37 от ffr

# 558
Тази сутрин малкият ме вбеси.. #Cussing out..за енти пък го проследих как си мие зъбите и очите и за енти път ми качи кръвното.. #Cussing outКажете метод, какво да правя... Mr. Green Mr. Green

Заинтригува ме - като майка, която се вбесява поне по 3 пъти на ден. Как си мие зъбите и лицето!? И на колко е? Аз очевидно съм спец предимно за възрастовия отрязък 0-3....  Laughing

Да ви кажа, на мен ми харесва Монталбано. Да ви кажа и още нещо, харесваше ми и Белен, много ми се струваше красива. Обаче след като я бутнаха дори при Монталбано (Сан Ремо иди-дойди, и без това е светска история, не сериозен жанр като кримката  Mr. Green), нещо ми опротивя изведнъж... След снощния филм днес още цъкам мислено с език Simple Smile

# 559
фрр, сгарби ми е толкова гнусен бррр, 4е директно бих се направила, 4е не разбирам италиански

тралала, монталбано до кой сезон стигна?? не остаряха ли ве4е актьорите? не бих си при4инила такова неЩо като гледане на филм с Белен, по_добре спондж боб Simple Smile

# 560
тралала, не остаряха ли ве4е актьорите?

Не знам, аз го загледах едва миналата година, когато Мила беше новородена и вечер заспиваше само и единствено след 3-4 часа люшкане и друсане.

# 561
Сгарби за мен е с непоносимо присъствие, не мога да кажа нищо повече за него, защото изключвам веднага, щом се появи, нямам нерви и не съм имала възможност да се заслушам в аргументи и т.н. Не знам защо има толкова предавания, в които целта е някакво надвикване, до истерясване. Колкото пъти съм го виждала този човек винаги е бил в истерия. В едно предаване преди години го бяха покачили на нещо като стълба и отгоре крещеше....

Не съм влизала в темата тия дни, защото следя основно темата за земетресението в клюкарника.
Днес реших вече да не се облъчвам повече от нея и я изоставям, сигурно има някоя тема, в която може да се пише по темата без да се анализират реактори, изотопи, пръчки, и конспирации ... има огромна разлика в мисленето ми с доста от тези жени, които пишат. В Буграс и Варна бил свършил йода, гледах бг новини, които са отвратителни, пускат едни изречения като "многовековни последици" и т.н. и доста хора изглеждат сериозно бръмнали от идеята как всичко се крие и как облака идва насам...

Както и да е. Вие сега какво мислите за нашите проекти за АЕЦ - Италия.
Малко ще им е по-трудно с проектите, но вчера мин. на икономиката каза, че продължават напред с идеята. С Дамиано си говорихме снощи и сме абсолютно против , ако си прокарат централите в Италия, вместо да инвестират в нови технологии и то в страна като Италия, която има примерно над 300 слънчеви дни в годината ще е мн. тъпо.  Стара, мръсна технология да продължава да се мултиплицира в 21ви век... Мъжът ми вчера ми цитира нещо, че ако на 30% от  Сицилия инсталират соларни батерии могат да захранват домакинствата на цяла Италия.
Бойко Борисов също уведоми българите, че проекта Белене ще продъжи.

А, нещо куриозно: Моя приятелка в Япония отишла да даде кръв, но са я върнали, защото българите били в някакъв рестриктиращ списък за 'луда крава' и българи не могат да даряват кръв

# 562
Не знам защо има толкова предавания, в които целта е някакво надвикване, до истерясване. Колкото пъти съм го виждала този човек винаги е бил в истерия.
А вие защо гледате такива предавания?
Изобщо излиза, че от гледане на ТВ се затъпява, но виждам по себе си, че и от негледане се затъпява също толкова. Laughing Ето, не гледам нито едно предаване с "опинионисти", където се псуват и надвикват, не съм виждала Сгарби на вълната на истерията и най-затъпяло си мисля, че е един ексцентричен и умен чичко, а той бил простак и истерик. Ще прегледам програмата кога дават "Уомини е донне", за да го срещна там в истинската му светлина. Peace

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 11:53 от Barbabeau

# 563
ми то по едно време консерва да отвориШ ти изка4аШе този  Laughing виж във уикипедия какви ги е творил...

# 564
Ох ,а на мен така ми писна от това дъждовно време................
Някой с две думи ще ми обясни ли за какво става дума в това предаване Уомини е донне"
че щом ги видя и веднага превключвам

# 565
Аз, като интернет потребител, го бях забелязала да ме гледа от рекламните банери на ЧЕПУ (на български хич не звучи добре това), иначе никъде не ми се е появявал.
Трябва да се поправя и да си го потърся специално. А преди време се канех да си купя негова книга, беше ми любопитно какво пише, но после забравих. Сега пак ми стана интересно, ще взема да купя, та да лъсне голата истина. После ще ви споделям. Laughing

# 566
А, между другото, да сигнализирам на дамите от Ломбардия, че една от новите изложби, които предстоят да се открият в Лугано (след приключването на сезона, който беше посветен изцяло на Япония Sad), е на Man Ray.

Това е плакатът, силно разпознаваем. Simple Smile

Повече тук: http://www.mdam.ch/

В Бреша пък има Матис, който планирам, когато се затопли още.

Какво ново в Милано?

П.П. А в Комо, където традиционно има хубави изложби, тази година няма да ме спечелят като публика с Boldini e la Belle Еpoque. Напоследък има някакво модно увлечение към прословутата "белл епок" и явно са решили да зарадват максималко много хора.

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 14:29 от Barbabeau

# 567
 На мен пък,лошото време сега,когато не трябва много да излизам,ми е добре дошло Hug

Относно Сгарби, според мен това ,което показва по телевизията е нарочно направено , всичко заради скандала /които много му се отдава/, и които скандал е добре дошъл за интереса на публиката. Thinking .Сгарби ,който видях аз /а аз го видях и преди да се сблъскаме,заедно с 3-ма ,с които говореше/,изобщо не е това,което се показва сега Rolling Eyes...
Като мъж,не е точно моя тип,но е много по-близко ,от някой български бабаит например hahaha
Абе, гледам реагирате точно така,както реагирах и аз преди 12 години newsm78 . От сегашната си позиция,и на 47год.,да ви кажа ,че сега ако ми предложи да разгледаме изложбата заедно,хич няма да се замисля.... Joy Joy hahaha hahaha Mr. Green Mr. Green

Дано не бъда досадна,с моите запознанства, но сега се сещам ,че преди много години на Обзор ,бях на една маса с Емил Димитров  Praynig/тогава в пълна разруха.. Praynig Praynig,и като на стара градска /аз съм от Плевен/,ми се оплакваше как са го обрали и захвърлили Praynig Sick

Не си падам хич по фолка,но един от продуцентите на фолк звездите, т.н. Люси е бивш мой пациент,да не ви казвам ,че аз навремето му платих таксито от болницата до вкъщи... hahaha hahaha Mr. Green Mr. Green

Тралала,синчето ми е на 10год.,казаха ми да изчакам до пуберетета,когато няма да мога да го изкарам от банята от "лъскане".. hahaha hahaha
Миликс, защо дъщеричката ти не е още на детска градина,като гледам е вече на 4 год?

P.S. днес по  радиото чух един интересен въпрос,във връзка с празника утре - вие колко се чувствате италианки ? Аз мисля че винага ще си остана на 50%.. Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 15:17 от ffr

# 568

ами освен проливен дъжд от 3 дена, може би ето това: www.impressionistimilano.it
освен това реШих да правя понте, бях се засилила да ба4кам в петък, но се отказах

# 569
P.S. днес по  радиото чух един интересен въпрос,във връзка с празника утре - вие колко се чувствате италианки ? Аз мисля че винага ще си остана на 50%.. Mr. Green Mr. Green

а знаете ли, 4е е имало и българи гарибалдини, най_известния от които Петко Войвода?

Общи условия

Активация на акаунт